Siz olsanız ne yapardınız?

Bikini giyip salona gidin. Yemeği bikini ile yapın. Al al buna bak al deyin. Bikinili kadın görmek istiyor belli ki. Kocanızın ihtiyaçlarını gözetin, kızmayın ve bikininiz ile ona destek olun.

Çorapsız yere basar üşür gaz olur, cırcır olur hep ama, havalar biraz daha ısınsın da yapsın bence.

Valla ben olsam önce o telefonu kafasında bi kırmasam da çatlatırdım.. Sonra sosyal medya bilmem ne kullanmasını istemezdim...

ayıp diye birşey var ya bu nasıl birşey anlam veremiyorum evli barklı kocaman adamın girdiği işlere bak annesinden babasından gizli işler yapan ergenler gibi gizli gizli bakıp bi de siliyor falann...Bu sosyal medyayı adam gibi kullanamıyorsa o zaman hiç kullanmayacak.böyle ergenlerin eline telefon da vermeyeceksin aslında ama işte ne yaparsın devir teknoloji devri iletişimi de durduramıyoruz..

Bikini giyip salona gidin. Yemeği bikini ile yapın. Al al buna bak al deyin. Bikinili kadın görmek istiyor belli ki. Kocanızın ihtiyaçlarını gözetin, kızmayın ve bikininiz ile ona destek olun.

nickini görmesem ironi olduğunu anlamaycaktım. burda bir deli vardı sonradan erkek olduğu ortaya çıkmıştı hani kocanın ihtiyaçlarını gözeteceksin diye. dedim aha o zihniyet geri gelmiş.

Cinsellik te konu var Kadın giyinmiş süslenmiş kocanın dibine gelmiş yanağından öperken adam yana donmuş git kalın bir şey giy diye
Bu eerkekler anlamaz tam sopalık

Ya nasıl abartıyorum allah askına. Eşin başka kadınların fotograflarına bakıyoo ve bakarken ne düşünüyor acaba aklından neler gecıyo. Normal mı gercekten bu
Ben bakmasa da bir erkek , aldatmak istese her türlü fırsatı bulacağına inanıyorum. Ben Jensen Ackles ‘I her gördüğümde tekrar tekrar bakıyorum , tekrar tekrar bakıyorum . Ama bakıyorum sadece . Bu eşimi sevmediğim aldattığım anlamına mı geliyor .
Ayyy kızlar aramızda kalsın cennete gidince o adamdan isteyeceğim . Çok datlııııı :KK45:

nickini görmesem ironi olduğunu anlamaycaktım. burda bir deli vardı sonradan erkek olduğu ortaya çıkmıştı hani kocanın ihtiyaçlarını gözeteceksin diye. dedim aha o zihniyet geri gelmiş.

Nickime bakıp bakıp beni ciddiye almıyorsunuz alınıyorum artık. Belki hayat görüşüm değişti, belki artık başka bir insan oldum. İnsanları nickleri ile değerlendirmeyin.

Ben bakmasa da bir erkek , aldatmak istese her türlü fırsatı bulacağına inanıyorum. Ben Jensen Ackles ‘I her gördüğümde tekrar tekrar bakıyorum , tekrar tekrar bakıyorum . Ama bakıyorum sadece . Bu eşimi sevmediğim aldattığım anlamına mı geliyor .
Ayyy kızlar aramızda kalsın cennete gidince o adamdan isteyeceğim . Çok datlııııı :KK45:
Yanii bu da bi bakış açısı. O zaman bende bakim kaslı yaksııklı erkeklerı ve bı sekıdle bu baktıgımı onunda gormesı gerekıyo bakalım tepkısı ne olucak

Pes diyorum ben. Ee o zaman bu adamları sokağa da salmayalım o zaman. boyunlarına geçirelim bir tasma, çok fazla uzaklaşmasınlar. Allah korusun sokakta mini etek giyen bir kadına gözü takılır filan.
Ya gerçekten bu adamlar onlara yürüyen sapık muamelesi yapınca sessiz mi kalıyor? İstediğiniz şeyleri benim aklıma almıyor.

Back
X