Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Cinsellik te konu var Kadın giyinmiş süslenmiş kocanın dibine gelmiş yanağından öperken adam yana donmuş git kalın bir şey giy diye
Bu eerkekler anlamaz tam sopalık
Yalnız bu ikili hiç hoş değil bence. Elde gırgır leoparlı taytı ile halıyı gırgırlayan kadın, avına sinsice yaklaşan leopar belgeselini hatırlatır ve pipiliyi ürkütür. Leoparlı tayt yerine kalın tüylü polar aşortman tercih edilmeli.
Ya hayır dusunuyorum çok sukur bende güzelim ve eşim zaten bunu dile getiren biri. Ama gel görelim ki huylu huyundan vazgecmıyor. Dedıgınız gıbı hem bakıyo hemde korkudan sılıyor.. Yanı temeline nasıl ıneyim ki