- 18 Mart 2022
- 5
- 0
- 1
- 22
- Konu Sahibi yurtdisi123
-
+500Cıks başarısız senaryo sessiz masum kız.
Cidden mi ya buda mı troll şimdiCıks başarısız senaryo sessiz masum kız.
Bence evet. Hassas noktamız kaynana. Erken evliliklere de başta ben bir çoğumuz deli oluyoruz ki bu çocuk yaş zaten bence evlilik bile değil istismar sayılır. Pat diye hamileliklere sinir oluyoruz. Sonracıımaaa ben kızım işte ne bileyim şöyle bir kadınım filan diye belirtince fake oluyo anlaşılıyor. Hala bunu öğrenemediler.Cidden mi ya buda mı troll şimdi
Süper yaaaa sen bu işi çözmüşsünBence evet. Hassas noktamız kaynana. Erken evliliklere de başta ben bir çoğumuz deli oluyoruz ki bu çocuk yaş zaten bence evlilik bile değil istismar sayılır. Pat diye hamileliklere sinir oluyoruz. Sonracıımaaa ben kızım işte ne bileyim şöyle bir kadınım filan diye belirtince fake oluyo anlaşılıyor. Hala bunu öğrenemediler.
Ama neden ben onu anlamıyorum? Fake konu açınca eline ne geçiyor? Sosyal medya olsa takipçi kasıyor dicem de burada neden yani?Cidden denk gelince hep bunu düşünüyorum.Bence evet. Hassas noktamız kaynana. Erken evliliklere de başta ben bir çoğumuz deli oluyoruz ki bu çocuk yaş zaten bence evlilik bile değil istismar sayılır. Pat diye hamileliklere sinir oluyoruz. Sonracıımaaa ben kızım işte ne bileyim şöyle bir kadınım filan diye belirtince fake oluyo anlaşılıyor. Hala bunu öğrenemediler.
Bende inanmıştımmmmm
Hayır üşenmemişte uzun uzun yazmış..Ama neden ben onu anlamıyorum? Fake konu açınca eline ne geçiyor? Sosyal medya olsa takipçi kasıyor dicem de burada neden yani?Cidden denk gelince hep bunu düşünüyorum.
Evet yaaaa yazık parmaklarına acıdım şimdiHayır üşenmemişte uzun uzun yazmış..
Ona ne acıyorsun kendi gözlerine, zamanına acıEvet yaaaa yazık parmaklarına acıdım şimdi
Kuran carpsin yalan degil nasil kanitliyim ki allaha sadece dua ediyorum .. tum sevdiklerin olsun yalansaHadi biz bebe sallıyoruz, ondan buralarda kim kimle dövüşmüş konuları okuyoruz da , sen pazar pazar daha iyi bir etkinliğin neden yok onu bi düşün çiçeğim
Yalan degil kuran carpsin gercek bi onceki yanitlarima bakabilirsin ben ciddiyimEvet yaaaa yazık parmaklarına acıdım şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?