• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsanız ne yapardınız

Ta buralardan ben bile sinir oldum .
Bence haliyi kasıtlı olarak yakmak resme ruj sürmekten daha ciddi ve tehlikeli .
Sıkıntısı varsa doktora gitsin ayrıca çocuk falanda değil kazık kadar .
Etrafındakiler çocuk diye diye iyice yüz vermişler anlaşılan.
Kıskanc insanın büyüğünden küçüğünden nefret ediyorum . Birde bu kız kıskançlığı bir üst seviyeye taşımış, zarar vermeye başlamış yani .
Ben olsam evime asla sokmam .

Kazık, kadar olmuş çocuk değil. Ve bunyarz şeyler de üstünü örterlerse başka yerlerde başla sorunlar yaşarlar. Çocuğun, iyiliği, için bir şekilde toparlamaları lazım yerinizde olsam ben de çok, sinir olurdum ama umursamaz görünürdüm sanırım. Çünkü sizi sinir ettikleirni gördükçe amaçlarına ulaşmış hissediyorlar başarmış hissediyorlardır. Sizin etkilenmediğinizi gördükçe hevesi kırılır sanırım ve vazgeçer ye düşünüyorum. Ama endişe etmesi gereken görümceniz aslında, yazık., kişilik bozuklupu gelişip artabilir.
Asla yuz vermeyin evet kiskancsa tedavi olur.Ama en çok annesinde suç o yüz veriyor.

Hata yaptıysa aileler çocuklarına kızmalı. O çocuk lafının arkasına sığınılmamalı. Bir gün halı yakar, bir gün bunu yapar, diğer gün daha büyük bir olay yaşanır. Ki liseliymiş, hani aklı ermiyor da diyemeyiz. Sağlıklı bir kafa yapısı değil bu.

Ben olsam, kızardım kendisine. Biraz gözünü korkuturdum. Akşam eşime de açıklardım durumu zira kardeşi sizi şikayet edebilir abartarak.

Yani, bu insanların dili bu.

merhaba hanımlar geçen adetimde zaten adet oldum diye üzgündüm. Yatak odamı topluyordum sonra birden ne göreyim eşimle olan tablomuza biri kalıcı ruj sürmüş beynimde vurulmuşa döndüm zaten ağlıyordum çok kötü oldum. En büyük görümcemin kızı benden adeta nefret ediyor oda görümcemde onun yaptığı belli sürekli ben yokken alay edip nefretini dile getir bunu söyleyen de görümcem bizzat gülerek anlatır hep direk aklıma gelen o başka kim yapar ki yanlışlıkla olacak bişey de değil daha önce de Çakmakla halımda yanıklar olmuştu o zaman çocukluğuna verdim bişey demedim ama bu sefer patladım bu kadar kıskançsa doktora götürün dedim normal değil bu diye eşim çocuk diyip duruyor benim için bişey demeseydin diyor sen benim için kızsaydın bir kere arkamda dursaydın dedim benim için değerli olan bir şeye zarar vermiş çocuk çocuk deyip duruyor ama benim yanıma gelip yenge bıyığıma al demeyi biliyor dedim lise bir öğrencisi neresi çocuk çocuk diyelim evi de yaksın yine çocuk mu diyelim dedim eşim abartıyorsun diyip duruyor pozitif olmaya çalışıyorum kendimi üzmemeye çalışıyorum sonra karşılaştığım şeylere bakın görümcem kızına kızdım diyen kocamı bir güzel doldurmuş bana da biraz tripli sizce abartıyor muyum gerçekten siz olsanız ne yaparsınız ?? Tabloyu görünce ilk günkü gibi sinirlenip duruyorum 😐😒Eki Görüntüle 3181724
Görümcenizin kızı bu şekilde zarar verirken siz neredeydiniz? Siz evdeyken yeter odanızın duvarında asılı resminize nasıl sıvı kalıcı ruj sürebiliyor yada halınızı yakabiliyor?
Siz yokken yapıyorsa, siz yokken evinizde ne işleri var? Derhal evinizin kilidini değiştirin ve hiç kimseye yedek anahtar vermeyin. Sınırlarınızı çizin.

Çocuk dedikleride lise çağında neresi çocuk benim 1 sınıfa giden çocuğum bile doğruyu yanlışı ayırt edebilir. Belli ki art niyetli hic normal degil davranışları

Ay bu olay beni cinnet gecirmeye gotururdu. Milletin arsiz, simarik cocugunu cekemem birde liseli eşek kadar. Bu son olayi olurdu benim icin. Dunya aglasa evime sokmazdim.

Back
X