35 i geçti ikisi de küçük değiller yani!Kaç yaşlarındalar ?
Lutfen kendini dusun kendi psikolojini dusun herkesin kendi sorunu birak kendi hayatina bak kuserek en iyisini yapmissin sen tedavi olun diyorsub elinden geleni yapmissin artik kendilerinin bilecegi is.sen. kendini dusunBenim iki erkek kardeşim var. Birisi şizofreni hastası diğeri de onun gibi bir şey. Çalışmazlar babamin emeklisi ile yaşıyorlar. Ben bunlara tedavi olun hayatinizi kurun her tür desteği olacağım diyorum beni ciddiye almıyorlar. Ben yoruldum uğraşmaktan 4 yaş çocuğum ve yatalak babama ben bakıyorum. Onlardan tek istediğim tedavi olması olmuyorlar. Bugün yine son reddedeyim. Hayatımdan çıkarmayı düşünüyorum onları bir yandan da Allah tan korkuyorum beceremiyorum ama artık kendime zarar veriyorum onlar da bana zarar vermeye başladılar evime geldiler ayrı zamanlarda hır gür çıktı. Birini polis eşliğinde kovdum diğeri küs gitti. Gerçekten çok yoruyor beni siz olsanız ne yapardınız?
Şizofreni derken,bu teşhisi Dr mu koydu yoksa sizin tahmininiz mi,eğer Dr teşhisdiyse birinin desteği olmadan iyileşebilecegini sanmıyorum yani git tedaviBenim iki erkek kardeşim var. Birisi şizofreni hastası diğeri de onun gibi bir şey. Çalışmazlar babamin emeklisi ile yaşıyorlar. Ben bunlara tedavi olun hayatinizi kurun her tür desteği olacağım diyorum beni ciddiye almıyorlar. Ben yoruldum uğraşmaktan 4 yaş çocuğum ve yatalak babama ben bakıyorum. Onlardan tek istediğim tedavi olması olmuyorlar. Bugün yine son reddedeyim. Hayatımdan çıkarmayı düşünüyorum onları bir yandan da Allah tan korkuyorum beceremiyorum ama artık kendime zarar veriyorum onlar da bana zarar vermeye başladılar evime geldiler ayrı zamanlarda hır gür çıktı. Birini polis eşliğinde kovdum diğeri küs gitti. Gerçekten çok yoruyor beni siz olsanız ne yapardınız?
Kuzum bosver sen artık onları o zaman. Küçük çocuk da değiller ki kulağından tutup doktora götüresin. 35 yaşındaki koca adam artık bunlar yani. Kendileri istemiyorlarsa sen daha ne yapabilirsin ? Yapacak bir şey yok yani. Yaşıtlarının değil işi, evi, eşi, çocukları var. Bu olmaz böyle. Kendi tercihleri. Yapacak bir şey yok onlara. Üzgünüm35 i geçti ikisi de küçük değiller yani!
Doktor koydu. 5aydir kullanıyordu ilaçları yine bırakmaya başladı. Destek olmaya çalışıyorum ama nafile. Kabul etmiyorŞizofreni derken,bu teşhisi Dr mu koydu yoksa sizin tahmininiz mi,eğer Dr teşhisdiyse birinin desteği olmadan iyileşebilecegini sanmıyorum yani git tedavi
Ol demekle olmaz,zaten herşeyi kendine tehditti olarak görüyordur
Ben yukarıda yazılan bırak git uğraşma ne hali varsa görsün diyenlere asla katılmıyorum,başlarına birşey gelse yine siz üzülürsünüz,bu hataya ben iyi olayım da gerisi ne yaparsa yapsın bencilliğini yaşamak için gelmedik,bir aile büyüğü aile dostu vs elinden tutup hasteneye mi yatırılıyor ne yapıyprsa yapsın bence,bu bir hastalık bile isteye yaptıkları birşey değilDoktor koydu. 5aydir kullanıyordu ilaçları yine bırakmaya başladı. Destek olmaya çalışıyorum ama nafile. Kabul etmiyor
35 yaşında ama 5 aydır ilaç kullanıyor ve geri kalan 34 yılda hayat kuramamış siz bunların düzeleceğine inanıyor musunuz ?Doktor koydu. 5aydir kullanıyordu ilaçları yine bırakmaya başladı. Destek olmaya çalışıyorum ama nafile. Kabul etmiyor
Hastaneye yatırma şansınız yok mu?Doktor koydu. 5aydir kullanıyordu ilaçları yine bırakmaya başladı. Destek olmaya çalışıyorum ama nafile. Kabul etmiyor
Çocuklar hasta ise sağlıklı düşünemiyor. Gerekirse zorla doktora götürün ve tedavi olsunlar.Benim iki erkek kardeşim var. Birisi şizofreni hastası diğeri de onun gibi bir şey. Çalışmazlar babamin emeklisi ile yaşıyorlar. Ben bunlara tedavi olun hayatinizi kurun her tür desteği olacağım diyorum beni ciddiye almıyorlar. Ben yoruldum uğraşmaktan 4 yaş çocuğum ve yatalak babama ben bakıyorum. Onlardan tek istediğim tedavi olması olmuyorlar. Bugün yine son reddedeyim. Hayatımdan çıkarmayı düşünüyorum onları bir yandan da Allah tan korkuyorum beceremiyorum ama artık kendime zarar veriyorum onlar da bana zarar vermeye başladılar evime geldiler ayrı zamanlarda hır gür çıktı. Birini polis eşliğinde kovdum diğeri küs gitti. Gerçekten çok yoruyor beni siz olsanız ne yapardınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?