Hamileliği ve sıcağı bahane edin. Abartın da birazKızlar herkese merhaba. Eşimin çok yakın bir arkadaşının memlekette düğünü var. Olabildiğince de görüşürüz boş zamanlarımızda. Ben düğüne gitmek istemiyorum ama eşime asla git gitme demiyorum sen git gel diyorum çünkü gittiğimizde kalmak zorundayız ve ben görümcemle anlaşamıyorum. Gittiğimizde aynı evde kalmak zorunda kalacağız yüz yüze bakmak zorunda kalacağız bu da beni huzursuz ediyor zaten son görüştüğümüzde tartışmıştık sonrasında yine en kötü zamanında ben aradım onu ama bir kere nasılsın demedi bana eşimle konuşuyor nezaketen selam bile yollamıyor. şu an 6 aylık hamileyim öyle bir travma bırakmış ki üzerimde kadını görümce kasıklarım ağrıyor. Oda eşiyle ve çocuğuyla olacak. Bir yanım git eşini yalnız bırakma diyor bir yanım da yüzünü görme strese girme diyor. Sizce ne yapmalıyım?
Ben olsam gitmem,sıcak ,yol,birde sevmediğim insanla muhatap olmak Bu gezinin bana artısı yoksa hiç uğraşmamKızlar herkese merhaba. Eşimin çok yakın bir arkadaşının memlekette düğünü var. Olabildiğince de görüşürüz boş zamanlarımızda. Ben düğüne gitmek istemiyorum ama eşime asla git gitme demiyorum sen git gel diyorum çünkü gittiğimizde kalmak zorundayız ve ben görümcemle anlaşamıyorum. Gittiğimizde aynı evde kalmak zorunda kalacağız yüz yüze bakmak zorunda kalacağız bu da beni huzursuz ediyor zaten son görüştüğümüzde tartışmıştık sonrasında yine en kötü zamanında ben aradım onu ama bir kere nasılsın demedi bana eşimle konuşuyor nezaketen selam bile yollamıyor. şu an 6 aylık hamileyim öyle bir travma bırakmış ki üzerimde kadını görümce kasıklarım ağrıyor. Oda eşiyle ve çocuğuyla olacak. Bir yanım git eşini yalnız bırakma diyor bir yanım da yüzünü görme strese girme diyor. Sizce ne yapmalıyım?
Kızlar herkese merhaba. Eşimin çok yakın bir arkadaşının memlekette düğünü var. Olabildiğince de görüşürüz boş zamanlarımızda. Ben düğüne gitmek istemiyorum ama eşime asla git gitme demiyorum sen git gel diyorum çünkü gittiğimizde kalmak zorundayız ve ben görümcemle anlaşamıyorum. Gittiğimizde aynı evde kalmak zorunda kalacağız yüz yüze bakmak zorunda kalacağız bu da beni huzursuz ediyor zaten son görüştüğümüzde tartışmıştık sonrasında yine en kötü zamanında ben aradım onu ama bir kere nasılsın demedi bana eşimle konuşuyor nezaketen selam bile yollamıyor. şu an 6 aylık hamileyim öyle bir travma bırakmış ki üzerimde kadını görümce kasıklarım ağrıyor. Oda eşiyle ve çocuğuyla olacak. Bir yanım git eşini yalnız bırakma diyor bir yanım da yüzünü görme strese girme diyor. Sizce ne yapmalıyım?
Kalabalık evde mutfaktan ayağınıza gelip "hoşgeldin" demedi diye küstüğünüz elti mi bu?Kızlar herkese merhaba. Eşimin çok yakın bir arkadaşının memlekette düğünü var. Olabildiğince de görüşürüz boş zamanlarımızda. Ben düğüne gitmek istemiyorum ama eşime asla git gitme demiyorum sen git gel diyorum çünkü gittiğimizde kalmak zorundayız ve ben görümcemle anlaşamıyorum. Gittiğimizde aynı evde kalmak zorunda kalacağız yüz yüze bakmak zorunda kalacağız bu da beni huzursuz ediyor zaten son görüştüğümüzde tartışmıştık sonrasında yine en kötü zamanında ben aradım onu ama bir kere nasılsın demedi bana eşimle konuşuyor nezaketen selam bile yollamıyor. şu an 6 aylık hamileyim öyle bir travma bırakmış ki üzerimde kadını görümce kasıklarım ağrıyor. Oda eşiyle ve çocuğuyla olacak. Bir yanım git eşini yalnız bırakma diyor bir yanım da yüzünü görme strese girme diyor. Sizce ne yapmalıyım?
Sen ne saçmalıyorsun? Sonrasında neler yaşandığını biliyor musun ki konuşuyorsun? Sende aynen o şekilde bir görümcesin demek ki. Konuma yazmaKadınında sizi gorunce karnı ağrıyordur. Neden sizi soracak telefonda ki ? Ben olsam bende sormam . Had bildirmeye çalışırken dusunseydiniz onu . Travma bırakacak ne yaşandı ki kavga çıkarmak isteyen sizdiniz kadın size kahvaltı hazırladı gec odaya girdi diye anneme bana neden geç selam verdin diye trip attınız . Hamileliği her şeye bahane etmeyin üç ay sonra bitecek
Sonrasında yaşanılanları bilmiyorsunuz tek konuyla yargılamayın derim benKalabalık evde mutfaktan ayağınıza gelip "hoşgeldin" demedi diye küstüğünüz elti mi bu?
Maalesef yok keşke olsaydı..Ayni evde kalmicaginiz bir olasilik yok mu otel vs. Eger ayni evde kalmak zorundaysaniz gitmeyin.
Bende öyle istiyorum canım teşekkür ediyorumBence hiç kendini strese sokma.
Eşin gitsin gelsin.
Görümce değilim hiç olmayacagim iki kız kardeşim var. Ama çok şükür adaletli bir insanım . Bana ve anneme kahvaltı hazırlayan insanı ayağıma gelmedi diye laf sokmuyorumSen ne saçmalıyorsun? Sonrasında neler yaşandığını biliyor musun ki konuşuyorsun? Sende aynen o şekilde bir görümcesin demek ki. Konuma yazma
Evet maalesef hiç artısı yok, teşekkür ediyorumBen olsam gitmem,sıcak ,yol,birde sevmediğim insanla muhatap olmak Bu gezinin bana artısı yoksa hiç uğraşmam
Size hiçbir şey açıklamak zorunda değilim tek konuyla buraya gelmiş beni yargılıyorsunuz savunduğunuz insanı hiç görmediniz ne mal olduğunu bilmiyorsunuz bile. Sizi de onu da Allah’a havale ediyorum ne diyeyim, yazmayın benim konuma sizinle muhatap olmakta strese sokuyor beniGörümce değilim hiç olmayacagim iki kız kardeşim var. Ama çok şükür adaletli bir insanım . Bana ve anneme kahvaltı hazırlayan insanı ayağıma gelmedi diye laf sokmuyorum
Amin inşallahŞeytan görsün yuzunu.
Ay hamile olmasam kesin giderdim ben eşimi neden yalnız bırakayım sırf kudubetin suratı yuzunden. Ama hamilelikte yolculuk pekte eğlenceli olmuyor ya bilemedimKızlar herkese merhaba. Eşimin çok yakın bir arkadaşının memlekette düğünü var. Olabildiğince de görüşürüz boş zamanlarımızda. Ben düğüne gitmek istemiyorum ama eşime asla git gitme demiyorum sen git gel diyorum çünkü gittiğimizde kalmak zorundayız ve ben görümcemle anlaşamıyorum. Gittiğimizde aynı evde kalmak zorunda kalacağız yüz yüze bakmak zorunda kalacağız bu da beni huzursuz ediyor zaten son görüştüğümüzde tartışmıştık sonrasında yine en kötü zamanında ben aradım onu ama bir kere nasılsın demedi bana eşimle konuşuyor nezaketen selam bile yollamıyor. şu an 6 aylık hamileyim öyle bir travma bırakmış ki üzerimde kadını görümce kasıklarım ağrıyor. Oda eşiyle ve çocuğuyla olacak. Bir yanım git eşini yalnız bırakma diyor bir yanım da yüzünü görme strese girme diyor. Sizce ne yapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?