Gitmek istemiyorsanız gitmeyin hamileliği sebep gösterirsiniz ama şöyle bir gerçek var ki bir ömür görümcenizden kaçamazsınız. Hayatınız boyunca yüz yüze gelmenizi gerektirecek çok fazla durum olacak
Elbette öyle ama sadece hamileliğimi sağ Salim tamamlamak istiyorum. Burda beni yargılıyorlar fakat inanın ben onun yüzünden neler yaşadım bir ben bir Allah bilir nişanlılık döneminden beri etmediğini bırakmadı. onun yüzünden her ağlayışım da doktora gidiyorum kasık ağrım yüzünden, strese sokuyor beni. Elbette denk geleceğiz fakat yavrumu kucağıma alayım sağ Salim. Çok teşekkür ediyorum size
Ay hamile olmasam kesin giderdim ben eşimi neden yalnız bırakayım sırf kudubetin suratı yuzunden. Ama hamilelikte yolculuk pekte eğlenceli olmuyor ya bilemedim
Yalandan kim ölmüş, doktor şehir dışına çıkmamam konusunda uyardı de. Ya da eşin desin ( biz eşimle hem kendi tarafıma hem onun tarafına çok yalanlar söyledik yeri geldiği zaman )
Eşim ailesine öyle söyledi zaten düğün sahiplerine öyle söyleyeceğiz. İnanın strese girmek istemiyorum aptal aptal konuşacak milletin içinde kendimi sıkacağım hep zarar veriyor bana. O gelmese yine bir ihtimal giderdim ama yok evimde otururum daha iyi
Eşim ailesine öyle söyledi zaten düğün sahiplerine öyle söyleyeceğiz. İnanın strese girmek istemiyorum aptal aptal konuşacak milletin içinde kendimi sıkacağım hep zarar veriyor bana. O gelmese yine bir ihtimal giderdim ama yok evimde otururum daha iyi
Elbette öyle ama sadece hamileliğimi sağ Salim tamamlamak istiyorum. Burda beni yargılıyorlar fakat inanın ben onun yüzünden neler yaşadım bir ben bir Allah bilir nişanlılık döneminden beri etmediğini bırakmadı. onun yüzünden her ağlayışım da doktora gidiyorum kasık ağrım yüzünden, strese sokuyor beni. Elbette denk geleceğiz fakat yavrumu kucağıma alayım sağ Salim. Çok teşekkür ediyorum size
Görümcenizi gördüğünüzde karnınızdaki çocuğunuza zarar vereceğini düşündüğünüz ölçüde sıkıntı yaşıyorsanız psikolojik destek almanız lazım. Zamanında neler yaşandı bilemem ancak açtığınız konulara hakimiz. yaşananlar yaşandı, artık arkanızda bırakmanız gerekiyor. Siz de laf sokuyorsunuz mesela aranızın iyi olmadığı biriyle gerginlik yaşamak için uğraşmaya gerek var mı? Dilerim sağlıkla kucağınıza alırsınız çocuğunuzu ama inanın görümce hiç dert edilecek bir problem değil
Düğünü olan kişi sizin de arkadaşınızmış görüşüyormuşsunuz da eşinizi yalnız göndermeyin bence ben olsam eşli çift olarak giderdim. Çok kalmayın düğünü yapın kalın dönün kontroller var vs diye bahane edersiniz hem