siz olsanız ne yapardınız?

Yokki67

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2020
115
21
48
25
asosyal ve utangaç birinden hoşlansanız ve çocuk sizin mesajlariniza çok geç dönüyor ama bunu sorduğunuzda seninle bir alakası yok zor bir sene geçiriyorum diyor ve sana değer veriyorum diyor ama bu değer verme sevgililik değil şu anlık arkadaşız sevgililik için erken diyor mesajlara geç dönme konusu açılınca elimden geleni yapicam diyor ama gerçekten çok zor birisi kızlar niye böyle yapıyor olabilir

Beklentini karşılamıyorsa hiç uğraşma. Senin isteklerine beklentine uyan biri ile görüş. Zaman harcamaktan başka bir şey olmaz çünkü insanı değiştiremezsin

Utangaç erkek yoktur, yeterince hoşlanmayan erkek vardır. Bunu kadınların beynine çivi ile kazımak istiyorum.

Öyle birinden hoşlanmam.

Yol yakınken vazgeç. Neden uğraşıyorsun bunun için ki. İlişki iki kişilik çaba ister sen tek taraflı uğraşıyorsun şu an

Çünkü başkası var, yedek kulübesinde oturuyorsun farketmedin mi?

seni yeterince sevmiyor o yüzden sana zoru oynuyor.

Patates kızartır yerım
Onunla mı ugrascam

Sen neden devam ediyorsun ? Rehabilitasyon merkezi misin?

Benim anlamadığım bu kadar olmayanlı bir şeyi oldurmaya çalışmak bir de neden böyle falan diye merak etmek neden. Erkek kıtlığı mı başladı.

Erkeğin bunalımlısı hiiiç çekilmez

Yani seni şuan istemiyor ama belki bir gün lazım olursun diye de yedekte tutuyor kalbini kirmiyor gibi duruyor.
Bosver seni isteyene vaktini harca

Önemsemiyor ve sevmiyor. Yedekte durun istiyor. Üzgünüm ama sevse bu şekilde yapmaz. Biri için seçenek olmayın. Sizi gerçekten seven biri çıkacaktır. Boşverin gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…