• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

siz olsanız ne yapardınız

LUBABE

hızlanmam lazımmmmm
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2008
793
0
96
44
Diğer
slm arkadaşlarçok sevdiğim biri kim olduğunu söyleyemiyorum bile bir ay önce telefon hediye etti bana va gecen gün benim telim bozuldu sana verdiğim teli verirmisin dedi ve ben şok oldum siz olsanız benim yerimde ne yaprdınız
inanın yıkıldım o anda birde insan icinde istedi tamam gel eve al dedim hala almaya gelmedi ama ağlamamak için o an kendimi zor tuttum ben böyle birşey görmedim duymadım :roflol:

hemen verirdim ......................
minnet etmemde üzülmemde o üzülsün kişiliğine yazık zavallı adamcık.....

cnm bunu bana yapan çok sevdiğim değer verdiğim bir kardeşim onu kendimce haklı cıkartmaya calışıyorum ama aklım mantığım almıyor istediğinde verecek durumda değildim teli eve gel veririm dedim bekliyorum gelsin diye

Evet bir saniye bile durma. O gelip almadıysa özllikle sen git ver. Ama onun yaptığı gibi değil. Git yalnızken ver. Verirkende hiç bir tepki gösterme hatta tam tersi mutluymuşsun gibi yap.

alsın telefonu kadar konuşsun tepe tepe kullansın
verilen hediye geri istenir miymiş :kızgın:

Son düzenleyen: Moderatör:
:))))))) kusura gülüyorum ama sana diil sana bunu yapan kişinin düştüğü duruma..
ne bayağı bir davranış...
allah'ım benim insanları anlama potansiyelim yeterli diil mi yoksa! :(
canım hiç üzme kendini...gül geç..insanları tanıyorsun..hangi kişiye ne kadar değer biçeciğini öğreniyorsun..şanslısın..sevgilerimle ..

haklısınız kızlar of ya neden yaptı bana bu terbiyesizliği anlamıyorumsanki beynine silah sıktım bana hediye ver diye

ya boşver takma. Yapmış bir hata sende hatasını anlamasına yardımcı ol. Git ver hediyesini. Üzme tatlı canını..

kızlar bazen şeytan diyorki hayrını görmesin de diye ama yinede demek istemiyorum :(((((
verdiğim sevgiyi 300 ytllik telefona değişti ya

haklısın cnm vereceğim o ayrı bir mevzu bana telim bozuldu deseydi sadece ben zaten al bunu derdim ama diyorum ya insan içinde ki o insanlar zaten o teli bana veresini hazmedememişlerdi
onların yanında diyince daha bi yıkıldım

belkide bi baskıyla dmeiştir canım. Ya da anlık bi doldurulmayla? Sen yinede aranızdaki sevgiyi sırf bu olay yüzünden ölçüp biçme. Herkesin3 şansı vardırtamam mı canım. Boşver düşünme..

bence sen uzulmemışın guluyorsun...zaten uzulmede ...
bosver kişiligini belli etmiş...işte....
telefonu yaptırırda gerı sana verırsede sakın alma...
bence...hıçte mınnet etme...

belkide bi baskıyla dmeiştir canım. Ya da anlık bi doldurulmayla? Sen yinede aranızdaki sevgiyi sırf bu olay yüzünden ölçüp biçme. Herkesin3 şansı vardırtamam mı canım. Boşver düşünme..
cnm haklısın bende öyle yapmak istiyorum diyorum ya kerdeş gibi severim bende dolduruşamı geldi diye düşünüyorum ama yinede ne olursa olsun maddiyat cılık yapmaması lazımdı
benim aslan gibi dünya iyisi bir eşim var o alır zaten telefonum var

Sanırım bunu yapan kişi çok paracı ve normal de böyle şeyleri yaptığında ödediği parayı asla unutamayanlardan. yani sağ eliyle verip sol eliyle alanlardan. Boşverin herkesin bir yapısı var onuda böyle kabul edin. Kabul edemiyorsanız bitirin arkadaşlığınızı.

arkadaşlar bu binnet etmek değil bana hediye verdiğinde eşim yanındaydı onun yanında verdi teli ve bütün garanti belgelerini falanda verdi eşime söyledim ve çok kızdı ben ona elimden geleni maddi manevi veren biriyim

ne olursa olsun veriridim tf üç kuruşluk şey için kendini rezil etmiş arkadaşın vermiş olduğu birşeyi neden geri istiyor hediye değil mi?
araya para eşya girdimi ne dostluk kalıyor ne birşey

Sanırım bunu yapan kişi çok paracı ve normal de böyle şeyleri yaptığında ödediği parayı asla unutamayanlardan. yani sağ eliyle verip sol eliyle alanlardan. Boşverin herkesin bir yapısı var onuda böyle kabul edin. Kabul edemiyorsanız bitirin arkadaşlığınızı.

cnm bunu bana yapan özmü öz kardeşim canım ciyerim bana sadece abla telim bozuldu demesi yeterdi
sanırım şimdi daha iyi anlarsınız beni senağlamasenağlamasenağlama

slm arkadaşlarçok sevdiğim biri kim olduğunu söyleyemiyorum bile bir ay önce telefon hediye etti bana va gecen gün benim telim bozuldu sana verdiğim teli verirmisin dedi ve ben şok oldum siz olsanız benim yerimde ne yaprdınız
inanın yıkıldım o anda birde insan icinde istedi tamam gel eve al dedim hala almaya gelmedi ama ağlamamak için o an kendimi zor tuttum ben böyle birşey görmedim duymadım :roflol:

duygusal mantık öne geçmiş sizde anın verdiği psikoloji ile
bence kötü bir niyet yok çünkü isteme uslubu ve kurduğu cümle ile tekrar geri vereceği izlenimi yarattı bende sadece çok yakın arkadaşından yenisini alana kadar yardım istemiş sorun etmeyin büyütecek dostluğunuzu gözden geçirecek bir neden sebeb problem yok

bence sadece yardım etmenizi istiyor. sevgiler

Back
X