Siz olsanız ne yapardınız?

Siz olsanız eşinizin hasta zamanında ‘Evlenmeden önce böyle değildin. Olsaydın asla evlenmezdim. Boşanalım.’ Der miydiniz?

ehehehee ben esime bunlari cok sik soylerim bayanssulusmile o da alisti artik zavallim kaydirigubbakcemile3 boyle dedigimde umursamiyor artik sempatiksalakcinni
saka bir yana bir hastalik durumunda esime boyle seyler soylemezdim. kadinin yaptigi dogru degil ama belki bu durum onu cok yipratmistir ve agzindan boyle bir laf cikmistir bir kere. bence kimsenin ne yasadigini bilmeden karsidan yorum yapmamaliyiz. kimsenin ne cektigini ne yasadigini bilemeyiz, bilsek te yasamadan anlayamayiz.

Son düzenleme:
Zaten kimsenin yaşadığı hakkında yorum yapın demiyorum hikom, sadece 'siz olsanız ne yapardınız?' dedim...
Konu hakkında yorumu silahı kendinize çevirerek yaparsanız ne yapardınız halinde merak ettim.
Bunun doğruluğu yanlışlığı olamaz hepimiz insanız hepimizin farklı yorumları istekleri görüşleri var.
Ben olsam yapmazdım demişsin. Teşekkürler, cevabın için...

ateş düştüğü yeri yakıyor sonuçta ama şöyle bir empati kurmak istersem; kolay pes etmeyen birisi olarak; tedaviyi takip eder,gerekirse bir aile danışmanın yardım alır durum değerlendirmesi yapardım..muhakkak çok yıpratıcı bir süreç,yaşamadan nlamaya çalışmakta çok zor..fakat ayrılık fikri hayalde bile zor veriliyor düşününce...inşallah bir mucize olurda durumlarında olumlu yönde bir değişiklik olur:Saruboceq:

"seni ben hastalığımda sağlığımdada yanımda görmeliyim"

adam hasta . "ben seni böyle almamıştım, şimdi de bozuk halini çekemem" demek hangi vicdana sığar-tatlicadiarzu-

keyfinden karısına ve çocuklarına eziyet mi ediyor, önlerinden ekmeklerini alıp karıya kıza mı yediriyor içiriyor. kötükedihüso

ben olsaydım ölene kadar bırakmazdım yakasını. hatta o kovsa bileturkbayragi

Boşanmak için değilde onun düzelmesi eski haline kavuşması için uğraşırdım...
Memur nikahı kıyarken söylemiyor mu? iyi günde kötü günde hastalıkda sağlıkda
birbirimizin yanında olmucaksak cekip gidiceksek...Yemişim evliliği :hulya:

evlenirken edilen yemin yanılmıyorsam 'hastalıkta ve sağlıkta' diyor...kadın hatalı.adam zaten elinden geleni yapıyor,tedavi oluyor.o psikolojik sorunları kendisi de yaşamak istemezdi

Yorumlarınız için teşekkür ederim...
Ben bunun üstüne çok düşünüp bu sevdiğim abinin eski eşine hak verdim...
1 sene gibi bir süreç ve yarı yarıya iyileşmiş bir adam...
Bilmiyorum sanırım kadın açısından düşünmeye başlayınca 1 sene hiç de kısa bir zaman dilimi değil...

sağlık olarak herşeyde yanındayım ama intihar ciddi bişi ya
yani kendi canına kıyabilcek kadar gözü kararan bi insan bana ve çocuklarıma da zarar verebilir diye düşünürüm
o yüzden karısına hak veriyorum ben
iyileştiği zaman tekrar bir araya gelmeyi düşünebilirim ama o ihtimal de düşük
hastalıkta sağlıkta diyoruz evet ama kendi canımız da söz konusuysa burda işler değişir bence

Ben de öyle olduğuna karar verdim...

bence kadın çok da haklı değil...
tüm mesajları okumadım bilmiyorum gerci atladığım noktalar olabilir bu yüzden yanlış bişey yazıyosam kusura bakmayın
ama anladığım kadarıyla adam da düzelmek için çaba harcamış yani en azından doktora gitmiş
ben kendi babamı düşünüyorum, benzeri bi durumda ne kendisi doktora gitmeyi kabul ederdi ne de biz ikna edebilirdik
nedense türk erkekleri bu konuda biraz takıntılı, sanki ayıp bişeymiş gibi...
bu yüzden bence kadının tepkisi biraz sert olmuş

benim başıma gelse ve eşim tedaviyi kabul etmese, ben de boşanalım derdim, ama kırıcı bi şekilde değil
ben bu şekilde mutlu değilim huzursuzun diye bi açıklamaya giderdim
ama o tedaviyi kabul ettikten sonra, sonuna kadar yanındayım, çabası yeter

Aradan uzun zaman geçti ve konuyu güncellemek istiyorum.
Bahsettiğim abi ve eşi boşandılar 2010'un yazında.
Daha sonra abi kendini uzun zaman işine ve hobilerine verdi...
Şimdi ise, ikisi de hatalarının farkında 'hala eşimi seviyorum' dedi bana.
Eşinin haklılığını savunuyor artık.
Vazgeçmediler ikisi de...
Abi hala tedavi görüyor.
İnşallah iyileşecek. Çok azimli. Kaderin onları tez zamanda birleştirmelerini diliyorum...

çekip gitmek yerıne savasırdım cok sevıyorsam eger.ıyılesmesı ıcın elımden gelenı yapardım.zor zamanlarında bı tekmede ben atmazdım.bellıkı bu abı de sıddet sozlu sıddet vs vs vs yok aldatma falan.kadın sadece ıntıhar ettıgı ıcın gıtmek ıstıyor.kalıp savasmalı sevdıgını bırakmamalı elbet ıyılesecektır.eskı saglıgına donecektır.zaman ve sabır ben olsam ole yapardım en azından

yazık etmişler bence.. bide bu süreç nekadar sürdüki hemen boşanmayı seçtiler sonuçta adam tedavi görüyormuş ve eşine herzamankinden daha çok ihtiyacı varmış savaşmaya değerdi.. ama boşanmışlar artık bundan sonrasında düzelirler umarım.. herkesin derdi bambaşkaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…