siz olsanız ne yapardınız ??

canım ben 85liyim oda 84 lü yani yaşımız pekde küçük değil ama o kadar kararsız kaldım ki akıl almak istedim sizlerden teşekkür ederim .

Anladim canim yasinizi kucuk sandim ben allah yardimcin olsun zor bir durum
iyi dusun evlilik bu her tartismaniizi gidip birilerine anlatmasi senin hic hosuna gitmez canim cok iyi dusun derim ben

hiç uzatma ve üzülme...
böyle insanla ömür paylaşılamaz ki...paylaştım diyelim demek herkesle paylaşırsın...
dilinin dişlerinin arkasında tutmayı bilmeyen bir erkekle başın ağrır sadece ve hiç huzurunuz olmaz...

sorman bile hata olmuş..sen böyle biriyle evliliğini hayal edebliyomusun? ben edemedim şahsen..kişiliksiz naptığını bilmeyen birisiyle hayatın zindan olur..başkada bişey olmaz

kızlar akşam işten erken çıktı ve gelip beni aldı bi yere gidip oturduk. ben bişey demeden o konuşmaya başladı herşeyin farkındaydım falan diye ama küs ayrılmadık kavgalı değiliz yani denk geldiğimizde en azından slm vericez öyle dedik

ama eve gittiğimde annesi dün ortak tanıdığımızı bize yollamış benle konuşması için deymezsinle konuş bi sor istemeye gidelim demiş ama beni bekleyemedi kadın geç gitmiştim eve ya kızlar hiç rahat değilim ama kimsenin üzülmesini istemedim ama herkes üzüldü ama öyle yada böyle bitti inşş herkes için güzel olur hayırlı olur ....

Amannn napıcaksın bunu yaa. Off ne mızmız bi adam bu ya deymezsin'cim. Bırak şunu yaa. Daha adam akıllı oturaklı birisini bul canım yaa.

anlatıp başkalarından yardım beklemesi garip gerçekten
demek evlensenız bişi olsa giidp anlatacak yıne
huylu huyundan vazgecmez

ama nedense içim hiç rahat değil ya ilk defa ben istemediğimi söyledim onun için galiba zaten topu topu onunla birlikte iki kişi olmuştu hayatımda diğerinin nasıl bittiğini anlamamıştım bile ama zamanla geçer herhalde ..

Okuyunca bile daraldım. :/
Böylesi bir karakter hiç çekilmez. En iyisini yapmışsınız.
Merak etme geçer tabi ki de. :1closedeyes:

Back
X