Siz olsanız ne yapardınız

gur_bet

Guru
Kayıtlı Üye
13 Mart 2011
1.281
23
358
Batman
Arkadaşlar lütfen yorum yapın..

Ben 11.11.2011 tarihinde evlendim.Henüz düğünümüz olmadı.düğünümüzü şubatta yapacağız.Ben kpss ye girip iyi bir puan aldım ve şuan atamalar var.Tercih yapacağım fakat eşim tercih yapmamı istemiyor.O batmanda askeri personel.Batmanda alım olmadığı için ben orayı yazamıyorum.Sadece istanbul ve ankara var..Eşim olur da ben atanırsam en az 1 yıl daha ayrı yaşamamız gerektiği için istemiyor memur olmamı..Ama benimde son 2 tercih hakkım ve bir daha böyle bir puanı alamayabilirim..

ne olursa olsun tercıhını yap ve olursa da gıt...ask sevgı guzel seyler tamam ama ılerde neyle karsılasacagını bılemezsın ve cok pısman olursun 1 sene daha beklersın senın hayatından daha mı onemlı hem bı tercıh yap bakalım belkı atanmayacaksın ıcınde kalmasın atanırsan da mutlaka gıtmelısın

Tabiki tercih yapın, bu da sorulur mu... Eşinizle konuşup onu da ikna etmeye çalışın. Söz konusu geleceğiniz ve memuriyet gibi bir fırsatınızın varsa bunu sakın kaçırmayın sakın.

Elbette tercihini yap; oralarda alım olmasa bile bir şekilde bi süre çalıştığın için eş durumunda batmana geçebilirsin. İlerde pişman olmamak için yapmalısın bence; hayatta karşımıza neler çıkacağı belli değil.

Kimse için bu eşiniz dahi olsa hiçbirşeyden vazgeçmeyin. Tercih yapın, sonrası eş durumu olur, hadi olmadı diyelim bir şekilde halledilir.

tercihini yap canım sonra pişman olursun. ben oldum ama 4 sene öncesine dönemiyorum. ailem başka şehirde evlenmeden önce oranın belediyesine memur olarak alıcaklardı beni. pazartesi gelsin işlemlerini yapalım dediler. yalnız 1 sene burda çalışır eş durumundan eşinin olduğu şehire geçer dediler. ama bu 1 sene benim gözümü korkuttu ve tek kelime hayır dedim. nerden dedim içimde uhtedir. hee bu arada rahatım iyimi iyi para sıkıntımız yok ev kendimizin ama işte memur olsam fenamı olurdu. giden zaman geri gelmiyor. yap tercihlerini canım öpüyorum. hayırlısı olsun hakkında inş

Bir sene ayrı kalmamak için bir ömür rahat etmekten vazgeçilir mi hiç?
Başımıza ne geleceğini bilemiyoruz. İnsan eşine bile güvenemiyor yeri geliyor.
Güvenilir bir mesleğiniz olsun.
Hayatınız boyunca dik durabilin

çok şaşırdım benım erkek arkadasım memur olmazsan evlenemeyız dıyordu bana senın eşini bi yandan tebrık ettım ama tercıh yapmalısın hayatın kurtulur kaç puan aldın we önlisans mı lisans mı? kesınlıkle tercıh yap...

ben olsaydım kesin tercihimi yapardım 1sene daha beklersiniz ayrıca seniseviyorsa seçimene saygı duymalı ve sabretmeli

tercihini yap!
hayatta kendi ayaklarının üzerinde durmak ne kadar önemli biliyor musun?
1 sene diyorsun...
bir ömür kendi işin, kendi ekmek kapın, yaşam özgürlüğün olacak ama, sen 1 seneden bahsediyorsun...

aklını kullan.
kendine iyilik yap.
sana burda hayat dersi verecek değiliz hiç birimiz
ama büyüklerine (annene babana) sor bakalım, bi insanın hayatında kendinin ayakları üzerinde durmak ne kadar önemli...

ben 6 yıl işsiz gezdim, maddi açıdan sıkıntım olmadı ama...
ve atandım 4,5 yıllık devlet memuruyum
çok iyi denecek seviyede maaş alıyorum...
her ay bankamatikten kendi maaşını çekmek, kendi hayatın konusunda ne kadar önemli bir düşün...

tercihini yap!

Son düzenleme:
Mutlaka tercih yapmalısın bence senin geleceğin sonuçta senin yerinde olmayı isteyen binlerce kişi var canım

Hemen tercihini yap şans herzaman kapıda beklemiyor malesef....
Eşim bana bunu söylese çok kırılırdım, sınavlar yüzünden çektiğim zorlukları, işsizlik sıkıntısını, yıllarca okumak için verdiğim çabayı anlamıyor, kendi ayaklarım üzerinde durmamı istemiyor derdim herhalde...

önlisans ve puanım 85..bizim bölümden alılar çok az..

Arkadaşlar biz 6 yıldır beraberiz..Evlilik kararını çok zor aldık çok yıprandık ailesi ilişkimizi onaylamıyordu en başta..Ben daha önce bi evlilik geçirdim.bu yüzden ailesi pek istemiyordu.ve bi şekilde çabaladık ailesi ikna oldular..Şuan da da evliyiz.Ama çok yıprandık ve hep ayrı şehirlerdeydik 6 yıl boyunca..

Benimde memur olmamı o çok istiyordu...Beni sınava zorlayan oydu..Ama şimdi iş başa düşünce daha fazla ayrı kalmak istemiyorum diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…