Siz olsanız ne yapardınız

meraba canım bölümünü ve puanını merak ettim nedir acaba bende yaptım tercih

Ahh birde atamam olursa ilk sizinle paylaşacağım....

gel seni alnından öpiym

sabahtan beri dil döküyorum
delimisin sen, düşünmen bile hataydı inan bana
Allah yolunu açık etsin
inşallah tayin haberlerini alırız burdan
mutlaka sonucu bildir olur mu??

çok iyi yaptın çokkkkkk

buyur öppp....bende seni öpeyimm İnşallah hayırlı haberlerimi de yazarım..

ne iş yapıyor nişanlın..Belki arkadaşlardır. Senin puanın kaç bölümün ne ?

ay canım hiç sorma ya tekstil puan 82 ama çoook zor kendi alanımda başarı sıram 4 ama yinede ( zor çünkü sadece 2 kişi alınıyo koca türkiyede hayırlısı bakalım inşaallah olur bu arada öğretmen canım benimki merkezde

Evlilik ne zaman?Batman da mı yaşayacaksınız ? Mutlaka başbakanlığa dpt falan mesaj yazın .bizim ilk alımda 3 kişiydi.Şimdi ise 92 kurum alım yapıyor. Gerçi bi sertifikayla 82 tane kurumu elemek zorunda kaldım ama ..bende bölümümde 9. sıradayım.

düğün yaza inşallah canım orda yaşıcaz doğu görevi bitene kadar daa ne mesajıymış bu ilk kez duydum bişeyi değiştirirmi yani

düğün yaza inşallah canım orda yaşıcaz doğu görevi bitene kadar daa ne mesajıymış bu ilk kez duydum bişeyi değiştirirmi yani

Ben tek başıma kurumlara 150 den fazla mesaj yazdım..Twitter dan yazdım ..Her yolu denedim...Senin bölümünden alım yoksa 3001 e bastır...

Ben tek başıma kurumlara 150 den fazla mesaj yazdım..Twitter dan yazdım ..Her yolu denedim...Senin bölümünden alım yoksa 3001 e bastır...

öle yapıom zaten canım başka yol yok napsam bende kendi bölümümde alan kurumlara mı msj atsam da ne yazcam cahil kalmışım ben msj olayını senden öğrendim bana özelden yazsana ayrıntılı yada farketmez burdanda olur

Son düzenleme:
atamam olmazsa ben gene başlarım zaten maillere..beraber atarız..memurlar.nete girersen orda çok var canım mail olayı..

Kurumların mail adresleri var zaten toplu halde ben onları mesaj atarım sana..

atamam olmazsa ben gene başlarım zaten maillere..beraber atarız..memurlar.nete girersen orda çok var canım mail olayı..

Kurumların mail adresleri var zaten toplu halde ben onları mesaj atarım sana..

hmm iyiymiş ya iyi olmasına da işe yarasa bari ben siirti yazdım valla bi ömür orda yaşanmaz ama gözüm döndü artık

hmm iyiymiş ya iyi olmasına da işe yarasa bari ben siirti yazdım valla bi ömür orda yaşanmaz ama gözüm döndü artık

Eşimin kesinlikle yazma dediği bi yer..Düğün siirtin sitesine girdim ve bu yazıyı gördüm '' Türkiyede Kadın Olmak Zor Siirt’te Talihsizliktir'' bu yazdan sonra yazmak istemedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…