Arkadaşlar lütfen yorum yapın..
Ben 11.11.2011 tarihinde evlendim.Henüz düğünümüz olmadı.düğünümüzü şubatta yapacağız.Ben kpss ye girip iyi bir puan aldım ve şuan atamalar var.Tercih yapacağım fakat eşim tercih yapmamı istemiyor.O batmanda askeri personel.Batmanda alım olmadığı için ben orayı yazamıyorum.Sadece istanbul ve ankara var..Eşim olur da ben atanırsam en az 1 yıl daha ayrı yaşamamız gerektiği için istemiyor memur olmamı..Ama benimde son 2 tercih hakkım ve bir daha böyle bir puanı alamayabilirim..
Ahh birde atamam olursa ilk sizinle paylaşacağım....
gel seni alnından öpiym
sabahtan beri dil döküyorum
delimisin sen, düşünmen bile hataydı inan bana
Allah yolunu açık etsin
inşallah tayin haberlerini alırız burdan
mutlaka sonucu bildir olur mu??
çok iyi yaptın çokkkkkk
önlisans bilgi yönetimi bölümüm 3254 :) puanım 85
önlisans bilgi yönetimi bölümüm 3254 :) puanım 85
kendi blümündenmi tercih yaptın alımı nasıl çokmu inşallah atanırız benim nişanlıda batmanda görev yapıo:)
ne iş yapıyor nişanlın..Belki arkadaşlardır.Senin puanın kaç bölümün ne ?
ay canım hiç sorma ya tekstil puan 82 ama çoook zor kendi alanımda başarı sıram 4 ama yinede( zor çünkü sadece 2 kişi alınıyo koca türkiyede hayırlısı bakalım inşaallah olur bu arada öğretmen canım benimki merkezde
Evlilik ne zaman?Batman da mı yaşayacaksınız ? Mutlaka başbakanlığa dpt falan mesaj yazın .bizim ilk alımda 3 kişiydi.Şimdi ise 92 kurum alım yapıyor. Gerçi bi sertifikayla 82 tane kurumu elemek zorunda kaldım ama..bende bölümümde 9. sıradayım.
düğün yaza inşallah canım orda yaşıcaz doğu görevi bitene kadar daa ne mesajıymış bu ilk kez duydum bişeyi değiştirirmi yani
Ben tek başıma kurumlara 150 den fazla mesaj yazdım..Twitter dan yazdım ..Her yolu denedim...Senin bölümünden alım yoksa 3001 e bastır...
atamam olmazsa ben gene başlarım zaten maillere..beraber atarız..memurlar.nete girersen orda çok var canım mail olayı..
Kurumların mail adresleri var zaten toplu halde ben onları mesaj atarım sana..
hmm iyiymiş ya iyi olmasına da işe yarasa bari ben siirti yazdım valla bi ömür orda yaşanmaz ama gözüm döndü artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?