Siz olsanız ne yapardınız

Burda herkes tercih yapman gerektiğini savunuyor.Neden???

Çünkü hepimiz biliyoruz ki:

Kadınlar kendi ayakları üzerinde durabilmeli,

Şimdi tercih yapmasan emin ol pişman olursun.

Hayat bu ne olacağı belli değil eşinle aran bozulur,eşine bişey olur allah korusun bunlar kötü düşünceler ama herşeyi düşünmek lazım.Elinde iyi bir fırsat varken bir sene için kaçırma sakın...

KADININ ÇALIŞMASI,KİMSEYE MUHTAÇ OLMAMASI ÇOK ÇOK ÖNEMLİ ....

kesinlikle atamanı yap etrafta o kadar işsiz genç varki bu şansı sakın kaçırma.ben aöf öğrencisi ve bi çocuk annesiyim çalışmak gibi bi şansım olsa hemde devlet kapısında bi dakka durmam.iyi düşün sonuçta hayat senin ama söylenenleri aklında bulundur bol şans

Kesinlikle yapın tercihinizi önce kendinizi sağlama alın koca elbet bulunur
Mutluluklar dilerim şimdiden

Bence hiç düşünmeden tercihini yapmalısın. Eşin askeri personel olduğu için hep tayin göreceksin tıpkı bizim gibi. Memurlukta tayibn kolay. Gelecekte çalışmak istesende şehirler arası mekik dokuyacağından en iyisi devlet memurluğu. Bide sana yazılmayan birşeyi yazayım hep yeni şehirler hep hep uyum süreci eğer çalışıyorsan senin için bu süreç daha kolay oluyor. Yoksa yeni bir çevre kurana kadar sıkıntıdan patlarsın. Bu arada ben 15 yıllık asker eşiyim ve çalışıyorum. Bütün yazdıklarım tecrübeyle sabittir yani.

canım bak sende soyluyorsun ılıskımızı onaylamadılar dıye senı o kadar ıyı anlıyorumkı cunkı bende aynı noktadayım aılesı onaylamadı dıyorsun bızımkının aılesının daha haberı yok ama senın yerınde olsaydım her ıhtımalı goze alıp tercıh yapardım ya ılerde aılesı sana karsı kotu olursa esınde onlara uyarsa bunları bı dusun o zaman emın ol bundan daha kotu olacak cok ıyı dusun ayaklarının ustunde durabılmek bambaska bırsey

Şimdiden stres oldu aramızda..10 gündür doğru dürüst konuşamıyoruz telefonda..tercihlerin bitmesine 9 saat kaldı ben hala tercih yapamadımm..

valla kimse bana para konusunda bişi demediği halde
1 aylık çalışan olarak diyorum ki
insanın kendi kazandığı parasını harcamak gibisi yokmuş
kimse bişi demiyo, sen kimseden para istemiyosun
istediğini yapıyosun
ilerde bir gün eşin verdiği parayı başına kakarsa ne yapacaksın?

büyük konusmayayım ama bu saatten sonra meslegımı elıme almadan evlenmek ıstemıyorum cunkı ben cok degerlıyım sevdıgım kısıde elbette degerlı benım ıcın ama ıs paraya gelınce hersey degısıyor eger paran varsa ayaklarının ustunde durabılıyorsan varsın duramıyorsan hıcbırseysın sansa ıyı bırıne denk gelırsen yasarsın oda olmazsa omur boyu cekmeye mahkum olursun ne guzel bı fırsat cıkmıs onune degerlendırmelısın ne olursa olsun ins en dogru kararı verırsın...

ben olsaydım yapmazdım galiba.6 yıl ayrı şehirler üzerine bir de evliyken 1 yıl.zor gelirdi bana.

Eline kağıt kalem alıp yazmaya başla. Eğer tercih yapıp atanırsam ve eğer tercih yapmazsam diye.Kendi artılarına bir bak ve sonra sen ne istediğine karar ver..Sen gerçekten bunu istiyor musun senin amacın bu mu? Kimse senin düşündüklerini düşünemez.Kimsede senin isteklerini bilemez Belki senin tercih yapmama sebebin gerçekten memurluğu istememen de olabilir.İyi düşün iyi karar az saatin kalmış.

Böyle bir durumda olsam ve ben memurluğu çok istiyorsam kesinlikle tercih yapardım.Ama farklı planlara sahipsem memurluktan farklı işler varsa aklımda eşimi dinlemiş gibi yapıp tercih yapmazdım :) Ama muhakkak herşeyden önce bayanlara iş diyorum hele ki memurluk bayan için hımmm sanırım bu fırsatı bekleyen binlerce bayan var :)

şaka mısın sen ya bugün son gün biliyorsun değil mi geleceğini kimsenin eline bırakma daha önce de evlendim demişsin bak demek ki evlilik karın doyurmuyor hayattan senden başkası yalan

Eşin sen memur oldun ve bir sene ayrı kaldınız diye senden vaz mı geçecek? Tabi ki hayır. O zaman tercihini tabiki de yapmalısın.

gurbet yap tercihini yap!!!

hala mı kararsızsın?

Allah'ım yarabbim...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…