- 6 Eylül 2009
- 6.749
- 3.471
- 373
- 38
- Konu Sahibi kalbindESakli
Kizlar lutfen bu durumda olsaniz ne yapardiniz paylasin lutfen, inanin cok yardimci olursunuz .. simdiden okuyan, yorum yapan herkesten Allah razi olsun
3 aydir tanidiginiz 2 aydir ciktiginiz bir sevgiliniz var.. sizi cok seviyor siz tam emin degilsiniz bu iliskiden yani hem ayrilamiyorsunuz, nasil ayrilacaginizi dahi bilmiyor, ayrilmak isteyip istemediginizi bile bilemiyorsunuz.. ayrilirsaniz onun uzulmesinden cok korkuyorsunuz ki o cok uzulecek bu durumda .. ama onu seviyorsunuz yine tam sevmek bu mu bilmiyorum ama
baska bir cocuk var 5 yildir taniyorsunuz hep sizinle beraber olmak istedi cok sevdigini dile getirdi ama ne istediginizi bilmediginiz icin reddettiiniz onu.. sonra 2 aydir sevgiliniz varken onu dusunmeye basliyorsunuz, onunla konusmak geliyor icinden ona ihtiyac duydugunuzu dusunuyorsunuz.. konusuyosunuz ve sizi cok sevdigini hemen yarin isterseniz sizinle evlenebilecegini sizi okadar cok sevdigini soyluyor..
siz garip bir sekilde her ikisinide seviyor, ve her ikisininde mutlu olmasini istiyorsunuz.. ikisinide uzmek istemiyorsunuz
kizlar bu durumda nasil bir yol secerdiniz.. ne yapardiniz lutfen yardimci olun![]()
aklımı kurcalayan bana erkek arkadaşımın hatalarını bulup onun tam tersi şekilde davranan biri vardı. ve aklımı karıştırmıştı.
sonra düşündüm taşındım ben erkek arkadaşıma yani eski sevgilime aşıktım. kusurlarını o akıl kurcalayan gelmeden önce kabul etmiştim.
ve geri dönmüştüm. yani senin anlattığın hikayedeki 5yıldır tanıdığın kişi oluyor.ama sen onu öncesinde erkek arkadaş olarak kabul edemediğine göre sıkıntı başlıyor.
ama şiuan kini sevmediğin de kesin

Son düzenleme: