gitme sakın bak bu sefer eltin seni kulladığını düşünür ara gelmem anne de
Dedimde alindi sanirim
Deger vermiyen hep deger görüyor bu dünyanin kuralida bu :26:
Bir konuda fikir danismak istiyorum ..
Ben bizbir yildir nisanliyiz dügünümüz hayirlisi ile ekimde kayinvalidem Sagolsun cok iyi niyetlidir hep arar sorar Vs. Sorun kaynim ve eltim bir senedir bir kere arayip sormadilar cocuklari oldu telefon actik göz aydinligi icin bakmadilar oglu hastahaneye yatdi aradik yine bakmadilar. Yarin kayinvalidem oraya gidiyor sende gel diyor hatrim icin gel vs. ama icimden hic gitmek gelmiyor cünkü deger verseler bir kerede olsun ararlardi sorarlardi.
Siz olsaniz gidermiydiniz ?
Amaaan ne takıyon sen onları..sen kendiişine bak..onlar kendi kendine kurulsun dursun.. sen git bence..kabahat senden gitsin..sen yapıcı davranırsan onlar mahçup olur..
Bir konuda fikir danismak istiyorum ..
Ben bizbir yildir nisanliyiz dügünümüz hayirlisi ile ekimde kayinvalidem Sagolsun cok iyi niyetlidir hep arar sorar Vs. Sorun kaynim ve eltim bir senedir bir kere arayip sormadilar cocuklari oldu telefon actik göz aydinligi icin bakmadilar oglu hastahaneye yatdi aradik yine bakmadilar. Yarin kayinvalidem oraya gidiyor sende gel diyor hatrim icin gel vs. ama icimden hic gitmek gelmiyor cünkü deger verseler bir kerede olsun ararlardi sorarlardi.
Siz olsaniz gidermiydiniz ?
alınsın boşver bak canım biz doğumda hastaneden bile ayrılmadık ama ne oldu sonra ben onu çağırmam ayağıma gelsin dedi bu sefer kayınvalde beni eltimin kardeşinin yanına gitmeye zorladı aviz verme nasıl başlarsa öyle gider eltin kaç yaşında sen kaç yaşındasın
Amaaan ne takıyon sen onları..sen kendiişine bak..onlar kendi kendine kurulsun dursun.. sen git bence..kabahat senden gitsin..sen yapıcı davranırsan onlar mahçup olur..
git kayınvalidenle baktın olumsuz bısey varr gıtmessın bı daha ama durduk yere aıle baglarının bölee soguk olması cok kötu bence..düşünsene cocuklarınız arasında da ılerde sogukluk olacak ve bu hıc ıyı bısey degıllll ...
Insan zaten ailesinden nasil görürse öyle davranir ki baskalarinadaUmarim böyle bir sorun olmaz ilerde
simdidenn aile baglarınızı koruyun olumsuzlukları konusun halledınn derımm böyle gereksız gergınn ortamlarr dedıkodularıda beraberınde getırırr..madem kayınvalıdenle gıdıosun gıtmeden kayınvalıdenle konusss once neden böle dıee sonrada oraya gıdınce konus eltınlee neden böle yapıosun dıee...bu sacmalıga devam edersedee araya koyarsın mesafeyı olur bıter.enazındann sız ınsanlık namına bır adım atmıs olursunuz gerısıde ona kalır artıkkk....
Kayinvalidem olucak kadini allaha havale ediyorum! Oraya gitmedim diye nerdeyse nisanlimla arami bozucakti iblis
ben evlenmeden önce bu tür muhabbetlerden hoşlanmıyorum açıkçası.. daha eltisi bile değil kimse kimseye yalakalık yapmak zorunda değil. evli olsa neyse ama şimdiden tuhaf geliyor bana.
bence gıtmen gerekırdıd yalnıs yapmıssın kadınıda kırmıssın sana gel demıstı ne yaptı kı?
eltin seni kıskanmış seni ondan dolayı görmek istemiyor , ona karşı dikkatli ol sırlarını anlatma ,değer vermeyene, değer verirsen kendinl bir şey sanar, ç.ok soğuk davran inan faydasını görürsün
gitmemişsin galiba ama gitsen daha iyi olurdu bence eğer yine soğuk davranırlarsa sende ona göre mesafeni ayarlardın
Kayinvalidem olucak kadini allaha havale ediyorum! Oraya gitmedim diye nerdeyse nisanlimla arami bozucakti iblis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?