Siz olsaniz ne yapardiniz ?

Dedimde alindi sanirim

Deger vermiyen hep deger görüyor bu dünyanin kuralida bu :26:

alınsın boşver bak canım biz doğumda hastaneden bile ayrılmadık ama ne oldu sonra ben onu çağırmam ayağıma gelsin dedi bu sefer kayınvalde beni eltimin kardeşinin yanına gitmeye zorladı aviz verme nasıl başlarsa öyle gider eltin kaç yaşında sen kaç yaşındasın

Amaaan ne takıyon sen onları..sen kendiişine bak..onlar kendi kendine kurulsun dursun.. sen git bence..kabahat senden gitsin..sen yapıcı davranırsan onlar mahçup olur..

git kayınvalidenle baktın olumsuz bısey varr gıtmessın bı daha ama durduk yere aıle baglarının bölee soguk olması cok kötu bence..düşünsene cocuklarınız arasında da ılerde sogukluk olacak ve bu hıc ıyı bısey degıllll ...

ben 26 o 30 yasinda Ya anlamadim neden böyle nisanimiz oldu bebegi o zaman 1 bucuk yasindaydi kaynima tutdurdu gidelim diye o da yardim edicek topliyalim öyle gidelim dedi saat daha dokuz birden herkess ayaklandi salonu topladilar o kadar üzüldüm ki nisanimin erkenden bitmesine özellikle salon tutmustum bir sürü hazirlik yapmistik

Amaaan ne takıyon sen onları..sen kendiişine bak..onlar kendi kendine kurulsun dursun.. sen git bence..kabahat senden gitsin..sen yapıcı davranırsan onlar mahçup olur..

Olmuyorlar iste ben aileli meselelerimi genelde pek anlatmayi sevmem :26: Mesela kayinvalidemin ilk torunuydu bize geldiler kucagina almak istedi vermedi bir türlü asla gelmek istemez kaynanam gile anlamiyoruz neden böyle sonucta o da bizim annemiz sayiliyor.

Insan zaten ailesinden nasil görürse öyle davranir ki baskalarinada Umarim böyle bir sorun olmaz ilerde

Insan zaten ailesinden nasil görürse öyle davranir ki baskalarinada Umarim böyle bir sorun olmaz ilerde[/QUOTE]

simdidenn aile baglarınızı koruyun olumsuzlukları konusun halledınn derımm böyle gereksız gergınn ortamlarr dedıkodularıda beraberınde getırırr..madem kayınvalıdenle gıdıosun gıtmeden kayınvalıdenle konusss once neden böle dıee sonrada oraya gıdınce konus eltınlee neden böle yapıosun dıee...bu sacmalıga devam edersedee araya koyarsın mesafeyı olur bıter.enazındann sız ınsanlık namına bır adım atmıs olursunuz gerısıde ona kalır artıkkk....

senin gene nişanınolmuş benimki doğum yapacak diye nişan yaptırmadılar alsın bebeğını gitsın sız eylenseydınız ayy sinir oldum aklıma geldikçe

benim kv torunlarına ölür ama eltim çocugu vermez bile

Son düzenleme:
Insan zaten ailesinden nasil görürse öyle davranir ki baskalarinada Umarim böyle bir sorun olmaz ilerde

simdidenn aile baglarınızı koruyun olumsuzlukları konusun halledınn derımm böyle gereksız gergınn ortamlarr dedıkodularıda beraberınde getırırr..madem kayınvalıdenle gıdıosun gıtmeden kayınvalıdenle konusss once neden böle dıee sonrada oraya gıdınce konus eltınlee neden böle yapıosun dıee...bu sacmalıga devam edersedee araya koyarsın mesafeyı olur bıter.enazındann sız ınsanlık namına bır adım atmıs olursunuz gerısıde ona kalır artıkkk....[/QUOTE]

Tsk ederim yorumunuz icin O da dedide ben derim ona orda neden böylesin fln diye ama bence ayip olur evine git hesap sorar gibi o konuyu ac Tekrar cok tsk ederim

Tsk ederim yorumunuz icin O da dedide ben derim ona orda neden böylesin fln diye ama bence ayip olur evine git hesap sorar gibi o konuyu ac Tekrar cok tsk ederim [/QUOTE]

vala ben bıraz tezcanlıyımmm sorunu anında çözmem gerekkk giderdim evinee sohbet muhabbett sonra derdımmm ya bız aıle olcazz senın bu yaptıklarına ben cok uzuluyorum yanı nedır buna sebeppp bakne guzel geldım sohbet edıyoruzz ...benımle problemın nedır dıee... ben sorarımm senn sorma ozaman rıca ederımcanımmmm :)

eltinizle aynı şehirdemi oturuyosunuz. şundan dolayı soruyorum çocukları olduğunda yadaçocuğu hastaneye yatırıldığında telefon etmek yerine hastaneye gitmeniz uygun olurdu bence.

zaten az çok görmüşsünüz tavrını,
en baştan mesafeyi koymak her zaman iyidir.
ama şöyle bir durum var ki gitsenizde bişey kaybetmezsiniz,
en fazla orda da yüzünüze bakmaz,
sizde tam manasıyla anlarsınız nasıl biri olduğunu bir daha da yüzüne bakmazsınız olur biter.
burada duygularınız mı ağır basıyor mantığınız ona bakmak lazım.
ben duygularıma yenilip gitmezdim gene..
fakat mantıklı olanı bir kez daha gidip,ortamı görmek,kimseninde ağzına laf vermemek.
ki eğer gidersenizde gayet resmi durun.

evlendikten sonra mecburen aynı ortamlarda bulunacaksanız. birbirinize bir borcunuz yok. kv ile git işte nolcakki büyüklük send kalsın. sonra çık git. büyütülecek hiç bir şey yok. kanka olmayacaksınız ki yani?
boşver git hem sevap:) hem kv gönlünü yaparsın:) hem büyüklük sende kalır:) hem nişanlın hoşlanır:) hem ne kadar cool insan olduğunu gösterirsin:) bir sürü artılar var bir eksi yok:))) hem de kendi evinde falan da ağırlamayacaksın bedavadan aradan çıkarmış olursun:))

Kayinvalidem olucak kadini allaha havale ediyorum! Oraya gitmedim diye nerdeyse nisanlimla arami bozucakti iblis

gitmemişsin galiba ama gitsen daha iyi olurdu bence eğer yine soğuk davranırlarsa sende ona göre mesafeni ayarlardın

eltin seni kıskanmış seni ondan dolayı görmek istemiyor , ona karşı dikkatli ol sırlarını anlatma ,değer vermeyene, değer verirsen kendinl bir şey sanar, ç.ok soğuk davran inan faydasını görürsün

ben evlenmeden önce bu tür muhabbetlerden hoşlanmıyorum açıkçası.. daha eltisi bile değil kimse kimseye yalakalık yapmak zorunda değil. evli olsa neyse ama şimdiden tuhaf geliyor bana.

ben evlenmeden önce bu tür muhabbetlerden hoşlanmıyorum açıkçası.. daha eltisi bile değil kimse kimseye yalakalık yapmak zorunda değil. evli olsa neyse ama şimdiden tuhaf geliyor bana.

Aynen katiliyorum

bence gıtmen gerekırdıd yalnıs yapmıssın kadınıda kırmıssın sana gel demıstı ne yaptı kı?

Nasil o istemismisde ben gitmemisim kardes arasina giriyormusum ben nisanlima gitme demedim sadece gelmek istemiyorum dedim

Zaten gitmiyorum karismiyorumda

gitmemişsin galiba ama gitsen daha iyi olurdu bence eğer yine soğuk davranırlarsa sende ona göre mesafeni ayarlardın

Sinirlenip kavga etdik nisanlimla anasi olacak kadin demis benim hatirimi kirdi vs yani doldurmus nisanlimi bende sinirlendim dedim anneni kirdim diye ayril bari o da sinirlendi Tamam dedi neyse beklemedigimden sok oldum annene ver dedim kadin dònüp demezmi oglum bilir istemezse ayrilir daha ne diym saygisiza dort Ay icinde dügünümüz var edilecek Laf mi bu

Son düzenleme:
Kayinvalidem olucak kadini allaha havale ediyorum! Oraya gitmedim diye nerdeyse nisanlimla arami bozucakti iblis

tam konuyu okumadan cok iyi bi kadinsa kendi oglunun davranisini duzeltmesini soylesin diyecektim ki hakli ciktim yine,bu kaynana tayfasi iyi davransa da geline kendi cocuklarini hep ustun gorur hep alttan almasi gereken gelinlerdir.bu zihniyetteki tum sahte kaynanalarin da allah belasini versin kendi sahteliklerinde bogulsunlar olmayan azinliga lafim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…