tam konuyu okumadan cok iyi bi kadinsa kendi oglunun davranisini duzeltmesini soylesin diyecektim ki hakli ciktim yine,bu kaynana tayfasi iyi davransa da geline kendi cocuklarini hep ustun gorur hep alttan almasi gereken gelinlerdir.bu zihniyetteki tum sahte kaynanalarin da allah belasini versin kendi sahteliklerinde bogulsunlar olmayan azinliga lafim yok
Kayinvalidem olucak kadini allaha havale ediyorum! Oraya gitmedim diye nerdeyse nisanlimla arami bozucakti iblis
gitmezdim. ama Allah rızası için, sevap kazanmak için gidebilirsin...Bir konuda fikir danismak istiyorum ..
Ben bizbir yildir nisanliyiz dügünümüz hayirlisi ile ekimde kayinvalidem Sagolsun cok iyi niyetlidir hep arar sorar Vs. Sorun kaynim ve eltim bir senedir bir kere arayip sormadilar cocuklari oldu telefon actik göz aydinligi icin bakmadilar oglu hastahaneye yatdi aradik yine bakmadilar. Yarin kayinvalidem oraya gidiyor sende gel diyor hatrim icin gel vs. ama icimden hic gitmek gelmiyor cünkü deger verseler bir kerede olsun ararlardi sorarlardi.
Siz olsaniz gidermiydiniz ?
canım uzun zaman oldu girmeyei ne yaptın gittinmi kvden ne dedi naptı ya canım işte boyle söz geçirmeye uğraşıyorlaar olmayıncada kötü kişi biz oluyoruz
gitmezdim. ama Allah rızası için, sevap kazanmak için gidebilirsin...
Gitmedim icimden gelmedi dedigin gibi kötü ben oldum nerdeyse ayriliga kadar geldik !
Gitmedim vallahi nisanlimin annesinin gercek yüzünü görmüs oldum herseyde vardir bir hayir
bak benımde aynen öyle oldu sen nişanlına anlat durumu nişanlın ne diyor annesinimi tutuyorr
Nisanlimin annesi herseye siz alin siz yapin dedi hep herseye kendiniz karar verin vs. Neyse dügün salonundan alinacak takilara kadar hersey kendimiz karar verdik.
Sonra bu misafirlige gitme konusu acildi Gitmedim ben hanfendi darilmis nisanlimda kirilmis annesini kirdigim icin neyse tartistik aileme gitmicezmi evlenince kendini degistir vs dedi bende hayir ben boyleyim dedim istemiyorsan ayril kizginlikla dedim o da tamam dedi bende kayinvalidem olcak kadina ver telefonu dedim nisanlimin benden ayrilmak istiyor birsey de dedim kadin telefonda demezmi kendi bilir ben karismam onunla konus o an bitdi zaten o kadin benim icin neyse ertesi gün nisanlim is yerime geldi beni almaya bende dedim dügün dört ay kalmis etdigi lafa bak haklisin dememeliydi ama hep demedimi ben hicbirseye karismiyorum siz bilirsiniz vs kadin cocuk oyuncagi saniyor galiba evliligi anlamadim ben
vayy be kadına bak bızde dıoruz kı saf saf gıt bı adım att.... hakıkaten ıblısmıss heaaa!!!
Ben anlamadim Vallahi Eltim kötü davraniyor diye hep elimden geleni yaptim ona hediye aldim begenmedim dedi geri yolladi geri ver dedi dogum gününde pasta yaptim bize davet etdik her hafta aradim hastahanedeydi meyve Vs.aldik nisanlimla yanina gitdim hep laf sokardi insani kirardi nisanlim sen yanlis anlamissindir diyordu biz mi safiz anlamadimki
yuuhhh yanıı ınsan degılmısss...ınsallah nısanlınnn evlendıgınızde sureklı aılesını böle yanlıs anlıosun dıe savunmaz yoksa işin zor tatlımsenı savunması ezdırmemesı gerekkkk
O da biliyorda egriyi dogruyu erkek milleti ana kuzusu malesefallaha bin sukur hic bir sorunumuz yok onunla tek sorun ailesinde "annesinde " yasayip görücez hayirlisi ile Allah hakkimizda hayirlisini versin insallah cümlemizin Amin
bazı seylerde gerı adım atma tavrını koy nısanlına sımdıdennn yoksa ezilen taraf sen olursun bu sartlarda ....allah yardımcın olsunnn...
Geri adim atmak derken ?
Mesela söyle birsey var ben birine darildim mi kirildimi isinamiyorum birdaha ne yapsamda olmuyor agiz burun kivirmam ama icimde hep kalir o kirginlik
Tsk ederim bana akil verdigin icin
yanı sana yapılan haksızlıklarıda görsunn senı ezdırmesın dıe dedımm canımmm yoksa annnemde annnem dıee senı ezdırırse kötu olur..mesela eltının yaptıklarınııı söylee bu böle ben elımden gelenı yaptım bak görr de yani...bunlar kırıcı yarın öbur gunn baska olaylarda cıkarırlarsaa bu olaylara gırmek ıstemıorumm sana bıl dıe söluorum de..benı sen savunacaksın sen kocam olacaksınnn oyusdenn bunları söluorum de...umarım pasıf degıldır bu konuda aılesıne karsı..rica ederım ne demekk...nısanlıykenn bazıı seylerı düzeltm ımkanın daha yuksek o yusdennnn dedım tatlım yanlıs anlama sakınnnn evlenınce garantı belgenı alıomuss gıbı bı rahatlık gelıo bu erkek cınsıne
Geri adim atmak derken ?
Mesela söyle birsey var ben birine darildim mi kirildimi isinamiyorum birdaha ne yapsamda olmuyor agiz burun kivirmam ama icimde hep kalir o kirginlik
Tsk ederim bana akil verdigin icin
canım bende senin gibiyim sakın alttan alma bak şimdi kvden eltine ipleri kaptırmış sana kaptırmamak için uğraşıyor diren sakın verme canım nişanlına da anlat ağla emın ol kvden ağlıyordur bir erkek annesının göz yaşlarına dayanamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?