Siz Olsanız Ne Yapardınız?

bilmiyomuş böyle yapacağını da bilmem ne.. örümcekten rahatsız olan insan hamile kadına örümcek var demez. kalkar temizler. yok onu yapamıcak kadar naçarsa eli ayağı tutan evlatları var onlara der.. bıraksın bu masum ayaklarını..
inşallah kızının düşüp dişini kırmasından bişeyler anlamıştır.. gelinine yaptığı her zulmün kızına dönebileceğini kavramıştır inşallah..

İkiiside bekar rabbime şu halimle hep diyorum ben ne yaşadıysam aynısını yaşasınlar ne bi eksiği ne bi azı .. İki kızıda birbirinden beter ....

Dengesiz işte ondan uyarıyorum afersinde karakteri oturmamış
zaten kendini savunmada demiyorum
ortamda gerilme sezersen kendini güvenli bir ortama at ondan sonra ne söyleyeceksen söyle demeye çalışıyorum

Dengesiz işte ondan uyarıyorum afersinde karakteri oturmamış
zaten kendini savunmada demiyorum
ortamda gerilme sezersen kendini güvenli bir ortama at ondan sonra ne söyleyeceksen söyle demeye çalışıyorum

Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun diyorum artık... ne diyim ki ..

DÜN aksam bide erkek arkadaşını aramış konuşuyo bende duydum merdivenlerden eski kız arkdası biriyle cıkıyomusta o cıktıgı cocukta eşimi aramış bı arkdaslıkları varmış sanırım , sıkıntı olurmu demiş oda yok ne sıkıntısı olcak takıl kafana göre demiş sinir oldum sen hala neden o kızı konusuyosun sanane Tüm sıkıntımız bitti o kızmı kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…