- 18 Nisan 2013
- 250
- 26
- 118
Merhaba sevgili k.k. üyeleri .. Eski üyeliğimi adım ve soyadımla actıgım ıcın kapattırmıstm bu hesabı aldım. Hemen konuya girmek istyrm . Eşimle severek evlenmıstık suan hamıleyım 1 yılllık evlıyız . Kaynanamla aynı evde yasıorz ve çalışmama rahmen gorumcem dahıl herkez her işi bana yaptırdıgı halde genede yaranamıodum . Hamile halimle bi avuda kalkıp temzlık yapmadgm kalmıstı. Eşim herşeyden nem kapan bi insan, kaynanamda alttan alttan doldurur.Dün işten gelir gelmez sizin katta örümcek var bilmem ne buna benzer bı ton sey zırlavadı , Sabh kalktm eşim hazretlerine kahvaltı hazırladım . Kahvaltıyı begenmedı kavga etmek ıstıosan baska yerlerden bı seyler bulup edebılırsın dedim.Örümcek var duvarda dedi. Hangi birine yetişcem ben dedim hem görmedim dedim ? ( Görmedim örümcek falan) Bana bi kaç tane vurdu . Cıkıp gıtmek ıstedım işe sacımdan tuttu koltuga attı. ( hamileyken ikinci yediğim dayak ) Ağladım sende hıc vıcdan merhamet kalmamıs dedim. Gidersen cocukları senden alırım bide karı alırım ona büyüttürürüm dedi . Ağlayarak çıktm cvp vermeden annem aradı bı saat once anlattım durumu onada ben senı arıcam dedi kapattı.Aradı çık gel dedi. Annemde calısıo evi kira ve tek başına. Napıcamı şaşrdm.. ? Karnımda iki tane çocuk..
canım ya çok üzüldüm bende hamileyim acaba başka biri mi varki bukadar emin konuşuyo çocuklara bakar falan hamilesinde üzmek istemiyorum seni ama başka birşey düşünemedim
bugun canın sana vurduğu sana hakaret ettiği için acıyor..
yarın canın, hem sana hemde çocuklarına vurduğu için acıyacak..
sen karnındaki çocukların için "onlar bana yük oluyor" diyormusun? hayır demiyorsun çünkü onlar doğmamış bile olsa senin parcan canından can.. insan evladı için böyle demez.. onun için sen annenede yük olmazsın..
boşan demek çok agır bile kelime.. ama sende ona mecbur olmadıgını kanıtlamak zorundasın.. yok sa sen kuzu moduna düşmüş olacaksın..
yarın öbürgün işine gelirse diyecek. hoş yarın öbürgüne gereken yok bugun bile yeni kadın alır çocuklarımı büyütürüm demiş..
bence annenin evine git.. boşanma mevzusunu olmadı sonra düşünürsün..
hayat ne garip.. inanın evlenmekten birine güvenmekten korkar oldum..
hiç tanımadığımız elin oğlunu canımız cananımız ömrümüz yapıyoruz..
sonra bi bakıyoruz aslında en yakın dediğimiz insan aslında en uzağımızmış..
bol bol dua et kardeşim.. hakkında hayırlısı... rabbim sana öyle bir merhamet etsinki başkasının merhametine ihtiyacın olmasın..
Anneme yük olacagim diye düsünmeyin cünkü anne bu. Evlenince, cocugumuz olunca annelik bitiyor mu? Bizi her durumda kosulsuz sartsiz sevecek, bize kucak acacak kim var anne disinda? Evlat sahibi olacaksiniz sizin icin de gecerli degil mi bu? Iki cocuk annesiyim, babam vefat etti, Allah göstermesin ama kötü bir durum olursa ilk kosacagim yer annem olur. Hastalansam binlerce km öteden ilac saatlerimi takip eder.
Eger bizim yorumlarimiza göre hareket edecekseniz bir an önce gidin ve geri dönmeyin. Esiniz ve ailesi bu dünyaya zulmetmek icin gelmisler. Cocuklariniz dogunca esinizin yardimci olacagini bebeklerin bakimiyla ilgilenecegini hic ama hic sanmiyorum. Tam tersi annesi tepenizden hic inmez. Yardim etmeyi birak sunu söyle yap bunu böyle yap diye diye lohusa sendromuna sokar sizi. Bebek bu gazlanir, karni agrir, acikir gece gündüz aglar. Uykusuzluktan perisan olursunuz ve elinizi tutan olmaz cizdiginiz profillere göre. Cocuk agliyor bir susturamadin der döver, annesini karistirmak istemezsiniz sen anneme nasil böyle davranirsin der döver, bütün gece uykusuz perisan olursunuz sabah kahvaltimi niye hazirlamadin der döver, iki bebegin bakimiyla ilgilenmek onlar uyuyunca siz de uyumak istersiniz sen niye is yapmiyorsun der döver... Ele avuca gelsinler sadece sizi degil siradayagina baslayarak cocuklarinizi da döver.
Maddi acidan düsünüyorsaniz anneniz bir yolunu bulmus ki size gel diyor. Olmadi bebekleriniz dogunca takilan takilari bozdurup yardim edersiniz annenize. Bebek masraflari az degil malesef. Hukukcu arkadaslar daha iyi bilir ama bildigim kadariyla bosanmadan bile nafaka alabiliyorsunuz cocuklariniz icin.
O kadar haklısınızki her satırınıza katılıyorum .. cok yıprattı benı bu evlilik hatalarım hatalarımı getirdi.. belki evlenince mutlu olurum dedim oda olmadı ...Canım çok acıo. Kendimi 23 değilde 45 yaşında bi kadın gibi hissediyorum o kadar yorgun ve bitkinim .
ANNEM ŞU MESAJI ATMIŞ.
2 Tane bebek bi yana dayan neyin nesi ben seni o eve hizmetçi kocanada deşarj olsun diye vermedim sen ben bunlarıda yaparım hızmetcılıkte yaparım dayakda yerım dıye evlenmedın .. az olur az yerşz 3 sene daha calsıır prim gunumu doldururum cıkarım işten bebeklerıne ben bakarım sen calısırsın . yeter benden bu kadar ben bıttım yapamıyorum dıosan bu zoraki evliliği bitir gel yavrum kapı her zaman açık..
2. MESAJI : SENI O KADAR iyi anlıyorumkı gelip gelmeme arasında gel gitler yasıyorsun ? gelırsern veya gelmezse artıların ne olur eksılerın ne olur bi anne olarak bunları düşünüyorsun ? ben senın sımdı yasadıklarını 25 yıl once yasadım. yıllar boyuda yasadım.. taki 2006 yılına kadar.. yavrularını kucagına aldıgın an hersey tın gelir tın gider.. Yüreğim gel dio acılarını bana anlatınca bir anne olarak canım acıo ciğeerim sökülüyor nefes alamıyorum.. beynim ve vicdanımsa bazen kal dio bebelerini boynu bükük bırakma biraz daha sabret duyma görme he de geç dio yavrum. BEN YAVRUMA YAVRUM YAVRULARINA YANIYO..
anneniniz son mesajına ağladım(((((((((( içim acıdı..
neden şiddet uyguladığında rapor almıyorsunuz? inanın elini süremez bi daha..
keisnlikle alın raporu , arkadaşım aldı kocası şimdi kuzu hayattda vuramio bi daha vurursa hapse giricek çünkü.. nolur bi araştırın ,
belki bu etkili olur ...((( İNŞŞ aALLAH yar ve yardımcınız olsun (((
O kadar haklısınızki her satırınıza katılıyorum .. cok yıprattı benı bu evlilik hatalarım hatalarımı getirdi.. belki evlenince mutlu olurum dedim oda olmadı ...Canım çok acıo. Kendimi 23 değilde 45 yaşında bi kadın gibi hissediyorum o kadar yorgun ve bitkinim .
ANNEM ŞU MESAJI ATMIŞ.
2 Tane bebek bi yana dayan neyin nesi ben seni o eve hizmetçi kocanada deşarj olsun diye vermedim sen ben bunlarıda yaparım hızmetcılıkte yaparım dayakda yerım dıye evlenmedın .. az olur az yerşz 3 sene daha calsıır prim gunumu doldururum cıkarım işten bebeklerıne ben bakarım sen calısırsın . yeter benden bu kadar ben bıttım yapamıyorum dıosan bu zoraki evliliği bitir gel yavrum kapı her zaman açık..
2. MESAJI : SENI O KADAR iyi anlıyorumkı gelip gelmeme arasında gel gitler yasıyorsun ? gelırsern veya gelmezse artıların ne olur eksılerın ne olur bi anne olarak bunları düşünüyorsun ? ben senın sımdı yasadıklarını 25 yıl once yasadım. yıllar boyuda yasadım.. taki 2006 yılına kadar.. yavrularını kucagına aldıgın an hersey tın gelir tın gider.. Yüreğim gel dio acılarını bana anlatınca bir anne olarak canım acıo ciğeerim sökülüyor nefes alamıyorum.. beynim ve vicdanımsa bazen kal dio bebelerini boynu bükük bırakma biraz daha sabret duyma görme he de geç dio yavrum. BEN YAVRUMA YAVRUM YAVRULARINA YANIYO..
Merhaba sevgili k.k. üyeleri .. Eski üyeliğimi adım ve soyadımla actıgım ıcın kapattırmıstm bu hesabı aldım. Hemen konuya girmek istyrm . Eşimle severek evlenmıstık suan hamıleyım 1 yılllık evlıyız . Kaynanamla aynı evde yasıorz ve çalışmama rahmen gorumcem dahıl herkez her işi bana yaptırdıgı halde genede yaranamıodum . Hamile halimle bi avuda kalkıp temzlık yapmadgm kalmıstı. Eşim herşeyden nem kapan bi insan, kaynanamda alttan alttan doldurur.Dün işten gelir gelmez sizin katta örümcek var bilmem ne buna benzer bı ton sey zırlavadı , Sabh kalktm eşim hazretlerine kahvaltı hazırladım . Kahvaltıyı begenmedı kavga etmek ıstıosan baska yerlerden bı seyler bulup edebılırsın dedim.Örümcek var duvarda dedi. Hangi birine yetişcem ben dedim hem görmedim dedim ? ( Görmedim örümcek falan) Bana bi kaç tane vurdu . Cıkıp gıtmek ıstedım işe sacımdan tuttu koltuga attı. ( hamileyken ikinci yediğim dayak ) Ağladım sende hıc vıcdan merhamet kalmamıs dedim. Gidersen cocukları senden alırım bide karı alırım ona büyüttürürüm dedi . Ağlayarak çıktm cvp vermeden annem aradı bı saat once anlattım durumu onada ben senı arıcam dedi kapattı.Aradı çık gel dedi. Annemde calısıo evi kira ve tek başına. Napıcamı şaşrdm.. ? Karnımda iki tane çocuk..
ANNEM ŞU MESAJI ATMIŞ.
Boşuna dememişler ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar diye..
Bu sözü unutup iki tane aşkım, sensiz ölürüme evden kaçan anasını,
babasını ezen kızlar iyi okusun bunları..
Annelerimiz bize kıyamaz, temizliği bir başına üstüne alır çoğu zaman.
Elin oğlu da üç cümle ile kandırır bizi anasına hizmetçi eder.
Çok salağız be itiraf edelim..
duvarda örümceğin olmasından sizin sorumlu tutulmanız isabetsiz olmuş.
Duvarda örümcek varsa kalkıp alıverseymiş canını acıtmadan dışarıya atsaymış ve böylelikle hem canlıyı öldürmediği için hemde hanımına yardım ettiği için çifte sevaba girseydi fena mı olurdu.
Bende cok ağladım mesajlara....Annemın varlığı yeter.. cnm annem
Geldim eve bana belki çok kızcaklar baayanlar amaaaa lanet olsum geldmBidaki şiddet vakasında raporu aldığım gibi bu işi bitiricem . Çocuklarım için son şans...
zihniyeti bu olan hanzolar nasıl oluyorda sizleri tavlayabiliyor hatta nikah masasına oturtabiliyor hayretler içindeyim
hamile eşe dayak tehdit o da KARI ALMAK
sanki pazardan mal alıyor resmen bir hanzo kocan, boşan desek boşanmazsın hamilesin bilemiyorum daha yazacak çokşey var fakat üç canlısın bişey diyemiyorum.
Allah yardım etsin sakın şaşırıp yanılıp bi daha hamile kalma hemen git kocandan gizli spiral taktır kendine.
Bu kocanın iyi bi derse ihtiyacı var Güçlü ol Yaw orda olup esas dayak nasıl olurmuş gösteresim geldiEli kırılsın Ya sabırr Bak kızım bu adam seni sahipsiz görüyo Bi yere gidemez diyo Seni ezmeye çalışmasından belli Sen kim oluyosunda beni dövüyosun de Eğeer bi daha elin kalkarsa polise giderim de Allahım çıldırmak içten değil Sakın korkma Ben kötü konuşursam evliliğimiz sarsılır felan diye düşüncelere kapılma
Yani boşanmak kelimesi benim için kabustur Kimse için boşan diyemem
Senin soon çaren boşanmak Oturt karşına isteklerini sana 1 ay mühlet de Değiştin değiştin değişmezsen gidiyorum ben de sana katlanacak Seni benim gibi sevecek bi kadın bulabiliyosan gider bulursun de Tavrını koy Allah yardımcın olsun kardeşim
Boşuna dememişler ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar diye..
Bu sözü unutup iki tane aşkım, sensiz ölürüme evden kaçan anasını,
babasını ezen kızlar iyi okusun bunları..
Annelerimiz bize kıyamaz, temizliği bir başına üstüne alır çoğu zaman.
Elin oğlu da üç cümle ile kandırır bizi anasına hizmetçi eder.
Çok salağız be itiraf edelim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?