Siz Olsanız Ne Yapardınız?

durumunuza gerçekten çok üzüldüm hamileyken tokatta ne demek, merhametsiz insan kılığındaki insanlar. ALLAH yardımcınız olsun ne kendi ailene ne erkeğin ailesine yakın olucaksın her türlü kavgaya huzursuzluğa bir süre sonra mutlaka müsait oluyoruz. rabbim yanında olsun eşinle konuşmayı dene, hemen bittirmek kolay değil...

canım ya çok üzüldüm bende hamileyim acaba başka biri mi varki bukadar emin konuşuyo çocuklara bakar falan hamilesinde üzmek istemiyorum seni ama başka birşey düşünemedim

Başkası yok benım karektersiz kocam anasına güvenio o ona hemen bi karı bulur oglunun aklına bunuda sokmuşturr!
Kaynana seninde iki tane kızın varrr sana en büyük ahı ediyorummmm bana yaptıklarınız yanınıza kalmasın 3 canımla ettiğiniz işkenceler senınde iki kızın var ikisindende çıksın !! NE Bİ EKSİĞİ NE Bİ AZI AYNISINI YAŞAYIN !!

Allah razı olsun .. GÜNLERCE uyumak hiç uyanmamak istiyorum Çok yıprandım..

O kadar haklısınızki her satırınıza katılıyorum .. cok yıprattı benı bu evlilik hatalarım hatalarımı getirdi.. belki evlenince mutlu olurum dedim oda olmadı ... Canım çok acıo. Kendimi 23 değilde 45 yaşında bi kadın gibi hissediyorum o kadar yorgun ve bitkinim .

ANNEM ŞU MESAJI ATMIŞ.

2 Tane bebek bi yana dayan neyin nesi ben seni o eve hizmetçi kocanada deşarj olsun diye vermedim sen ben bunlarıda yaparım hızmetcılıkte yaparım dayakda yerım dıye evlenmedın .. az olur az yerşz 3 sene daha calsıır prim gunumu doldururum cıkarım işten bebeklerıne ben bakarım sen calısırsın . yeter benden bu kadar ben bıttım yapamıyorum dıosan bu zoraki evliliği bitir gel yavrum kapı her zaman açık..

2. MESAJI : SENI O KADAR iyi anlıyorumkı gelip gelmeme arasında gel gitler yasıyorsun ? gelırsern veya gelmezse artıların ne olur eksılerın ne olur bi anne olarak bunları düşünüyorsun ? ben senın sımdı yasadıklarını 25 yıl once yasadım. yıllar boyuda yasadım.. taki 2006 yılına kadar.. yavrularını kucagına aldıgın an hersey tın gelir tın gider.. Yüreğim gel dio acılarını bana anlatınca bir anne olarak canım acıo ciğeerim sökülüyor nefes alamıyorum.. beynim ve vicdanımsa bazen kal dio bebelerini boynu bükük bırakma biraz daha sabret duyma görme he de geç dio yavrum. BEN YAVRUMA YAVRUM YAVRULARINA YANIYO..

anneniniz son mesajına ağladım (((((((((( içim acıdı..
neden şiddet uyguladığında rapor almıyorsunuz? inanın elini süremez bi daha..
keisnlikle alın raporu , arkadaşım aldı kocası şimdi kuzu hayattda vuramio bi daha vurursa hapse giricek çünkü.. nolur bi araştırın ,
belki bu etkili olur ... ((( İNŞŞ aALLAH yar ve yardımcınız olsun (((

Bende cok ağladım mesajlara.... Annemın varlığı yeter.. cnm annem

Geldim eve bana belki çok kızcaklar baayanlar amaaaa lanet olsum geldm Bidaki şiddet vakasında raporu aldığım gibi bu işi bitiricem . Çocuklarım için son şans...

Elleri kırılsın o adamın

Şu mesajları da gördüm içim gitti, Allah annenizi başınızdan eksik etmesini yavrularınızdan da sizi hiç ayırmasın

zihniyeti bu olan hanzolar nasıl oluyorda sizleri tavlayabiliyor hatta nikah masasına oturtabiliyor hayretler içindeyim

hamile eşe dayak tehdit o da KARI ALMAK
sanki pazardan mal alıyor resmen bir hanzo kocan, boşan desek boşanmazsın hamilesin bilemiyorum daha yazacak çokşey var fakat üç canlısın bişey diyemiyorum.

Allah yardım etsin sakın şaşırıp yanılıp bi daha hamile kalma hemen git kocandan gizli spiral taktır kendine.

Bu kocanın iyi bi derse ihtiyacı var Güçlü ol Yaw orda olup esas dayak nasıl olurmuş gösteresim geldi Eli kırılsın Ya sabırr Bak kızım bu adam seni sahipsiz görüyo Bi yere gidemez diyo Seni ezmeye çalışmasından belli Sen kim oluyosunda beni dövüyosun de Eğeer bi daha elin kalkarsa polise giderim de Allahım çıldırmak içten değil Sakın korkma Ben kötü konuşursam evliliğimiz sarsılır felan diye düşüncelere kapılma
Yani boşanmak kelimesi benim için kabustur Kimse için boşan diyemem
Senin soon çaren boşanmak Oturt karşına isteklerini sana 1 ay mühlet de Değiştin değiştin değişmezsen gidiyorum ben de sana katlanacak Seni benim gibi sevecek bi kadın bulabiliyosan gider bulursun de Tavrını koy Allah yardımcın olsun kardeşim

ben olsaydım ilk şiddetinde annemin evine giderdim zaten, bide şu erkeklerin çocuğu alırım elinden hikayesi nedir acaba hakimde öyle diyodu zaten uyuşturucu bağımlısı veya piskolojik sorunların olmadığı sürece kimse çocuklarını alamaz babalık biryere kadar kocan kusura bakmasın

Boşuna dememişler ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar diye..
Bu sözü unutup iki tane aşkım, sensiz ölürüme evden kaçan anasını,
babasını ezen kızlar iyi okusun bunları..

Annelerimiz bize kıyamaz, temizliği bir başına üstüne alır çoğu zaman.
Elin oğlu da üç cümle ile kandırır bizi anasına hizmetçi eder.
Çok salağız be itiraf edelim..

Çok üzüldüm durumunuza. Sizin yerinizde olsam ne yapardım diye düşündüğümde yapılacak tek şey görüyorum; arkama bakmadan gitmek. Hemen hazırlanın gidin. Boşanma davanızı açın. Hem tazminat ödeyecek hem nafaka. Velayeti sizden alması imkansız. Bu eziyete katlanmak zorunda değilsiniz. Heryer ve her durum, şimdi yaşadığınız yerden ve olaylardan çok daha iyidir, emin olun!

Yazdıklarında ne kadar da haklısın be canım.

Anneciğinin yazdığı mesaja gözlerim doldu.Ah hayat hep suçlu sensin biliyorsun değilmi.
Hatalarımızın bedelini ödemek hep sana kalmıştır.Küfrü hakareti hep sen yersin.
Burcii Allah yar ve yardımcın olsun.Son şans verdim demişsin umarım eşin düzelir bu günleri unutursun.Ama bu olayı bir daha yaşayacak olursan boşan lafını sevmesemde al raporunu(ki buna hiç gerek kalmaz umarım) çek git annene.Evlatlarını senden kimse alamaz.Zaten bu öküzlükle senin kocan evlatlarına bile sahip çıkamaz.Alır bir (karı)ne çirkin üsluptur bu keyfine bakar.Ama kv de ağzına eder.Gelen gideni arattığı gibi belki senin olmasada o iki masumun ahı yeter onlara.

Çok ama çok üzüldüm. Hele annenizin mesajları gerçekten içime dokundu. Allah eşinizi ıslah etsin. Sizede sabır versin. Nacizane tavsiyem şiddet gördüğünüzde doktor raporu almanız ilerde ters bir durum yaşandığında çok işinize yarayacaktır. Çocuklar konusunda rahat olun sizden zor alır onları. Nafakasını öder oturur anca. Hatta bu dayak mevzuları açılınca çocuklar içinde aynı şiddeti uygulama ihtimaline karşın tedbir bile konabilir. Korkma kardeşim Allah büyüktür bu günlerde geçer elbet

duvarda örümceğin olmasından sizin sorumlu tutulmanız isabetsiz olmuş.
Duvarda örümcek varsa kalkıp alıverseymiş canını acıtmadan dışarıya atsaymış ve böylelikle hem canlıyı öldürmediği için hemde hanımına yardım ettiği için çifte sevaba girseydi fena mı olurdu.

ayrıca size kalkan o ellerin sahibi, inşAllah en kısa zamanda eşlerin birbirinin emaneti olduğunu hatırlar, size karşı kalkan o ellerin hesabını hatırlar da en kısa zamanda davranışlarında olumlu yönde değişikler olur.

Çocuklarını o adamla aynı çatı altında tutmak,o çocuklara kötülük yapmaktır.. Anne karnında o şiddeti onlarda yaşadı,sadece sana vurmadı o ş...siz bebeklerine de vurdu.. Bunu sakın unutma..

Anneciğine kurban ol,böyle bir destek bulmak o kadar zor ki.. Annenin yanına gitsen,sana kol kanat gerer,azıcık aşınız olur ama güne huzurla uyanırsın,bebeklerin için hazırlık yapar onlara şarkı söylersin :) kavga yok gürültü yok..saçma sapan insanların çenesi yok.
Annenin yanında saygı var,sevgi var,huzur var,mutluluk var...

Sen bilirsin...

bida kalmam zaten allah razı olsn tşk ederm.

Ben bu adamı anlamıyorum Sabah dövdü dünde benden önce yattı bende bi saat sonra gidip yattım yanına uyandı ilişkiye girmek istedi... senden nefret ediyorum dedim öptü durdu beni .

Aynen öyle CANIM anam benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…