Siz Olsanız Ne Yapardınız?

Ben bu adamı anlamıyorum Sabah dövdü dünde benden önce yattı bende bi saat sonra gidip yattım yanına uyandı ilişkiye girmek istedi... senden nefret ediyorum dedim öptü durdu beni .

Ne desem bilemedimki.....Büyüklerim hep derki seni sevmeyen adam yataktada istemez Bi tanıdığımızın kocası aylar olur karısının yanına yaklaşmazdı Bide seninki gibi dengesiz tavırları vardı Bu yüzden annem utansada bana hep sorar Beraber oluyomu senle barıştıktan sonra Önemliymiş bu Belki beni yadırgayan arkadaşlar olacak ama ben de öyle düşünüyrm Ya bide seni yataktada istemeseydi O zaman hiç umut yok derdim Bi umut var canım Bu kocanı adam etmek gerek Sadece gerekli olan bu İşlayeceksin devamlı Yani sana yaptıkları hiç iyi bişey değil ama düzelmeyecek diyede umutsuzluğa kapılmamak gerek bence

Dediğim gibi tavrını kesin ve net biçimde koy Kendinden mahrum et Hemen af etme Barışsan bile İki kelime az konuş Fazla gülümseme Ne bileyim o dayağını unutmadığını ve unutmayacağını hissettir Rabbim bu aziz cuma günü hürmetine yuvanı kurtarsın

cocuklarını senden alamaz canım.öncelikle bunu bil.
kesinlikle o adama katlanma derim.hem hamile eşe dayak attıgını duyan hakimin tepkisi ne olur acaba?
bir yerine bir darbe geldiyse hemen darp raporu al.ve annene yük olmazsın canım.
beraber calısıp kendinize ve cocuklarına bakarsınız.

Dayak yesin ağzı burnu dağılmış kötü bir durum ama olsun bir sevişirler geçer değil mi.. Önemli olan adamın sevişmeyi istemesi mi!? Kadının isteği ne olacak? Kadın istiyor mu bakalım.. Kadın başka neler istiyor acaba??????? Evli olmadığınızı umuyorum,evli olup da bunları söylüyorsanız o daha vahim...

Anasının ağzıyla utanmadan hamile karısına el kaldıran............ elleri kırılsın!!!

Diğer yorumları okumadım. Ama çocukları mümkün değil alamaz. Şiddet başlamışsa bu iş bitmiş demektir. Arkası da gelir bunun. Daha ne bekliyorsunuz. Anneniz arkanızda, annenize gidin. O evi terk edin hemen. Çocuklar böyle bir ortamda mutsuz büyür çünkü. Kesinlikle boşanmalısınız. Tek çare bu.

Son düzenleme:

Allah razı olsun bu ona verdiğim son şans.... Bebeklerim için

Bir dahaki sefere sana vurursa karakola gidip tutanak tuttur ve hastaneden darp raporu al ki mahkemede kullanabilesin.Sana söyleyim bugün saçından çeken adam bunun daha fazlasını da yapar.
Ayrıca korkma 2 çocuklu kimseye kimse varmaz, aklı kıt olan dışında.

Son düzenleme:

şuan iş yerimdeyim ve mu mesajlardan sonra gözyaşlarım akıyor durmuyor.

darp raporu almalısın. kimse senin çocuklarını elinden alamaz. hatta o evdeki kayınvalideye de dava açmalısın. onunda ceza almasını istiyorum hem dünyada hem ahirette.

hayır evliyim Tabiki önemli olan adamın isteği değil burda Bende dayağa karşıym bende eli kırılsın diyrm Ama evlilik böyle kolay vaz geçilebilinecek bişey değil Gerçekçi olun Adam annesiyle aynı evde yaşıyo biraz sinirle yapmış olduğu bişey olabilir Belkide bidaha olmayacak Ortada çocuk var Kadının kafası karışık Kesin bitti diyemiyo Bende bi umut var seni seviyoki yatakttada istiyo E sevgi varsa düzelme şansıda var diyrm ben Düzelsin diye şart koy korkma diyrm En son çare boşanmak diyrm Yoksa heralde sabah dövsün akşam koynuna alsın demiyrm

Dikkatli okursanız Benim niyetim konu sahibesine umut vermekti Adamı haklı çıkarmak değil Bu bi gerçektir Erkek sevmiyosa kadını yatağına alamaz Senden nefret ediyorum demesine rağmen öpmezdi Demekki hatasının biraz farkındaki o kelimesine karşı sert tepki yerine öpmüş yinede Kusura bakmayın benim fikrim bu Yanlış bişey dediğimide sanmıyorum Senin yazdığın gidi seni dövsün burnundan getirsin sonrada gece kadınlık yap demedim ben... İyi okumamışsın yazımı

Konuya ne yazacağımı bilemiyorum, ama hemen boşan git ayrıl demeside kolay..Bazıları yaptığın çocuğa laf etmiş kimse kötü olacağım diyerek evlenemz ya da çocuk sahibi olmaz. Ama işte evlendikten sonra luzumlu, luzumsuz şeylerden herşey yaşanabiliyor. Husursuzluklar, kavgalar olabiyor. Ben eşinin öyle boş boş konuşmasını başka kadın alır ona bakıtırım demesini hamlığına, adam olamamışlığına veriyorum. Ümidin varsa biraz daha sabret, bebekleri olunca düzelir belki... Bizim annelerimizde çok dayak yediler demekki sevgi varmış ki aralarında bu günlere gelebildiler. Sende sabret,, belki adamı annesi fişekliyor ya da ne biliyim başka etkenler var böyle olmasında düzelir inş zamanla, bol bol dua et.. O bebekleri yaptığınada hiç bir zmn pişman olma.Bir sürü uğraşıpta evlat sahibi olamaynalar var. Rabbim elbet yardım edecektir sana.

Son düzenleme:

Kolay vazgeçmek mi!!?? Siz buna kolay vazgeçmek diyorsanız zaten konuşmayalım..Kadın hamile kaldığından beri ikinci kez dayak yiyor.. Şiddet diyoruz!! PES! erkek tabi ne yapsa alttan alınabilir hoş görülür, "kolaya kaçmaya" ne gerek var.. Kadınlarda kolaya kaçıyor zaten.... yada canını kurtarıyor..

Yorumlarınız için çok tşk ederim ... Bende şaşırdım yataga gırer gırmez sarıldı çok severek evlendım o benı dovunce vurunca gururum kırılıyo annesi dolduruo dün annesi siz neden ayrı odalarda oturuyonuz dedi ( ev üç katlı ) akşam bende sabah dövdü beni duymadınmı dedim yok dedi ne oldu dedi yok örümcek var dedin aşşada sunu dedin bunu dedin oglunun huyunu bilmıomusun sen anne neden onun yannda bana bunları sölüosun , herseyden nem kapaıo zaten gıtmiş bakmış sabahta bu yüzden kavga ettik dedim ben bilmiyodm böle yapacağını falan filann diooo hiç cvp veermedim Sonta yürüyüşe gittiler bi geldiler görümcemin biri düşmüş ağzını parçalamış dişi kırılmış. Baktım şöle bi indim aşşaya sonra .

Yaptıgım cocuga laf edenler büyük konuşmasın ne evlilikler bitiyo adam 60 yasında aldatmıs karısı boşanıo şimdi

tşk ederim yorumlarınız için Çocuklarım için son şans bi verdim

Sondu ...

kayınvalidene söylediklerinden sonra daha büyük bir dolduruşa gelebilir şiddete karşı uyanık olmak lazım
yerinde olsam tavırlarına felan bakarım baktım en ufak şeye kavga çıkarmaya çalışıyor yada gelip direk hesap soruyor hiç polemiğe girmeden bir bahaneyle ortamdan ayrılmaya çalışırdım

yazıklar olsun ya insan değil bunlar
madem okadar titizmiş o temizlesin senin yetişemediğin yerleri,o annesinide ALLAH bildiği gibi yapsın inşallah burda yazılacak çok şey varda yazamıyorum...
sende bi iki yapıştırsan canım bukadar altta kalmasan git ailenin yanına öyle çocuğu başka kadına büyütmek elinden almak okadar kolay değil...
gitsin delikanlılığını başka yerde ispatlamaya çalışsın ana kuzusu baba olmaktan koca olmaktan bile aciz eşin

Oncelikle bebeklerin hayirli ugurlu olsun. Bak arkadasim bosan demek biliyorumki kolay degil ama zaten bu bi evlilik degil seni resmen o evde bi hizmetci gibi kullaniyolar inanki seni cok iyi anliyorum hamileyken bende cektim ama esimden degil ailesinden bizde kvlerle oturuyoruz bi cok sorunlarimiz var benimde annem babamla ayri tek yasiyo hamileeyken gitmeyi cok dusundum ayni senn gibi dusunuyodum anneme yuk olurum falan ve inanki suanki dusuncelerini cok iyi anliyorum ama yapma bole bi insana sans verme suan bebeklerin karnindayken arkana bile bakma kaccc. Sonra bunu yapmasigina o kadar pisman olursunki bebekeler dogduktan sonra gitmesi ole zorkii anlatamam. Hakkinda hsyirlisi arkadasim umarim hersey gonlune goree olur.

eşinin bu ilk dayağı değilmiş belli ki eşin çok cahil yada merhametsiz sinirlerine hakim olamayan biri.sana tavsiyem boşanmayı düşünmüyorsan bile annenin yanına git eşine iyi bir gözdağı ver kapına gelmeden özüür dilemeden onu süründürmeden asla dönme hatta evini ayırmasını iste kendi evine git belliki eşin annesinin etkisinde kalıyor belki kendi evinizde daha huzurlu olursunuz ama mutlaka tepkini belli et kocanın yanında durma derim

Siz naptınız peki ayrılabilidiniz mi ? :26:

Haksızlığa gelemiyorum cevap versem de aynı vermesem de geçen ki kavgamız sadece neden bağırıosun dedim diye kalktı vurdu

Diyorum ya onunda nasıl bi psikolojide olduğunu bilmiyorum ben anlamadım adam sabah dövüo akşam hiç bişey yokmuş gibi dokunuyo ilişkiye girio dudagımdan öpmk ıstedi karsılık vermedim ( Cinselliğide düşkün biiri değildir...)
senden nefret ediyorum dedim aferdersiniz ( ilişkiye girerken ) geldi öptü 3 4 kere yüzümden cvp vermedi nasıl bi pskoloji bu arkamı döndüm yattım sonra sarıldı bana öle uyudu delimidir nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…