- 30 Kasım 2011
- 1.647
- 1.165
- 333
Ben bu adamı anlamıyorumSabah dövdü dünde benden önce yattı bende bi saat sonra gidip yattım yanına uyandı ilişkiye girmek istedi... senden nefret ediyorum dedim öptü durdu beni .
Ne desem bilemedimki.....Büyüklerim hep derki seni sevmeyen adam yataktada istemez Bi tanıdığımızın kocası aylar olur karısının yanına yaklaşmazdı Bide seninki gibi dengesiz tavırları vardı Bu yüzden annem utansada bana hep sorar Beraber oluyomu senle barıştıktan sonra Önemliymiş bu Belki beni yadırgayan arkadaşlar olacak ama ben de öyle düşünüyrm Ya bide seni yataktada istemeseydi O zaman hiç umut yok derdim Bi umut var canım Bu kocanı adam etmek gerek Sadece gerekli olan bu İşlayeceksin devamlı Yani sana yaptıkları hiç iyi bişey değil ama düzelmeyecek diyede umutsuzluğa kapılmamak gerek bence
Dediğim gibi tavrını kesin ve net biçimde koy Kendinden mahrum et Hemen af etme Barışsan bile İki kelime az konuş Fazla gülümseme Ne bileyim o dayağını unutmadığını ve unutmayacağını hissettir Rabbim bu aziz cuma günü hürmetine yuvanı kurtarsın
Ne desem bilemedimki.....Büyüklerim hep derki seni sevmeyen adam yataktada istemez Bi tanıdığımızın kocası aylar olur karısının yanına yaklaşmazdı Bide seninki gibi dengesiz tavırları vardı Bu yüzden annem utansada bana hep sorar Beraber oluyomu senle barıştıktan sonra Önemliymiş bu Belki beni yadırgayan arkadaşlar olacak ama ben de öyle düşünüyrm Ya bide seni yataktada istemeseydi O zaman hiç umut yok derdim Bi umut var canım Bu kocanı adam etmek gerek Sadece gerekli olan bu İşlayeceksin devamlı Yani sana yaptıkları hiç iyi bişey değil ama düzelmeyecek diyede umutsuzluğa kapılmamak gerek bence
Dediğim gibi tavrını kesin ve net biçimde koy Kendinden mahrum et Hemen af etme Barışsan bile İki kelime az konuş Fazla gülümseme Ne bileyim o dayağını unutmadığını ve unutmayacağını hissettir Rabbim bu aziz cuma günü hürmetine yuvanı kurtarsın
O kadar haklısınızki her satırınıza katılıyorum .. cok yıprattı benı bu evlilik hatalarım hatalarımı getirdi.. belki evlenince mutlu olurum dedim oda olmadı ...Canım çok acıo. Kendimi 23 değilde 45 yaşında bi kadın gibi hissediyorum o kadar yorgun ve bitkinim .
ANNEM ŞU MESAJI ATMIŞ.
2 Tane bebek bi yana dayan neyin nesi ben seni o eve hizmetçi kocanada deşarj olsun diye vermedim sen ben bunlarıda yaparım hızmetcılıkte yaparım dayakda yerım dıye evlenmedın .. az olur az yerşz 3 sene daha calsıır prim gunumu doldururum cıkarım işten bebeklerıne ben bakarım sen calısırsın . yeter benden bu kadar ben bıttım yapamıyorum dıosan bu zoraki evliliği bitir gel yavrum kapı her zaman açık..
2. MESAJI : SENI O KADAR iyi anlıyorumkı gelip gelmeme arasında gel gitler yasıyorsun ? gelırsern veya gelmezse artıların ne olur eksılerın ne olur bi anne olarak bunları düşünüyorsun ? ben senın sımdı yasadıklarını 25 yıl once yasadım. yıllar boyuda yasadım.. taki 2006 yılına kadar.. yavrularını kucagına aldıgın an hersey tın gelir tın gider.. Yüreğim gel dio acılarını bana anlatınca bir anne olarak canım acıo ciğeerim sökülüyor nefes alamıyorum.. beynim ve vicdanımsa bazen kal dio bebelerini boynu bükük bırakma biraz daha sabret duyma görme he de geç dio yavrum. BEN YAVRUMA YAVRUM YAVRULARINA YANIYO..
Dayak yesin ağzı burnu dağılmış kötü bir durum ama olsun bir sevişirler geçer değil mi..Önemli olan adamın sevişmeyi istemesi mi!? Kadının isteği ne olacak? Kadın istiyor mu bakalım.. Kadın başka neler istiyor acaba??????? Evli olmadığınızı umuyorum,evli olup da bunları söylüyorsanız o daha vahim...
Anasının ağzıyla utanmadan hamile karısına el kaldıran............ elleri kırılsın!!!
hayır evliyim Tabiki önemli olan adamın isteği değil burda Bende dayağa karşıym bende eli kırılsın diyrm Ama evlilik böyle kolay vaz geçilebilinecek bişey değil Gerçekçi olun Adam annesiyle aynı evde yaşıyo biraz sinirle yapmış olduğu bişey olabilir Belkide bidaha olmayacak Ortada çocuk var Kadının kafası karışık Kesin bitti diyemiyo Bende bi umut var seni seviyoki yatakttada istiyo E sevgi varsa düzelme şansıda var diyrm ben Düzelsin diye şart koy korkma diyrm En son çare boşanmak diyrm Yoksa heralde sabah dövsün akşam koynuna alsın demiyrm
Dikkatli okursanız Benim niyetim konu sahibesine umut vermekti Adamı haklı çıkarmak değil Bu bi gerçektir Erkek sevmiyosa kadını yatağına alamaz Senden nefret ediyorum demesine rağmen öpmezdi Demekki hatasının biraz farkındaki o kelimesine karşı sert tepki yerine öpmüş yinede Kusura bakmayın benim fikrim bu Yanlış bişey dediğimide sanmıyorum Senin yazdığın gidi seni dövsün burnundan getirsin sonrada gece kadınlık yap demedim ben... İyi okumamışsın yazımı
hayır evliyim Tabiki önemli olan adamın isteği değil burda Bende dayağa karşıym bende eli kırılsın diyrm Ama evlilik böyle kolay vaz geçilebilinecek bişey değil Gerçekçi olun Adam annesiyle aynı evde yaşıyo biraz sinirle yapmış olduğu bişey olabilir Belkide bidaha olmayacak Ortada çocuk var Kadının kafası karışık Kesin bitti diyemiyo Bende bi umut var seni seviyoki yatakttada istiyo E sevgi varsa düzelme şansıda var diyrm ben Düzelsin diye şart koy korkma diyrm En son çare boşanmak diyrm Yoksa heralde sabah dövsün akşam koynuna alsın demiyrm
Dikkatli okursanız Benim niyetim konu sahibesine umut vermekti Adamı haklı çıkarmak değil Bu bi gerçektir Erkek sevmiyosa kadını yatağına alamaz Senden nefret ediyorum demesine rağmen öpmezdi Demekki hatasının biraz farkındaki o kelimesine karşı sert tepki yerine öpmüş yinede Kusura bakmayın benim fikrim bu Yanlış bişey dediğimide sanmıyorum Senin yazdığın gidi seni dövsün burnundan getirsin sonrada gece kadınlık yap demedim ben... İyi okumamışsın yazımı
Konuya ne yazacağımı bilemiyorum, ama hemen boşan git ayrıl demeside kolay..Bazıları yaptığın çocuğa laf etmiş kimse kötü olacağım diyerek evlenemz ya da çocuk sahibi olmaz. Ama işte evlendikten sonra luzumlu, luzumsuz şeylerden herşey yaşanabiliyor. Husursuzluklar, kavgalar olabiyor. Ben eşinin öyle boş boş konuşmasını başka kadın alır ona bakıtırım demesini hamlığına, adam olamamışlığına veriyorum. Ümidin varsa biraz daha sabret, bebekleri olunca düzelir belki... Bizim annelerimizde çok dayak yediler demekki sevgi varmış ki aralarında bu günlere gelebildiler. Sende sabret,, belki adamı annesi fişekliyor ya da ne biliyim başka etkenler var böyle olmasında düzelir inş zamanla, bol bol dua et.. O bebekleri yaptığınada hiç bir zmn pişman olma.Bir sürü uğraşıpta evlat sahibi olamaynalar var. Rabbim elbet yardım edecektir sana.
Oncelikle bebeklerin hayirli ugurlu olsun. Bak arkadasim bosan demek biliyorumki kolay degil ama zaten bu bi evlilik degil seni resmen o evde bi hizmetci gibi kullaniyolar inanki seni cok iyi anliyorum hamileyken bende cektim ama esimden degil ailesinden bizde kvlerle oturuyoruz bi cok sorunlarimiz var benimde annem babamla ayri tek yasiyo hamileeyken gitmeyi cok dusundum ayni senn gibi dusunuyodum anneme yuk olurum falan ve inanki suanki dusuncelerini cok iyi anliyorum ama yapma bole bi insana sans verme suan bebeklerin karnindayken arkana bile bakma kaccc. Sonra bunu yapmasigina o kadar pisman olursunki bebekeler dogduktan sonra gitmesi ole zorkii anlatamam. Hakkinda hsyirlisi arkadasim umarim hersey gonlune goree olur.
kayınvalidene söylediklerinden sonra daha büyük bir dolduruşa gelebilir şiddete karşı uyanık olmak lazım
yerinde olsam tavırlarına felan bakarım baktım en ufak şeye kavga çıkarmaya çalışıyor yada gelip direk hesap soruyor hiç polemiğe girmeden bir bahaneyle ortamdan ayrılmaya çalışırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?