çok zor bir durum olduğunu düşünüyorum,hem çocuklar açısından hem ileride sizin açınızdan , çok özür dilerim ama çocuklar babaannede kalıyor ve kalacakmışta öz anneleri de nadir görüyormuş ,eşinizde bizde kalmayacaklar diyor( eş adayınız) çocuklar için üzüldüm sanki onlar istedi dünyaya gelmeyi herkes bi yere çekilmiş 2 yavruyu emanet dükkanı gibi babaanneye bırakıp yeni hayat kurma derdindeler,yaparken iyi ayrılınca kötü oh ne ala!
bir kere en baştan yalan söylemesi sizi değil kendisini düşündüğünü gösteriyor. sizi kendisine bağladıktan sonra söylemesi en başta vicdansızlık bence. son yazdığınızdan da merhametli biri olduğunuzun falan da farkında. yanlış bir şey söyleyip sizi üzmek istemem ama bulmuş iyi huylu birini, kaçırmak istemiyor gibi :18:
ve ben olsam ne yapardım... durumunu ilk öğrendiğimde çok sevsem bile ayrılırdım. çünkü ben böyle bir durumla başa çıkabileceğimi düşünmüyorum
ben de çok ayrılmaya çalıştım ama ne zaman ayrılmaya çalışsam beni ikna etmek için yaptıklarından dolayı ayrılamadım. daha önce de görüştüğüm insanlar oldu ama hiçbiri bu kadar mücadele etmedi. durumlarından dolayı da böyle yapıyodur belki ama şunu düşündürüyo bana, bu kadar seviliyorken ve bir çok yönden anlaşabiliyorken vazgeçersem bir daha hem bir çok yönden anlaşabildiğim hem de sevip sevilebildiğim biri olabilecek mi. belki hiç evlenmemiş, bundan çok daha artıları olan biri karşıma çıkabilir ama bu kadar uyumlu olabilecek miyiz. benim kararsızlığımın en büyük nedeni bu. dediğim gibi çocukları olmasaydı eski evliliğini de problem etmezdim. çünkü beni ne kadar sevdiğini hissettiriyo ve sosyal olarak da çok uyuyoruz. benim ayrılma çabalarım hep çocuk sorumluluğundan korktuğum için. ilk öğrendiğim zamnlar da söylemediği için çok kavga edip ayrıldım ama hep ikna etti bir şekilde.
siz kendi içinizde sizden saklamasını hallettiyseniz ona diyecek sözüm yok. benim başıma gelse çocuklardan önce buna takardım, o yüzden ön plana aldım söylememiş olmasını.. allah yardımcınız olsun ikilemde kalmak zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?