aileniz bu durumdan haberdar mı peki, onlar onay verir mi çocuklu biriyle evlenmenize...
Büyük konuşmayayım ama ben bununla baş edemezdim, hatta çocuğu olmasa bile geçmişini kafama takardım, o yüzden evlenmezdim, en baştan ne olursa olsun size yalan söylemiş, yok o zaman sadece hoşlanıyordum, ciddi düşünmüyordum falan, ciddi düşünmeyince bile çocukları olduğunu söylemiyorsa ciddi düşününce hiç söylememiş, sonunda söylemiş işte. Bunu bilmek sizin hakkınızdı, çok önemli bir unsur bu, saklanacak gibi değil ki, benim güvenim en başında zedelenirdi, bunu bilmek sizin hakkınızdı. bence sizi hak etmiyor...
sizin de bu kadar kafanıza takıldığına göre, bence siz de önceki eşten olan 2 çocuğun sorumluluğunu pek alabilecek gibi görünmüyorsunuz...iki çocuk zaten var,sonra siz de çocuk isteseniz,kaç çocuk olacak,nasıl geçineceksiniz hem maddi hem manevi...[/QUOTE
annemle babama bahsetmedim hayatımda biri olduğunu. net bir kararım olmadan bahsetmeyi de düşünmüyorum. onların haberi olsa da istemeyeceklerini biliyorum, bu durumda her anne baba çocuğu olmayan bir damat ister diye düşünüyorum. eğer ben kabullenebilirsem ailemi de ikna etme çabalarım başlicak ondan sonra. o da ayrı bir sorun