- Konu Sahibi Sevgili_Nil
-
Eğer götürebilme imkanı olursa iyi olur sizin için de. Fakat mesela benim eşimde arada bir balıkesire gidiyor iş için. Ama patronlarıyla beraber gittiği için beraber kaldıkları için beni götürebilmesi gibi bir şansı olmuyor. Ama sizde evdeyseniz eşinizinde sizi götürme şansı varsa bence söyleyin. Değişiklik olur :)
niye tek başına göndermiyim? göndermek ne demek yahu..keyfinden gitmiyo ki..benım arkdslarım var eslerı aylarca yurt dısına egıtıme gidiyorlar.. haa tabı bende ıstemem gitsin ayrı kalalım. ama yani gitse ne yapıcakki orda? annende kal tabı. ben valla utanmasam anamdan gelmeyecem ınsan en cok aılesının yanında rahat eder.tabı aılenzle aranz nasıl olnu bilememde.
velhasıl gitme şansım varsa, eşimde benimle gelırsen iyi olur tarzı söylemlerde bulunursa giderim , ama yok orda kalmak etmek sorun olcaksa hıc gitmem yani. siz eşinize güvenmıyormusunuz ?
iş için gidiyor neden tek göndermeyesinki.güvensizlikmi var
konuda da söylediğim gibi kalma yönünden bi sorun yok canı istese götürür durumun böyle olduğunu bilince neden gitmeyim ki? Sizin arkadaşlarınız varmış benim abim var askeriye de eğitime gönderiyolar biyerlere gönderiyolar gidiyo ama genelde çadırda dağda fln kalıyolar öyle bi durum olsa veya eşim zor durumda kalacak olsa bende gidecem diye tutturacak değilim ama imkanlar mümkünken neden gözümün önünde olmasın ki ? Ailemi her ay görüyorum o yönden sıkıntım olmadığı için gitmek istiyorum
eşim tek gidecek doğruyu söylemek gerekirse bende kıskanç biriyim eşimde daha çok genç ee bu adam 3 te kurstan çıkıp 2 hafta boyunca odada yatacak değil çıkacak gezecek tozacak benim aklımda doğal olarak onda kalacak2 hafta önce babası dayısı hep beraber ankaraya araba almaya gittiler kayınbabam bi anlatıyo her yer kız dolu mini etekleri giymişler geziyolar falan filan onlarıda duyunca içime kurt düştü içimden bi ses daha yeni evlisin bırakma adamın peşinden sende git diyo
şimdi farkettim kurs eylüydeymiş.neden erkenden program yapıyorsun
Kendisine sor bi ben de geleyim diye. Sensiz sıkılırım falan de.. Zaten o gerekli açıklamayı yapar diye düşünüyorum. Yani benim eşim de mesleği gereği bazen Ankara'ya kursa gidiyor böyle. Ama ben gittiğimde sıkılacağımı bildiğimden pek gitme taraftarı olmuyorum açıkçası. Sonuçta adam sabahın köründe gidecek, akşam gelecek. Öyle gezme tozma hele de Ankara'da 15 gün boyunca sıkıcı oluyor. Zaten kendisi de yorgun oluyor. Ama sen pek güvenmediğinden bahsetmişsin o yüzden aklında kalacağına git derim. Bana da hava değişikliği olur de git yani ne olacak ki..
kendimden örnek vereğim. eşim memur. ve arada seminerleri oluyor. daha önceden farklı yerlerde çalıştığımız zamanda seminer çıkmıştı. (şimdi seminer çıksa ben göreceğim ilk) bu seminerlere eşle gidilebildiğini bildiğim için bende gittim... güzelde oldu..
bazı arkadaşları neden eşinde geliyor diye soruyormuş. eşimde en son dayanamamış... seminerin birinde başka ilde çalışan bir beyi turistle konuşurken gördü (cep telefonunu veriyordu, ingilizce aksanlı birşekilde türkçe söyleyerek) o günden beri gelme diyemiyorum demiş...
eşle gidilebildiğini biliyorum gidiyorum onunla, güvensizliklede alakası yok, değişik yerler görüyorum, farklı yerlerde kalıyoruz. hoş oluyor... o dersteyken bende kitap okuyorum. fitness centerı varsa spor yapıyorum. zaman bir şekilde geçiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?