Siz Olsanız Ne Yapardınız ??

Sevgili_Nil

Guru
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2013
453
45
318
Niğde
Arkadaşlar eşimin eylül ayında Ankara'da 2 hafta kurs alması lazım. Bana bi kaç hafta önce söyledi senide annenlere bırakırım orda kalırsın fln dedi bende ben seni tek göndermem bende gelecem dedim.

Ankara'da halasıda var orda kalabiliriz orda kalmak istemezse polis evinde kalabiliriz kendi için mutlaka kalacak bi yer bulacaktı bende gitsem yük olmam diye düşünüyorum hem kursu 9 da başlar 3 4 gibi biter o aylarda da zaten saat 7 de 8 de akşam oluyo hem yalnız bırakmam hemde beraber gezeriz diye düşündüm ama tabi daha eşimle detaylı olarak konuşmadık. Siz olsanız napardınız tek başına yollar sizde annenizin yanınamı giderdiniz yoksa eşinizi yalnız bırakmaz onunla mı giderdiniz ?

Eğer götürebilme imkanı olursa iyi olur sizin için de. Fakat mesela benim eşimde arada bir balıkesire gidiyor iş için. Ama patronlarıyla beraber gittiği için beraber kaldıkları için beni götürebilmesi gibi bir şansı olmuyor. Ama sizde evdeyseniz eşinizinde sizi götürme şansı varsa bence söyleyin. Değişiklik olur :)

niye tek başına göndermiyim? göndermek ne demek yahu..keyfinden gitmiyo ki..benım arkdslarım var eslerı aylarca yurt dısına egıtıme gidiyorlar.. haa tabı bende ıstemem gitsin ayrı kalalım. ama yani gitse ne yapıcakki orda? annende kal tabı. ben valla utanmasam anamdan gelmeyecem ınsan en cok aılesının yanında rahat eder.tabı aılenzle aranz nasıl olnu bilememde.

velhasıl gitme şansım varsa, eşimde benimle gelırsen iyi olur tarzı söylemlerde bulunursa giderim , ama yok orda kalmak etmek sorun olcaksa hıc gitmem yani. siz eşinize güvenmıyormusunuz ?

eşim tek gidecek doğruyu söylemek gerekirse bende kıskanç biriyim eşimde daha çok genç ee bu adam 3 te kurstan çıkıp 2 hafta boyunca odada yatacak değil çıkacak gezecek tozacak benim aklımda doğal olarak onda kalacak 2 hafta önce babası dayısı hep beraber ankaraya araba almaya gittiler kayınbabam bi anlatıyo her yer kız dolu mini etekleri giymişler geziyolar falan filan onlarıda duyunca içime kurt düştü içimden bi ses daha yeni evlisin bırakma adamın peşinden sende git diyo

konuda da söylediğim gibi kalma yönünden bi sorun yok canı istese götürür durumun böyle olduğunu bilince neden gitmeyim ki? Sizin arkadaşlarınız varmış benim abim var askeriye de eğitime gönderiyolar biyerlere gönderiyolar gidiyo ama genelde çadırda dağda fln kalıyolar öyle bi durum olsa veya eşim zor durumda kalacak olsa bende gidecem diye tutturacak değilim ama imkanlar mümkünken neden gözümün önünde olmasın ki ? Ailemi her ay görüyorum o yönden sıkıntım olmadığı için gitmek istiyorum

iş için gidiyor neden tek göndermeyesinki.güvensizlikmi var

e iyi ozmn cnm git madem sende neden gitmeyesin e tabı kadınsız ortamlar askerlerın ortamı oluyo. ne yapıcaz mini etekli kadınları yeryuzunden silemeyiz. yeni evlıysenız tabı bu konularda en hassas oldugunuz dönemlerdesiniz, gidin sizede değişklik olur gezersınz tozarsınız, iyi gelir hava değişimi...

İpleri gevşetme ama çokta sıkı tutma boğarsan daha çok dışarı yönlendirirsin.. Sonra yağmurdan kaçarken doluya tutulma. Gitmek istediğini söylerken guvensizliğini belli etmeni tavsiye etmem. En ufak bi kıskançlıkla söylersen seni götürmeyebilir. Bence tabi.

şimdi farkettim kurs eylüydeymiş.neden erkenden program yapıyorsun

Son düzenleme:
eşimi çok özlerim onsuz yapamam da ondan yanında olayım demiyorsun, gözümün önünde olsun diye gitmek istiyorsun, kontrol amaçlı bana biraz saçma geldi. sen bilirsin

Kendisine sor bi ben de geleyim diye. Sensiz sıkılırım falan de.. Zaten o gerekli açıklamayı yapar diye düşünüyorum. Yani benim eşim de mesleği gereği bazen Ankara'ya kursa gidiyor böyle. Ama ben gittiğimde sıkılacağımı bildiğimden pek gitme taraftarı olmuyorum açıkçası. Sonuçta adam sabahın köründe gidecek, akşam gelecek. Öyle gezme tozma hele de Ankara'da 15 gün boyunca sıkıcı oluyor. Zaten kendisi de yorgun oluyor. Ama sen pek güvenmediğinden bahsetmişsin o yüzden aklında kalacağına git derim. Bana da hava değişikliği olur de git yani ne olacak ki..

şimdi farkettim kurs eylüydeymiş.neden erkenden program yapıyorsun

çünkü eşim konuyu açtı kurs olduğunu söyledi ve direk seni annenlere bırakırım dedi bende senle gelecem tek göndermem dedim sonra neyse bakarız konuşuruz dedi kapandı olay ama şimdiden aklıma takıldı o yüzden

kendimden örnek vereğim. eşim memur. ve arada seminerleri oluyor. daha önceden farklı yerlerde çalıştığımız zamanda seminer çıkmıştı. (şimdi seminer çıksa ben göreceğim ilk) bu seminerlere eşle gidilebildiğini bildiğim için bende gittim... güzelde oldu..

bazı arkadaşları neden eşinde geliyor diye soruyormuş. eşimde en son dayanamamış... seminerin birinde başka ilde çalışan bir beyi turistle konuşurken gördü (cep telefonunu veriyordu, ingilizce aksanlı birşekilde türkçe söyleyerek) o günden beri gelme diyemiyorum demiş...

eşle gidilebildiğini biliyorum gidiyorum onunla, güvensizliklede alakası yok, değişik yerler görüyorum, farklı yerlerde kalıyoruz. hoş oluyor... o dersteyken bende kitap okuyorum. fitness centerı varsa spor yapıyorum. zaman bir şekilde geçiyor...

o gezecek vakit bulur eminim. Eşimin önceki hayatı biraz fazla hareketli bunlarıda az çok ben biliyorum Ankarada gittiği yerleri anlatıyodu şuraya gittim şöyle yaptım böyle yaptım aklıma o tür şeyleri soktu bi kere tamam eski hayatında olmuş olabilir.Geçenlerde de şakayla karışık ankarayı özledim ya gitsemde biraz gezsem dedi bunun üstüne de hiç tek gönderesim gelmiyo.. Artık ben tek başıma sıkılırım hem tatilede gitmedik gezme fırsatımız olmadı boş zamanında gezeriz filan deyip ikna etmeye çalışacam bi şekilde

doğru söylüyosun hem bana değişiklik olur gezmiş olurum alışveriş yaparım o zamana borçlarda bitiyo kesin ikna etmem lazım :))

Ay mini etekli htunlar simdi ankarada siraya grmistir esini bekliyordur kesssinnn gitmelisin... Saka bi yana git ama o bakacaksa o htunlara senin ruhun bile duymaz adam smdi evdemi yok iste yapacak olsa yapar bise.kskan ama cok skma skiya al ama bogma bnce ha gideceksende kafa dagtmak icin git okadar olsun bence.eger kndine esine guvenn tam olursa bise olmaz ha gvn sorunu vr demisin orasini bilemem tbi ama...yinede guvenmedginden yapma biseleri.hem adam keyfi yeremi gidiyor is icin

Öncelikle kurs var gidicem dedikten sonra öncelikle zorunlu değilse böyle bir eğitim var ben gitmeyi düşünüyorum sen ne düşünüyorsun diye fikir al be adam derim. İkincisi senin ne yapacağının kararını peşinen vermiş olması da kötü. Gidersem sen ne yapmak istersin. İstersen annenlere de gidebilirsin diye öneri verir gibi söylese neyse ne. Ama ben böyle düşündüm. Seni annenlere bırakırım gibi bütün planların tek kişi tarafından yapılması kötü.

Eşinizi özleyecğeinizden ya da birlikte gezmek için gitmeyi anlarım. Desteklerim. Ama gözümün önünde olsun demek güvenmemek çok acı. Çok üzüldüm eşinizi kontrol altında tutma ihtiyacınıza. Haklı gerekçeleriniz de vardır. ASma bu gerekçeler Ankara'daki mini etekli kızlar olmamalı. Her yerde bir çeşit kadın olacak eşinizin etrafında. Kayınbabanızın anlata anlata mini etekli kız anlatması da inanılmaz laubali geldi bana. Nedense o yaştaki insanların bir ağırlığı olmalı diye düşünüyorum.

Taa eylül için yer yapmalar, Ankara'yı özledim demeler falan bana itici geldi ama erkeğin bu kadar kontrol edilmesi de çok çekici gelmedi açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…