Siz Olsanız Ne Yapardınız ??

benim esim gidecek olsaydi annemde kalabilirdim esimle de gidersem sadece ayri kalmamak icin olurdu ancak senin esin pavyon vs merakliysa gitmen daha dogru amaaa adama omur boyunca BEKCILIK edemezsin ki

pavyon meraklısı değil de geçenlerde telefonundan pavyonda oynayan bi kadını izlediğini yakalamıştım bunu benden gizli izliyodu videoları görünce güven fln kalmadı tabi. Bende biliyorum yapacak olduktan sonra nereye kadar engelleyecem ama yinede boş bırakmak istemiyorum

Ben olsam kendi evinde kalip kafami dinlerdim. Cocugun olunca bu gunleri cook ararsin. Ayrica pavyoncu kadinin videosunu izlediyse de napa ilirsin ki. Istedigin kadar pesinden git o birsey yapicaksa zaten yapar.

daha net bir yorum yapabilmek için bir önceki konunu da okudum. eşinin gizli saklı internette takılma maceralarını yani:)

bence yalnız bırakma, yani bu sekilde nereye kadar engelleyebilirsin bilmiyorum ama eşin sanki biraz gizli çapkın izlenimi verdi bana. bir de bir bayan daha demiş, ben de ona katılıyorum planı kafasına göre yapıp en son sana haber vermesi olmamış. ne demek annenlere bırakırım seni. ben gidince aklım sende kalacak, sen napıcaksın, hattaa surda surda kalıcaz sen de gelmek ister misin diye sorup bir erkek olarak onun seni yanından ayırmak istememesi gerekirdi. sen kadın basına ne yapsam ki diye düşünmek zorunda kalmamalıydın

Belki bekar bekar takilmak istiyor arkadaslariyla o yuzden oyle yapti. Belki de esin cok dusuncesiz ve aklina bile gelmedi esimi gitureyim demek. Artik en iyi esi i sen tanirsin tabi. Ama ben genede senin yerinde olsam evde basimi dinlerdim ohhhh.

Belki bekar bekar takilmak istiyor arkadaslariyla o yuzden oyle yapti. Belki de esin cok dusuncesiz ve aklina bile gelmedi esimi gitureyim demek. Artik en iyi esi i sen tanirsin tabi. Ama ben genede senin yerinde olsam evde basimi dinlerdim ohhhh.

diğer konuda anlattığına bakılırsa aklına bile gelmemiş bence eşinin

2hafta ikinizin dışarıda idare etmesi nedense biraz zor olabilir. tatil falan değil sonuçta.. ben olsam bu vesileyle annemi de görürüm kadın kadına hasret gideririm. 1 hafta annemde kalırım. 1 haftada Ankarada değişiklik olması açısından eşimle takılırdım. ama aklımdan zerre kadar şüphe geçmez tek de giderse.

yorumları okumadım ama eşinize güven probleminiz mi var?ankara pek gezilecek bir yer değil ailemin yanına gitmeyi tercih ederim ben bu da bir fırsat özlem gideririz...

eşin gelene kadar sen o odada mı oturacaksın,çok sıkıcı olmaz mı 15 gün boyunca

Ay hayatta gitmezdim adam orda kursa gidicek yahu. Ben ne yapıcam Ankara'da bir başıma. Hadi yurtdışı falan olsa meraktan giderdim tek başıma gezmesi zevkli olurdu..

Bir de ne biliyim kursta 2 insan tanır adam, sosyal aktivite olur. Akşamları bir şeyler yaparlar. Kendi meslek çevresindn yeni insanlarla tanışsın.

Ben gidiyor olsam eşimin gelmesini istemezdim, onunla da gitmem.

Aaaa pavyon izleyen senin eşin miydi. Unutmuşundur o konuyu umarım. Sakinleşmiş gözüküyorsun sevindim. :))

Son düzenleme:

sakinleşmek zorunda kaldım canım böyle bi sebepten boşansam kimseye anlatamazdım derdimi zaten..

sakinleşmek zorunda kaldım canım böyle bi sebepten boşansam kimseye anlatamazdım derdimi zaten..

Zaten yeterince saçmaydı. zorunda kaldım deme. Bir daha da küçük meseleleri büyütme ki. Büyük bir şey olduğunda ciddiye alsınlar seni. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…