Siz Olsanız Ne Yapardınız ??

Belki hatırlarsın bi önceki konumda eşimin telefonundan gizli saklı pavyonda oynayan kadınları açıp izlediğinden bahsetmiştim. Gideceği yer Ankara yani olayların geçtiği yer ee bu adamın bir sürü vakti olacak telefondan açıp izleyen adamı belki şeytan dürtecek gidecek canlısını izleyecek nerden biliyim ben. Büyük ihtimal gitmeyecektir ama daha şimdiden bana seni annenlere bırakırım demesi beni götürmesi mümkünken teklif bile etmemesi ve hala benim o olaydan sonrabi türlü güvenimin yerine gelmediği için malesef bu düşüncelere itiyo beni

Art niyetle oyle dememstr annene birakim die ama yinede guvenmedini belli etme aklima sokma sanada degisiklik olsum die git gez toz

eh be cansu o kadar ortalığı dağıttın adamı tırmaladın gene de korkutamamışsın adamı
baksana korkmadan diyo sana ankaraya gidicem seni annenlere bırakayım diye
şaka bir yana bir kere şu göndermek lafını bırak çok kaba duruyo
2. kalma imkanın varsa git ama adamı boğma ben seni özlerim sıkılırım ben de geleyim falan de :)

bu konuşma o olay olmadan önce geçmişti oyüzden şimdi daha çok kafama takıldı işte öyle diyecem artık yoksa diğer türlü götürmez zaten :))

bence evde tek kalmak istediğini işlerinin olduğunu annenlere gitmeyeceğini söyle bu defa o seni götürmek isteyecektir..

Art niyetle oyle dememstr annene birakim die ama yinede guvenmedini belli etme aklima sokma sanada degisiklik olsum die git gez toz

art niyetle demedi zaten çünkü onun ailesinin yanında 1 gün bile kalsam rahat edemeyeceğimi bildiği için annene bırakıyım dedi o kendisine pek güvenmediğimi bilir zaten ama yinede bu konu için dile getirmem tabi. Ayrıca tek güvenmediğim için değilde gerçekten eşim olmadığı zamanda sıkılıyorum hiç bişey yapasım gelmiyo. çıkarken ve nişanlıyken yeterince uzak kaldık zaten sadece ayda 1 kez görüşebiliyoduk

Anladım canım. Git o zaman bence, için içini yemesin. Ama dikkat et ben akşam çıkıyorum geç gelicem der, sen istemezsin orda halalarda ya da başka nerde kalacaksanız ordaki insanların önünde tartışırsanız kendin zor duruma düşersin.

Ben de giderdim herhalde. Birlikte vakit geçirmek güzel olur tabi. Ama gitmeyebilirsin de hem birazcık özlersiniz.

canım eğer asker polis eşiysen böyle şeyler sık sık başına gelecek.. heryere seni götürebilecegini sanmıyorum e her gittiği zamanda böyle şeylermi düşüneceksin topu topu 2 hafta :) ayrıca polis evi ve askeri lojmanlarda kurs zamanlarında kalmak kolay olmuyor kalsalar bile bırkaç kişi aynı yerde kalıyor senide o ortama sokmak isteyeceğinin hiç düşünmüyorum. benim nişanlımda 3 aylık kursta ve izmirde. o kadar güzel kızın içinde :S sırf bu kurs yüzünden düğün tarihimiz ne kadar uzadı. bence 2 haftalık kurs süresini sorun yapma ve eşinin kafasına böyle düşünceler sokma derim ben :)

öyle bişey demesi imkansız ne demek ben çıkıyorum geç gelecem öyle bi dünya yok :))

onunda öyle bişey yapacağını sanmıyorum çünkü o olaydan sonra daha dikkatli davranmaya başladı ne bilim tuvalete gideceğinde artık aşkım telefonuda götürebilirmiyim twitterdan haberleri fln okuyacam diye izin istiyo ama tabi bunlar yaptığı gerçeği değiştirmiyo ne yazıkki

Gitmek istemenizin nedeni ne bence güvensizlik. Yani adam zaten 3-4 e kadarda olsa kursa gidecek orada olacak o saate kadar halasında bile kalsanız yabancı yerde sıkılırsınız bulanırsınız polis evinde de tüm gün eşiniz tek başınıza bırakmak istemez hem kursu uzun sürebilir, hem yorgun olabilir gezmek istemeyebilir. 2 hafta sadece yani aylar değil ki ne gerek var başkasının evinde rahat uyuyup kalkabilecek misin, banyon var, çamaşırın var ben rahatsız olurum şahsen 2 hafta birinde kalamam. Annende kalırsın ne güzel hasret giderirsiniz. Hem daha eylüle çok zaman var neden şimdiden böyle planlar yapıyorsunuz belki de gitmez.

O konuyu hatirliyorum hatta hatirlatmasaniz sizin oldugunuzu unutmusum. Isin icine bu konu girince ben de olsam ben de düsünürdüm. Öncelikle "kursum var, sen de gelmek ister misin?" diye sormasi gerekirdi. Sonra "ben kursa gidiyorum, istersen annende kalirsin" bana da acikcasi oldukca planlanmis gibi geldi. Sanki isini saglama aliyor gibi. Bu olayi yasadiktan sonra, ben de yerinizde olsam, güvenimi tam saglamamisken, caba sarf etmesi gerekirdi diye düsünürdüm. Ayrica telefondan izleyen adam canlisini da izler demissiniz, benim sahsi görüsüm hicbir farki yok.

Bundan sonra nasil davranacaginiz konusunda dikkatli olmalisiniz. Kesinlikle de gitmelisiniz.
Tabi güvensiz yasanmaz, umarim tekrar güveninizi kazanir.

Ankara polis ewi harika canim pazrtesi haeic hergun canli muzik var. fiyatlari normal ayrica ankarayi gezmis olursun dikmen vadisi polisi evinin yaninda harika. atakule var vs. bunlar hep yakn . gidebilirsn esinle....
angara alem gecesine gelincee onlar gece basliyo gunduz yok

işte adam ben yatıyorum aşkım der kalkar gider benim ruhum bile duymaz erkek milleti değilmi her ihtimali düşünmek lazım geceleride durmadan arayıp kontrol edemeyeceğime göre en iyisi yanında gidiyim bende daha şimdiden duyurduğu için bana şimdiden dert oldu valla napim hele bide o olaylardan sonra

benim esim gidecek olsaydi annemde kalabilirdim esimle de gidersem sadece ayri kalmamak icin olurdu ancak senin esin pavyon vs merakliysa gitmen daha dogru amaaa adama omur boyunca BEKCILIK edemezsin ki

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…