- Konu Sahibi Sevgili_Nil
-
Bu arada kaynatana da sarsdim dgrusu bunu gelip evdemi anlatiyor sakada olsa tuaf
Öncelikle kurs var gidicem dedikten sonra öncelikle zorunlu değilse böyle bir eğitim var ben gitmeyi düşünüyorum sen ne düşünüyorsun diye fikir al be adam derim. İkincisi senin ne yapacağının kararını peşinen vermiş olması da kötü. Gidersem sen ne yapmak istersin. İstersen annenlere de gidebilirsin diye öneri verir gibi söylese neyse ne. Ama ben böyle düşündüm. Seni annenlere bırakırım gibi bütün planların tek kişi tarafından yapılması kötü.
Eşinizi özleyecğeinizden ya da birlikte gezmek için gitmeyi anlarım. Desteklerim. Ama gözümün önünde olsun demek güvenmemek çok acı. Çok üzüldüm eşinizi kontrol altında tutma ihtiyacınıza. Haklı gerekçeleriniz de vardır. ASma bu gerekçeler Ankara'daki mini etekli kızlar olmamalı. Her yerde bir çeşit kadın olacak eşinizin etrafında. Kayınbabanızın anlata anlata mini etekli kız anlatması da inanılmaz laubali geldi bana. Nedense o yaştaki insanların bir ağırlığı olmalı diye düşünüyorum.
Taa eylül için yer yapmalar, Ankara'yı özledim demeler falan bana itici geldi ama erkeğin bu kadar kontrol edilmesi de çok çekici gelmedi açıkçası.
Öncelikle kurs var gidicem dedikten sonra öncelikle zorunlu değilse böyle bir eğitim var ben gitmeyi düşünüyorum sen ne düşünüyorsun diye fikir al be adam derim. İkincisi senin ne yapacağının kararını peşinen vermiş olması da kötü. Gidersem sen ne yapmak istersin. İstersen annenlere de gidebilirsin diye öneri verir gibi söylese neyse ne. Ama ben böyle düşündüm. Seni annenlere bırakırım gibi bütün planların tek kişi tarafından yapılması kötü.
Eşinizi özleyecğeinizden ya da birlikte gezmek için gitmeyi anlarım. Desteklerim. Ama gözümün önünde olsun demek güvenmemek çok acı. Çok üzüldüm eşinizi kontrol altında tutma ihtiyacınıza. Haklı gerekçeleriniz de vardır. ASma bu gerekçeler Ankara'daki mini etekli kızlar olmamalı. Her yerde bir çeşit kadın olacak eşinizin etrafında. Kayınbabanızın anlata anlata mini etekli kız anlatması da inanılmaz laubali geldi bana. Nedense o yaştaki insanların bir ağırlığı olmalı diye düşünüyorum.
Taa eylül için yer yapmalar, Ankara'yı özledim demeler falan bana itici geldi ama erkeğin bu kadar kontrol edilmesi de çok çekici gelmedi açıkçası.
eh be cansu o kadar ortalığı dağıttın adamı tırmaladın gene de korkutamamışsın adamı
baksana korkmadan diyo sana ankaraya gidicem seni annenlere bırakayım diye
şaka bir yana bir kere şu göndermek lafını bırak çok kaba duruyo
2. kalma imkanın varsa git ama adamı boğma ben seni özlerim sıkılırım ben de geleyim falan de :)
Art niyetle oyle dememstr annene birakim die ama yinede guvenmedini belli etme aklima sokma sanada degisiklik olsum die git gez toz
Belki hatırlarsın bi önceki konumda eşimin telefonundan gizli saklı pavyonda oynayan kadınları açıp izlediğinden bahsetmiştim. Gideceği yer Ankara yani olayların geçtiği yer ee bu adamın bir sürü vakti olacak telefondan açıp izleyen adamı belki şeytan dürtecek gidecek canlısını izleyecek nerden biliyim ben. Büyük ihtimal gitmeyecektir ama daha şimdiden bana seni annenlere bırakırım demesi beni götürmesi mümkünken teklif bile etmemesi ve hala benim o olaydan sonrabi türlü güvenimin yerine gelmediği için malesef bu düşüncelere itiyo beni
bence evde tek kalmak istediğini işlerinin olduğunu annenlere gitmeyeceğini söyle bu defa o seni götürmek isteyecektir..
Anladım canım. Git o zaman bence, için içini yemesin. Ama dikkat et ben akşam çıkıyorum geç gelicem der, sen istemezsin orda halalarda ya da başka nerde kalacaksanız ordaki insanların önünde tartışırsanız kendin zor duruma düşersin.
Ben de giderdim herhalde. Birlikte vakit geçirmek güzel olur tabi. Ama gitmeyebilirsin de hem birazcık özlersiniz.
Belki hatırlarsın bi önceki konumda eşimin telefonundan gizli saklı pavyonda oynayan kadınları açıp izlediğinden bahsetmiştim. Gideceği yer Ankara yani olayların geçtiği yer ee bu adamın bir sürü vakti olacak telefondan açıp izleyen adamı belki şeytan dürtecek gidecek canlısını izleyecek nerden biliyim ben. Büyük ihtimal gitmeyecektir ama daha şimdiden bana seni annenlere bırakırım demesi beni götürmesi mümkünken teklif bile etmemesi ve hala benim o olaydan sonrabi türlü güvenimin yerine gelmediği için malesef bu düşüncelere itiyo beni
Arkadaşlar eşimin eylül ayında Ankara'da 2 hafta kurs alması lazım. Bana bi kaç hafta önce söyledi senide annenlere bırakırım orda kalırsın fln dedi bende ben seni tek göndermem bende gelecem dedim.
Ankara'da halasıda var orda kalabiliriz orda kalmak istemezse polis evinde kalabiliriz kendi için mutlaka kalacak bi yer bulacaktı bende gitsem yük olmam diye düşünüyorum hem kursu 9 da başlar 3 4 gibi biter o aylarda da zaten saat 7 de 8 de akşam oluyo hem yalnız bırakmam hemde beraber gezeriz diye düşündüm ama tabi daha eşimle detaylı olarak konuşmadık. Siz olsanız napardınız tek başına yollar sizde annenizin yanınamı giderdiniz yoksa eşinizi yalnız bırakmaz onunla mı giderdiniz ?
Ankara polis ewi harika canim pazrtesi haeic hergun canli muzik var. fiyatlari normal ayrica ankarayi gezmis olursun dikmen vadisi polisi evinin yaninda harika. atakule var vs. bunlar hep yakn . gidebilirsn esinle....
angara alem gecesine gelincee onlar gece basliyo gunduz yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?