siz olsanız ne yapardınız??

İçimdeki şeytan der ki... yerinde olsam çıkarım muhasebe zor iş..
Eşin yatırsın sigortanı gerekirse

nişanlı iken konuştuk ben çalışıyorum devam edeceğim diye yine çalışmama bişey demiyor fakat tek kalmamı istemiyormuş
Çok ciddiyim ben aynen şöyle söylerdim ;"O zaman hayatım patron ile konuşalım yeni biri gelene kadar hergün sen gel benimle birlikta aynı oda da yardım ediyormuşsun gibi oturursun böylece için rahat eder."Bakalım o kendi işlerini hemen istediği gibi ayarlayabilecek mi?

Eşiniz azcık saçmalamış... Gerçi Türkiye koşullarında saçmalayan erkek sayısı aşırı fazla, iş arkadaşlarınız sizi yiyecek mi ondan mı korkuyor? Neyse ben bir tavsiyede bulunamayacağım daha doğrusu diyeceklerim sizin işinize yaramaz. Umarım tatlılıkla halledersiniz, gönlünüze göre olur

Eşin boşuna alınganlık yapıyr, sen 8 yıldır çalışıyorsun üstelik aynı firmada .Eşin size bakacak durumda mı , çalışmayın.

söylüyorum güvenmiyorsun o zaman bana diye hayır kıskanıyorum sadece diyor

söylüyorum güvenmiyorsun o zaman bana diye hayır kıskanıyorum sadece diyor
kıskanan insan öteki kız olsada kıskanır ama eşiniz düz mantık anlaşılar anlamak istediği gibi anlıyor konuyu açıklamalarınız fikrini değiştirmiyor.

Arkadaşlar patronumla görüştüm arkadaş gelene kadar stajer birini alıcam
iyi patronunuz sizi seviyor başkası olsa işten bile çıkarır.eşinizin çalıştığınız yere bu şekilde müdahile etmesi hiç hoş değil bence.

iyi patronunuz sizi seviyor başkası olsa işten bile çıkarır.eşinizin çalıştığınız yere bu şekilde müdahile etmesi hiç hoş değil bence.
Evet Allah razı olsun patronlarım çok iyi ve seviyorlar beni. İnanın şu huyu olmasa mükemmel biridir ama maalesef eşimin kötü huyuda buaşırı kıskanç

Evet Allah razı olsun patronlarım çok iyi ve seviyorlar beni. İnanın şu huyu olmasa mükemmel biridir ama maalesef eşimin kötü huyuda buaşırı kıskanç
sonuçta bu huyunuda siz tölere edebiliyorsanız sorun yok.herkezin farklı olumsuz huyları olabiliyor.allah başka sıkıntı vermesin.sorunun çözülmesine sevindim.mutluluklar.

Ah o zaman maas falan umrunda degil. Ben kadinlarin her zaman calismasindan yanayim ve sizinde bu isteginizi cok takdir ettim. İnsallah bir orta yol bulursunuz esinizle...

Ah o zaman maas falan umrunda degil. Ben kadinlarin her zaman calismasindan yanayim ve sizinde bu isteginizi cok takdir ettim. İnsallah bir orta yol bulursunuz esinizle...
Teşekkür ederim ben kendisine dedim bunca yıllık emeğimi ziyan etmem en azından sigortamı doldurucam zaten işim rahat saat zorunluluğum yok şuan işim yok mesela patron çık istersen işin yoksa dedi

Teşekkür ederim ben kendisine dedim bunca yıllık emeğimi ziyan etmem en azından sigortamı doldurucam zaten işim rahat saat zorunluluğum yok şuan işim yok mesela patron çık istersen işin yoksa dedi

Öyle güzel iş bırakılır mı ya?
Kesinlikle patronunla görüştür eşini.

Bir de doğum iznindeki arkadaş gelene kadar stajer bayan bulun bence hem uyguna çalışır,
deneyim yapmış olur o da hem eşinin gönlü olur.
İlan verin çok kişi çıkacaktır bence.

mutlaka geçici eleman bulmanız şart.yinede arayın araştırın.mutlaka paraya ihtiyacı olan ve izne ayrılan kadın işine başlayıncaya kadar çalışacak bir kadın vardır.erkekler işte böyle.karılarının erkek ortamında çalışmalarını sevmiyorlar ve eşlerini kıskanıyorlar.kabullenemiyorlar bu durumu.eşini bu konuda ikna etsen bile yinede zamanla kavgalar başlayacaktır sırf bu yüzden.sonuçta o işte sizin erkekler arasında yalnız olduğunuzu biliyor ve kıskançlıktan kavgalar büyüyebilir.o yüzden bu kavgaların yaşanmaması için eşinin dediğini yapmalısın ve kadın eleman aramalısın veya patrona bulması için rica etmelisin canım.

Kabullenmek durumunda.

İşinden ettiğim hatuna sen iş bulacaksan olur,niye olmasın diyin.

sizde izin alın bir müddet maaş falan almayın izinli olun kabul edilmez mi ? çok sevilip sayılıyorum demişsiniz müdürünüz tarafından ona da durumu güzelce anlatırsanız bence anlayışla karşılayacaktır . sizde eşinizde haklısınız bana göre ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…