- 22 Ağustos 2008
- 4.118
- 2.652
- 448
İhticımız pek yok yani çalışmasamda rahatlıkla geçinebiliriz maaşım iyi çalıştığım yer rahat c.tesi pazar evdeyim geç geldim sorun olmaz erken çıktım sorun olmaz sigorta günümün dolmasına 5.5 senem var doldurmak istiyorum
Çok ciddiyim ben aynen şöyle söylerdim ;"O zaman hayatım patron ile konuşalım yeni biri gelene kadar hergün sen gel benimle birlikta aynı oda da yardım ediyormuşsun gibi oturursun böylece için rahat eder."Bakalım o kendi işlerini hemen istediği gibi ayarlayabilecek mi?nişanlı iken konuştuk ben çalışıyorum devam edeceğim diye yine çalışmama bişey demiyor fakat tek kalmamı istemiyormuş
eşinizi anlamak mümkün değil size güvendikten sonra ister 5 iser 15 erkekle çalışın bende çalıştığım yerde tek bayanım 10 yıldırda aynı yerdeyim herkez yerini bildikten sonra sorun yok eşinize açıkça sorun asıl sorunu ne size güvenmiyormu ?
kıskanan insan öteki kız olsada kıskanır ama eşiniz düz mantık anlaşılar anlamak istediği gibi anlıyor konuyu açıklamalarınız fikrini değiştirmiyor.söylüyorum güvenmiyorsun o zaman bana diye hayır kıskanıyorum sadece diyor
iyi patronunuz sizi seviyor başkası olsa işten bile çıkarır.eşinizin çalıştığınız yere bu şekilde müdahile etmesi hiç hoş değil bence.Arkadaşlar patronumla görüştüm arkadaş gelene kadar stajer birini alıcam
Evet Allah razı olsun patronlarım çok iyi ve seviyorlar beni. İnanın şu huyu olmasa mükemmel biridir ama maalesef eşimin kötü huyuda buaşırı kıskançiyi patronunuz sizi seviyor başkası olsa işten bile çıkarır.eşinizin çalıştığınız yere bu şekilde müdahile etmesi hiç hoş değil bence.
Eşin boşuna alınganlık yapıyr, sen 8 yıldır çalışıyorsun üstelik aynı firmada .Eşin size bakacak durumda mı , çalışmayın.
sonuçta bu huyunuda siz tölere edebiliyorsanız sorun yok.herkezin farklı olumsuz huyları olabiliyor.allah başka sıkıntı vermesin.sorunun çözülmesine sevindim.mutluluklar.Evet Allah razı olsun patronlarım çok iyi ve seviyorlar beni. İnanın şu huyu olmasa mükemmel biridir ama maalesef eşimin kötü huyuda buaşırı kıskanç
Ah o zaman maas falan umrunda degil. Ben kadinlarin her zaman calismasindan yanayim ve sizinde bu isteginizi cok takdir ettim. İnsallah bir orta yol bulursunuz esinizle...Benim olduğum yer diğer kişilerden ayrı üst katta ve bana ait bir oda elbetteki eşime güveniyorum çalışma ortamı neyi gerektiriyorsa o şekilde çalışabilir. Eşim zaten bayan çalışmasın ama ben her türlü ihtiyacını karşılarım düşüncesinde. Maaş yardımı yapmamam pek sorun olmaz onun için oturduğumuz ev kendimize ait ve kira gelirimizde var
Teşekkür ederim ben kendisine dedim bunca yıllık emeğimi ziyan etmem en azından sigortamı doldurucam zaten işim rahat saat zorunluluğum yok şuan işim yok mesela patron çık istersen işin yoksa dediAh o zaman maas falan umrunda degil. Ben kadinlarin her zaman calismasindan yanayim ve sizinde bu isteginizi cok takdir ettim. İnsallah bir orta yol bulursunuz esinizle...
Teşekkür ederim ben kendisine dedim bunca yıllık emeğimi ziyan etmem en azından sigortamı doldurucam zaten işim rahat saat zorunluluğum yok şuan işim yok mesela patron çık istersen işin yoksa dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?