Arkadaşlar iki arada bir derede kaldığım bir konu var lütfen fikirlerinizi benimle payaşırmısınız??
Özel sektörde bir firmanın muhasebe sorumlusuyum. 8 yıldır burada çalışıyorum yanımda yardımcı bir arkadaş vardı aralık başında doğum iznine ayrıldı. Çalıştığım işyerinde 5-6 erkek var ve şuan tek bayan benim. Beraber çalıştığım arkadaş nisan başında doğum izninden dönecek engeç. Eşim tutturmuş ben senin orada erkeklerin içinde tek başına çalışmana müsade etmiyorum ne yaptım ne ettim anlamadı. Bu cumaya kadar bana müsade etti ya yanına birini aldır ya ayrılacaksın işten. Patrona söylesem alırlar sıkıntı değil ama bu defa diğer arkadaşıda ekmeğinden etmiş olucam eşimde anlamıyor bana bir akıl verin kaldım arada siz olsanız benim yerimde ne yaparsınız
eşini dinlemelisin
haklı olduğunu söylemiyorum
ancak aile huzurun için sanırım mecbursun
Yeni birisi alınırsa diğer arkadaşın işinden olur,eşine bunun vebalini alamıycağını uygun bir dille anlatmalısın ve muhasebe olduğu için stajyer falan yok mu orta yolu bulmak için stajyer alınabilir eşini ikna edemezsen.Arkadaşlar iki arada bir derede kaldığım bir konu var lütfen fikirlerinizi benimle payaşırmısınız??
Özel sektörde bir firmanın muhasebe sorumlusuyum. 8 yıldır burada çalışıyorum yanımda yardımcı bir arkadaş vardı aralık başında doğum iznine ayrıldı. Çalıştığım işyerinde 5-6 erkek var ve şuan tek bayan benim. Beraber çalıştığım arkadaş nisan başında doğum izninden dönecek engeç. Eşim tutturmuş ben senin orada erkeklerin içinde tek başına çalışmana müsade etmiyorum ne yaptım ne ettim anlamadı. Bu cumaya kadar bana müsade etti ya yanına birini aldır ya ayrılacaksın işten. Patrona söylesem alırlar sıkıntı değil ama bu defa diğer arkadaşıda ekmeğinden etmiş olucam eşimde anlamıyor bana bir akıl verin kaldım arada siz olsanız benim yerimde ne yaparsınız
Geçici elemanda biraz araştırdım ama gelen olmadıgeçici eleman alınmaz mı peki ? o arkadaşınız izinden gelene kadar ?
eşin sana iş bulsun garantisini versin öyle çık .cumaya kadar mühlet demesi kolay önce işini bulsun sen de paşalar gibi çıkarsın sonraArkadaşlar iki arada bir derede kaldığım bir konu var lütfen fikirlerinizi benimle payaşırmısınız??
Eger esin 5 kadin arasinda tek erkek calisan olsa sen bozulurmuydun? Yada baska sekilde dusunursek o kadar luksunuz varmi sizin calismamanizi karsilayacak kadar? 1 ay esinize maasinizdan yardim yapmayinda bakalim calistiriyormu calistirmiyormu..Arkadaşlar iki arada bir derede kaldığım bir konu var lütfen fikirlerinizi benimle payaşırmısınız??
Yerinizde olsaydım, eşime tam olarak ne demek istediğini sorardim.
a) Erkekler işyerinde çalışan tek bir kadın olduğunu gördüklerinde kadını taciz ederler. Kadın başına erkeklerle baş edemezsin.
b) Zaten calismani istemiyorum, bahane buldum.
c) Sana guvenmiyorum. Şimdi orada tek kadın sensin, ilgi odagisin. Ne olacağı belli olmaz.
d) Ben sorunlu biriyim. Macoyum. Patron benim ama aslında ikna edilmeye de acigim. Biraz uğraş benimle.
e) ?
Eger esin 5 kadin arasinda tek erkek calisan olsa sen bozulurmuydun? Yada baska sekilde dusunursek o kadar luksunuz varmi sizin calismamanizi karsilayacak kadar? 1 ay esinize maasinizdan yardim yapmayinda bakalim calistiriyormu calistirmiyormu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?