- 8 Mayıs 2015
- 798
- 91
- 13
- 36
- Konu Sahibi Eslemmm111
-
Demek ki bütçem uygun değil diHic kimse size yardim etmek zorunda degil. Bi boyaci tutsaydiniz o zaman.
Sonradan degistilerse ya bi hareketinize kirildilar ya da birinden bi sey duydular.
Demek ki bütçem uygun değil di
Ben sadece misal verdim tabiki kimseye gel işimi yap demem
Şunu eklemedim onlar beni kendilerinin temizlikçileri olarak görüyolar kendi hamileyken beni her hafta temizliğe bekleyen kişi böyle yapınca ister istemez insanın canı sıkılıyor kendimi kullanılmış hissettimDememissiniz ama yapmadi diye de icerlenmissiniz.
Eşim boşver takma bile dediEşiniz ne diyor bu duruma ona bir şey söylemişler mi
Eşiniz problem etmiyorsa ooh ne güzel kendiliğinden konulmuş mesafe
Müdahale etmeyin tadını çıkartın bırakın dağınık kalsın
Niye takıyorsunuz o zamanEşim boşver takma bile dedi
Yani en azından dışlamıyodularİnsanlar böyle maalesef hemen bi hatani gördülermi değişirler..
Eğer daha önce iyi ise aran görümcelerinle bunun sebenini sorabilirsin..
aynen cnm çok merak ettim ne yaptığımı küçük görümcek ünide okuyor buraya geldi geçen yanına girdim teli aldı eline tık tık tık bi kaldırıp başını muhabbet bile etmedi kv ile oturdum çıktımNiye takıyorsunuz o zaman
Altlı üstlü oturuyormuşsunuz
En büyük derdiniz sürekli mıc mıc iç içeyiz olurdu
Kendiliğinden çözülmüş işte ne güzel
Her ne yaptıysanız buradaki bir çok kadının isteyip te yapamadığı şeyi başarmışsınız
Aslında bir sorsanız görümceklere maksat arayı düzeltmek değilde işin sırrını öğrenmek
Burada tecrübelerinizi aktarırdınız
Şunu eklemedim onlar beni kendilerinin temizlikçileri olarak görüyolar kendi hamileyken beni her hafta temizliğe bekleyen kişi böyle yapınca ister istemez insanın canı sıkılıyor kendimi kullanılmış hissettim
hata sende be canım ne diye kendini ezdirdin bu kadar..Şunu eklemedim onlar beni kendilerinin temizlikçileri olarak görüyolar kendi hamileyken beni her hafta temizliğe bekleyen kişi böyle yapınca ister istemez insanın canı sıkılıyor kendimi kullanılmış hissettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?