Siz olsanız ne yapardınız

Hic kimseyle görümceleriniz hakkinda konustunuz mu? Sanki biri laf taşimiş gibi. Benim arkamdan konusuldugunu duysam direkt sogurum o kisiden. Belki görümceleriniz de o yüzden sogumus olabilir. Arkalarindan konuşmayin diye de dişlamis olabilirler.

"görümcek" nedir yahu?
İnsanlar istediğimiz gibi davranmayınca onlara kötü çağrışımlar yapan lakaplar takmak ilkokul 3. sınıfta bitse keşke.
Size mesafeliyseler siz de mesafeli durun.
Belki onlar da sizin alındığınız gibi alınmıştır bir hareketinize.

Ben bu lakabı yeni koymadım öyle bişe olsaydı dedğinde haklısın ama öyle bişe yok ben en baştan beri derim

Şimdi düşündüm de olabilir ama ben bi tek kendi arkadaşlarımla dertleşirim başka akrabadan biriyle konuşmam

Benim de cok rahatsiz oldugum bi konuyu dile getirmissiniz. Bdv de görümce, elti ve kaynanaya hakaret serbest gibi. Yorumlara, lakaplara bakinca seviyesizlik midemi bulandiriyor. Birinden hoslanmiyorsaniz bunu daha düzgün bi dille de ifade edebilirsiniz.

Kendisinden kaç yaş büyük kv ve kp e ne hakaretler edenler var. Hatta kraldan cok kralci olup konu sahibinin kv ve kp ine daha agir hakaretlerde bulunanlar da var.

Onlarla konuşurken de "görümcek" mi diyorsunuz başından beri?
Arada şakalaştığımız oldu hatta kendi bnm telde ismini değiştirmişti görümcek diye onlar takmaz adı da öyle kalmıştı bnmde dil alışkanlığım olmuş

Arada şakalaştığımız oldu hatta kendi bnm telde ismini değiştirmişti görümcek diye onlar takmaz adı da öyle kalmıştı bnmde dil alışkanlığım olmuş
Anladım o zaman bu hitabınızı duyup ikiyüzlülük yaptığınızı düşünme ihtimallerini eleyin.

kıskanmıs olabilirler. cok degerli ise cagir konus. degerli degilse mesafeli ol. önce esinle konus bunu okeylerse konusmazsin. karin bagin yok

kıskanmıs olabilirler. cok degerli ise cagir konus. degerli degilse mesafeli ol. önce esinle konus bunu okeylerse konusmazsin. karin bagin yok
Doğru söylüyorsunuz olabilir bazı nedenlerden dolayı
Eşim kendini epey bi çekti pek gidip gelmez onlarda bunu benden bilirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…