- 21 Nisan 2011
- 976
- 1.864
- 113
- Konu Sahibi Eslemmm111
-
aynen cnm çok merak ettim ne yaptığımı küçük görümcek ünide okuyor buraya geldi geçen yanına girdim teli aldı eline tık tık tık bi kaldırıp başını muhabbet bile etmedi kv ile oturdum çıktım
Ne bileyim işte yok hamile nolcak snki ben yapayım filan diye düşündümhata sende be canım ne diye kendini ezdirdin bu kadar..
Ben bu lakabı yeni koymadım öyle bişe olsaydı dedğinde haklısın ama öyle bişe yok ben en baştan beri derim"görümcek" nedir yahu?
İnsanlar istediğimiz gibi davranmayınca onlara kötü çağrışımlar yapan lakaplar takmak ilkokul 3. sınıfta bitse keşke.
Size mesafeliyseler siz de mesafeli durun.
Belki onlar da sizin alındığınız gibi alınmıştır bir hareketinize.
Onlarla konuşurken de "görümcek" mi diyorsunuz başından beri?Ben bu lakabı yeni koymadım öyle bişe olsaydı dedğinde haklısın ama öyle bişe yok ben en baştan beri derim
Şimdi düşündüm de olabilir ama ben bi tek kendi arkadaşlarımla dertleşirim başka akrabadan biriyle konuşmamHic kimseyle görümceleriniz hakkinda konustunuz mu? Sanki biri laf taşimiş gibi. Benim arkamdan konusuldugunu duysam direkt sogurum o kisiden. Belki görümceleriniz de o yüzden sogumus olabilir. Arkalarindan konuşmayin diye de dişlamis olabilirler.
"görümcek" nedir yahu?
İnsanlar istediğimiz gibi davranmayınca onlara kötü çağrışımlar yapan lakaplar takmak ilkokul 3. sınıfta bitse keşke.
Size mesafeliyseler siz de mesafeli durun.
Belki onlar da sizin alındığınız gibi alınmıştır bir hareketinize.
Şimdi düşündüm de olabilir ama ben bi tek kendi arkadaşlarımla dertleşirim başka akrabadan biriyle konuşmam
Arada şakalaştığımız oldu hatta kendi bnm telde ismini değiştirmişti görümcek diye onlar takmaz adı da öyle kalmıştı bnmde dil alışkanlığım olmuşOnlarla konuşurken de "görümcek" mi diyorsunuz başından beri?
Anladım o zaman bu hitabınızı duyup ikiyüzlülük yaptığınızı düşünme ihtimallerini eleyin.Arada şakalaştığımız oldu hatta kendi bnm telde ismini değiştirmişti görümcek diye onlar takmaz adı da öyle kalmıştı bnmde dil alışkanlığım olmuş
Yok hayır görüşmüyolar fazla tanımazlar bizim evde bi iki kez karşılaştılar sadeceArkadaşlariniz onlarla da görüsüyor mu?
Ay yok cnm o sadece dil alışkanlığı kötü bişekilde söylenen bişe değilAnladım o zaman bu hitabınızı duyup ikiyüzlülük yaptığınızı düşünme ihtimallerini eleyin.
Kızlar bi konuda sizden fikir alman lazım
Bnm görümcelerimle aram epey bi iyidi
Taki 7-8 aya kadar
Önceden kızlar filan toplandığı zaman muhakkak çağırırdılar
Bi işim filan olduğunda yardıma filan gelirdiler en azından adam yerine koyupta sohbet ederdiler şimdi 90 değil 190 derece değiştirler
Misal 7 buçuk aylıkken boya badana yaptık karnı burnumda eşime yardım etmeye çalıştım bi kere büyük görümcek geldi daha işiniz bitmedi mi dedi eşimde en azından bi bez alıp silseydin biterdi dedi misafir gibi oturdu gitti
Ben boya badanadan 15 gün sonra erken doğum yaptım
Kv ile alt üst oturuyoruz küçük görümceğin doğum günü var hanfendiler çağırmak yerine pasta gönderiyorlar
Vss vsss bunu gibi bi sürü
Sorum şu kızlar napayım acaba neden bu tavrınız bilmeden bişe mi yaptım diye sorsam mı acaba çok sinir bozucular ya onlar böyle yapınca kendimi geri çektim büyük görümcek msj atmış kötü görümcemi olduk niye aramıyon diye
Nasıl yapayım karar veremedim
Siz olsanız ne yapardınız?
Doğru söylüyorsunuz olabilir bazı nedenlerden dolayıkıskanmıs olabilirler. cok degerli ise cagir konus. degerli degilse mesafeli ol. önce esinle konus bunu okeylerse konusmazsin. karin bagin yok
eh işte sebep belli sen ne takiyorsunDoğru söylüyorsunuz olabilir bazı nedenlerden dolayı
Eşim kendini epey bi çekti pek gidip gelmez onlarda bunu benden bilirler
Ama bişe yapmadım ki ona canım sıkıldıeh işte sebep belli sen ne takiyorsun
onlar icin esinin onlarla gorusmemesi yeterli sebepAma bişe yapmadım ki ona canım sıkıldı
Evet doğruonlar icin esinin onlarla gorusmemesi yeterli sebep
onlara ne ? boşver sen eşinin hareketleri daha önemliEvet doğru
Yazında taşınmayı düşünüyoruz o zaman da düşman olurlar galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?