Siz olsanız ne yapardınız

Hic kimse size yardim etmek zorunda degil. Bi boyaci tutsaydiniz o zaman.

Sonradan degistilerse ya bi hareketinize kirildilar ya da birinden bi sey duydular.

böyle sert yorum yapınca kendinizi daha iyi hissedior musunuz acaba merak ettim doğrusu?! zaten arkadaş bana yardım etmek zorundaydı nie etmedi ya da yardım etmek zorunda mı vs tarzında birşey dememiş, bu kadar yakın oldukları için beklentiye girmiş ve hayal kırıklığı yaşamış olamaz mı?! yakınlarımızdan destek, yardım beklemez miyiz zor zamanlarımızda?!

konu sahibi arkadaşım tavırları birden değiştiyse mutlaka altında birşey vardır, bence onun size kötü görümce mi olduk sorusunu fırsat bilip siz de içinizdekileri açabilirsiniz.

Siz mesafeli olduğunuz için doğru düzgün msj atmadığınız için bende konuşmadım dedim sonra hiç bile dememiş gibi eeee ne yapıyonlara başladı öyle diyince normal konuştum

Adamına gore muamele de. onlar sana böyle yapiyosa sende aynini yap. Kimseye de bisey mi yaptım diye mesaj atma bence kendi kafana gore takıl işte daha iyi

Adamına gore muamele de. onlar sana böyle yapiyosa sende aynini yap. Kimseye de bisey mi yaptım diye mesaj atma bence kendi kafana gore takıl işte daha iyi
Zaten bi zamandır öyle yapıyorumda sadece aklıma takılıyor işte

bu fırsatı değerlendir ve araya mesafe koy.
ilerde zaten koymak istiyceksin hazır onlar uzaklaşmışken sen de uzak dur.

Siz mesafeli olduğunuz için doğru düzgün msj atmadığınız için bende konuşmadım dedim sonra hiç bile dememiş gibi eeee ne yapıyonlara başladı öyle diyince normal konuştum
bi süre bak sen de izle tavırlarını, belki onların senin bilmediğin bı sıkıntı ya da meşguliyetleri olmuştur, hemen tepki koyma bence. yine aynı soğuklukla devam ederlerse de açık açık konuş nie böle tavırlarınız hayırdır die ondan sonra tavrını belirlersin.

Kvdem benim anneme benden dolayı X in huyunu çok seviyorum hiç kimseye karışmaz filan demiş

Anlamıyorum 10 gün bebeğimle hastanede yattım hastane onlara yakındı bi çıkıp gelmedi ama hergün aradı sadece şu hastane olayından sonra iyice soğudum zaten

bi de hazır aranız açılmışken, fırsat bu fırsat, zaten ilerde yakın olmasınlar isticeksin gibi düşünceler bana çok önyargılı gelio, her kv,kp, görümce aynı olmaz ki. belki gerçekten kardeş gibi olup çok şey paylaşabileceksiniz zamanla, kim bilebilir ki...

o zaman deneyip çeksin çilesini.
geneli aynı çünkü.
herkesin kendi fikri, siz de yorum yapanları mı eleştiriyorsunuz.

Yorumum sert falan degildi.

Düsüncemi ifade ettim. Hakaret ya da baska bi sey yok. Sert de yazabilirim. Burda sevgi dolu ifadelerle yazmak diye bi kural mi var?!! Tekrar söylüyorum kimse kimsenin isi icin beklentiye girmesin. Sertse bu, siz konu actiginizda söylersiniz. Ama konu sahibi degilken atarlanmaniz garip! Size ne denilir.

Anlamıyorum 10 gün bebeğimle hastanede yattım hastane onlara yakındı bi çıkıp gelmedi ama hergün aradı sadece şu hastane olayından sonra iyice soğudum zaten
geçmiş olsun... umarım sen de bebişin de iisinizdir şimdi. bence böle içinde kurup kendini üzüceene onlarla konuşmalısın, belki çok farklı şeyler vardır bilmediğin, kendini kurup üzüldüğünle kalırsın ama açık açık sorarsın aldığın cevap seni tatmin ederse ne ala, etmezse herkes yoluna

o zaman deneyip çeksin çilesini.
geneli aynı çünkü.
herkesin kendi fikri, siz de yorum yapanları mı eleştiriyorsunuz.
ben sizin mesajınızı alıntıladım da haberim mi yok acaba? ben bu tarz bir düşüncenin önyargılı yaklaşmak olucaanı o yüzden bu tarz davranmanın doğru olmayabileceğini söyledim. bunda sizi rahatsız eden nedir?

siz düşüncenizi söylüorsunuz ya... ben de söylüorum işte

Allaha şükür iyiyiz cnm herşeyi atlattık

Ben burada yanlış mı anlaşıldım kimseden iş güç beklentim yok gelsinler evini temizlesinler diye bi düşünce yok sadece o tavrı anlatmaya çalıştım ben ona bu hareketi yapsaydım kıyameti koparmıştı
Bizde hamile olanın hasta olanın işine yardım edilir sizlerde nasıl olur bilmem

Ciddi bisey yokken sorun cikarmaya calisiyorsunuz iki tarafta insanlar elbette hata yapar yuz yuze bakiyosunuz sonucta insanlarla iyi olan kazanir

O zaman siz de sertsiniz öyle mi?

Mantiksiz konusulunca cevabim olmaz. Ugrasmayacagim o yüzden. Muhatabim degilsiniz. Gereksiz bi konusmaya gidiyor bu.

ii akşamlar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…