- 8 Mayıs 2015
- 798
- 91
- 13
- 36
- Konu Sahibi Eslemmm111
-
Aynen öyle cnm ben o yüzdendir diye düşünememiştimonlara ne ? boşver sen eşinin hareketleri daha önemli
Hic kimse size yardim etmek zorunda degil. Bi boyaci tutsaydiniz o zaman.
Sonradan degistilerse ya bi hareketinize kirildilar ya da birinden bi sey duydular.
Siz mesafeli olduğunuz için doğru düzgün msj atmadığınız için bende konuşmadım dedim sonra hiç bile dememiş gibi eeee ne yapıyonlara başladı öyle diyince normal konuştumböyle sert yorum yapınca kendinizi daha iyi hissedior musunuz acaba merak ettim doğrusu?! zaten arkadaş bana yardım etmek zorundaydı nie etmedi ya da yardım etmek zorunda mı vs tarzında birşey dememiş, bu kadar yakın oldukları için beklentiye girmiş ve hayal kırıklığı yaşamış olamaz mı?! yakınlarımızdan destek, yardım beklemez miyiz zor zamanlarımızda?!
konu sahibi arkadaşım tavırları birden değiştiyse mutlaka altında birşey vardır, bence onun size kötü görümce mi olduk sorusunu fırsat bilip siz de içinizdekileri açabilirsiniz.
Zaten bi zamandır öyle yapıyorumda sadece aklıma takılıyor işteAdamına gore muamele de. onlar sana böyle yapiyosa sende aynini yap. Kimseye de bisey mi yaptım diye mesaj atma bence kendi kafana gore takıl işte daha iyi
bi süre bak sen de izle tavırlarını, belki onların senin bilmediğin bı sıkıntı ya da meşguliyetleri olmuştur, hemen tepki koyma bence. yine aynı soğuklukla devam ederlerse de açık açık konuş nie böle tavırlarınız hayırdır die ondan sonra tavrını belirlersin.Siz mesafeli olduğunuz için doğru düzgün msj atmadığınız için bende konuşmadım dedim sonra hiç bile dememiş gibi eeee ne yapıyonlara başladı öyle diyince normal konuştum
Anlamıyorum 10 gün bebeğimle hastanede yattım hastane onlara yakındı bi çıkıp gelmedi ama hergün aradı sadece şu hastane olayından sonra iyice soğudum zatenbi süre bak sen de izle tavırlarını, belki onların senin bilmediğin bı sıkıntı ya da meşguliyetleri olmuştur, hemen tepki koyma bence. yine aynı soğuklukla devam ederlerse de açık açık konuş nie böle tavırlarınız hayırdır die ondan sonra tavrını belirlersin.
bi de hazır aranız açılmışken, fırsat bu fırsat, zaten ilerde yakın olmasınlar isticeksin gibi düşünceler bana çok önyargılı gelio, her kv,kp, görümce aynı olmaz ki. belki gerçekten kardeş gibi olup çok şey paylaşabileceksiniz zamanla, kim bilebilir ki...
böyle sert yorum yapınca kendinizi daha iyi hissedior musunuz acaba merak ettim doğrusu?! zaten arkadaş bana yardım etmek zorundaydı nie etmedi ya da yardım etmek zorunda mı vs tarzında birşey dememiş, bu kadar yakın oldukları için beklentiye girmiş ve hayal kırıklığı yaşamış olamaz mı?! yakınlarımızdan destek, yardım beklemez miyiz zor zamanlarımızda?!
konu sahibi arkadaşım tavırları birden değiştiyse mutlaka altında birşey vardır, bence onun size kötü görümce mi olduk sorusunu fırsat bilip siz de içinizdekileri açabilirsiniz.
geçmiş olsun... umarım sen de bebişin de iisinizdir şimdi. bence böle içinde kurup kendini üzüceene onlarla konuşmalısın, belki çok farklı şeyler vardır bilmediğin, kendini kurup üzüldüğünle kalırsın ama açık açık sorarsın aldığın cevap seni tatmin ederse ne ala, etmezse herkes yolunaAnlamıyorum 10 gün bebeğimle hastanede yattım hastane onlara yakındı bi çıkıp gelmedi ama hergün aradı sadece şu hastane olayından sonra iyice soğudum zaten
ben sizin mesajınızı alıntıladım da haberim mi yok acaba? ben bu tarz bir düşüncenin önyargılı yaklaşmak olucaanı o yüzden bu tarz davranmanın doğru olmayabileceğini söyledim. bunda sizi rahatsız eden nedir?o zaman deneyip çeksin çilesini.
geneli aynı çünkü.
herkesin kendi fikri, siz de yorum yapanları mı eleştiriyorsunuz.
siz düşüncenizi söylüorsunuz ya... ben de söylüorum işteYorumum sert falan degildi.
Düsüncemi ifade ettim. Hakaret ya da baska bi sey yok. Sert de yazabilirim. Burda sevgi dolu ifadelerle yazmak diye bi kural mi var?!! Tekrar söylüyorum kimse kimsenin isi icin beklentiye girmesin. Sertse bu, siz konu actiginizda söylersiniz. Ama konu sahibi degilken atarlanmaniz garip! Size ne denilir.
Allaha şükür iyiyiz cnm herşeyi atlattıkgeçmiş olsun... umarım sen de bebişin de iisinizdir şimdi. bence böle içinde kurup kendini üzüceene onlarla konuşmalısın, belki çok farklı şeyler vardır bilmediğin, kendini kurup üzüldüğünle kalırsın ama açık açık sorarsın aldığın cevap seni tatmin ederse ne ala, etmezse herkes yoluna
siz düşüncenizi söylüorsunuz ya... ben de söylüorum işte
Yorumum sert falan degildi.
Düsüncemi ifade ettim. Hakaret ya da baska bi sey yok. Sert de yazabilirim. Burda sevgi dolu ifadelerle yazmak diye bi kural mi var?!! Tekrar söylüyorum kimse kimsenin isi icin beklentiye girmesin. Sertse bu, siz konu actiginizda söylersiniz. Ama konu sahibi degilken atarlanmaniz garip! Size ne denilir.
O zaman siz de sertsiniz öyle mi?
Mantiksiz konusulunca cevabim olmaz. Ugrasmayacagim o yüzden. Muhatabim degilsiniz. Gereksiz bi konusmaya gidiyor bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?