Mecburen evlendiler şu bu muhabbeti yapılır diyor bunu bende düşündüm ama neticede evliyiz ve çocuğumuz olmuş kimseye laf düşmezBebek erken doğunca diye laf ederler ne demek ben pek bunu anlayamadim. Erkek arkadasiniza silah dayamadiniz diye dusunuyorum bu olurken. Madem boyle dusunuyor, yaparken de bebegin olabilecegini dusunerek hareket etse imis.
Ben olsam tabiki aldırmazdım.
Artık olan olmuş. Madem bu kadar hassas, yapmadan düşüncekti o dedikoduları.
Elalem oturup beni çekiştircek diye o minicik canlıya kıymazdım.
yaparken aklı nerdeymiş acaba erkek arkadaşının şimdimi dert olmuş
bence aldırma canım Rabbim vermiş vardır bir bildiği yazık günah yaanapmaliyim bilmiyorum
Bende öyle diyorum ama sanırım bu bahane istemiyor baba olmakÇocuk 7 aylık doğdu dersiniz(yalana teşvik olmasın da, )
Elalem ne der laflari yuzundenmi bebeginize kiyacaksiniz.pesMecburen evlendiler şu bu muhabbeti yapılır diyor bunu bende düşündüm ama neticede evliyiz ve çocuğumuz olmuş kimseye laf düşmez
Düğünüm olduğunda iki aylık hamileydim herkez erken doğum yaptığımı sandı.Kızlar buraya ilk defa yazıyorum. Çok bunaldım artık dayanamıyorum. 3 yıllık bir ilişkim var ailesi beni istemiyordu iki üç hafta önce hamile olduğumu öğrendim artık ailesi de bişey diyemiyor kabul ettiler evlilik hazırlıkları falan başladı ama erkek arkadaşım bebek erken doğunca laf olur sana bana mecburen evlendiler vs diye aldırmak istiyor. Bende hazır değilim sanırım. Ne yapmalıyım bilmiyorum
sevgiliniz ailesi tarafından öğretilmiş. çocuğu aldırıp senlede evlenmiycek canımKızlar buraya ilk defa yazıyorum. Çok bunaldım artık dayanamıyorum. 3 yıllık bir ilişkim var ailesi beni istemiyordu iki üç hafta önce hamile olduğumu öğrendim artık ailesi de bişey diyemiyor kabul ettiler evlilik hazırlıkları falan başladı ama erkek arkadaşım bebek erken doğunca laf olur sana bana mecburen evlendiler vs diye aldırmak istiyor. Bende hazır değilim sanırım. Ne yapmalıyım bilmiyorum
İnsanlar konuşur susarlar yeni gündem yaratırlarKızlar buraya ilk defa yazıyorum. Çok bunaldım artık dayanamıyorum. 3 yıllık bir ilişkim var ailesi beni istemiyordu iki üç hafta önce hamile olduğumu öğrendim artık ailesi de bişey diyemiyor kabul ettiler evlilik hazırlıkları falan başladı ama erkek arkadaşım bebek erken doğunca laf olur sana bana mecburen evlendiler vs diye aldırmak istiyor. Bende hazır değilim sanırım. Ne yapmalıyım bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?