Siz olsanız ne yapardınız ?

Bsrazn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2012
15
6
36
Kızlar buraya ilk defa yazıyorum. Çok bunaldım artık dayanamıyorum. 3 yıllık bir ilişkim var ailesi beni istemiyordu iki üç hafta önce hamile olduğumu öğrendim artık ailesi de bişey diyemiyor kabul ettiler evlilik hazırlıkları falan başladı ama erkek arkadaşım bebek erken doğunca laf olur sana bana mecburen evlendiler vs diye aldırmak istiyor. Bende hazır değilim sanırım. Ne yapmalıyım bilmiyorum :(

Bebek erken doğunca diye laf ederler ne demek ben pek bunu anlayamadim. Erkek arkadasiniza silah dayamadiniz diye dusunuyorum bu olurken. Madem boyle dusunuyor, yaparken de bebegin olabilecegini dusunerek hareket etse imis.
Mecburen evlendiler şu bu muhabbeti yapılır diyor bunu bende düşündüm ama neticede evliyiz ve çocuğumuz olmuş kimseye laf düşmez

Ben olsam tabiki aldırmazdım.
Artık olan olmuş. Madem bu kadar hassas, yapmadan düşüncekti o dedikoduları.
Elalem oturup beni çekiştircek diye o minicik canlıya kıymazdım.
:( kaç saattir ağlıyorum bilmiyorum artık. Bende hazır değilim ama kıyamıyorum bebeğimin bi suçu yok. Napicami şaşırdım böyle evlensem bile onun bu düşüncesi beni ondan uzaklaştırıyor bu durumu bu kadar basit gormesi

yaparken aklı nerdeymiş acaba erkek arkadaşının şimdimi dert olmuş

Herkesin ne dediğini kim takar yahu sallayın. Bir iki konuşurlar o da arkanızdan, yüzünüze gelip tek kelime dahi edemezler. Aldırıp sonradan bebek sahibi olmak istediğinizde bu olay hep aklınıza gelecek bu yönden düşünün bir de. Hazır olmasanız bile bebeğim diyerek sahiplendiğinizi belli ettiniz. Kocan olacakta kırsın bacağını otursun evde çocuk baksın o kadar!

Kızlar buraya ilk defa yazıyorum. Çok bunaldım artık dayanamıyorum. 3 yıllık bir ilişkim var ailesi beni istemiyordu iki üç hafta önce hamile olduğumu öğrendim artık ailesi de bişey diyemiyor kabul ettiler evlilik hazırlıkları falan başladı ama erkek arkadaşım bebek erken doğunca laf olur sana bana mecburen evlendiler vs diye aldırmak istiyor. Bende hazır değilim sanırım. Ne yapmalıyım bilmiyorum :KK43:
Düğünüm olduğunda iki aylık hamileydim herkez erken doğum yaptığımı sandı.

Kızlar buraya ilk defa yazıyorum. Çok bunaldım artık dayanamıyorum. 3 yıllık bir ilişkim var ailesi beni istemiyordu iki üç hafta önce hamile olduğumu öğrendim artık ailesi de bişey diyemiyor kabul ettiler evlilik hazırlıkları falan başladı ama erkek arkadaşım bebek erken doğunca laf olur sana bana mecburen evlendiler vs diye aldırmak istiyor. Bende hazır değilim sanırım. Ne yapmalıyım bilmiyorum :KK43:
sevgiliniz ailesi tarafından öğretilmiş. çocuğu aldırıp senlede evlenmiycek canım

İnsanlar konuşur susarlar yeni gündem yaratırlar
Erkek arkadaşın bence bunu bahane edip sıyrılmak istiyor gibi karar senin
Dedikodular biter bi süre sonra ama sen bebeğinden olduğunla kalırsın ..

Kızlar hiç uyuyamadım sabaha kadar bu söylediklerinizi bende düşündüm. Aldırmıyorum dedim tamam diyo ama artık nasıl güvenip çocuk dogurym bu adama kafam çok karışık

Back
X