Siz olsanız ne yapardınız ?

Uzgunumki hemcinsim boyle biseye karsi degil yazdiklarim cok dogru ve yerinde,benim gibi dusunenler olsa etrafinizda bi zarar gormezsiniz emin olun

bence en çok sizin gibilerden zarar gelir
çünkü son derece saygısızsınız, tanımadığınız kişilere hakaret etmekte sınır tanımıyorsunuz
her fikri savunmak için binlerce kelime varken "önden vermek" "arkadan sevgiliyi mutlu etmek" gibi iğrenç tabirler...

:KK43: kaç saattir ağlıyorum bilmiyorum artık. Bende hazır değilim ama kıyamıyorum bebeğimin bi suçu yok. Napicami şaşırdım böyle evlensem bile onun bu düşüncesi beni ondan uzaklaştırıyor bu durumu bu kadar basit gormesi

Siz olsanız dediğin üzere cevap veriyorum. Çocuğuna kıyacak adam ile evlenmezdim

bence en çok sizin gibilerden zarar gelir
çünkü son derece saygısızsınız, tanımadığınız kişilere hakaret etmekte sınır tanımıyorsunuz
her fikri savunmak için binlerce kelime varken "önden vermek" "arkadan sevgiliyi mutlu etmek" gibi iğrenç tabirler...
Merak etmeyin kime nasil saygi gosterecegimi bilirim,kisinin kendine saygisi yok ki ben boyle durumu yasaysnlar icin genelledim,tabirlerimse en usluplu sekilde igrenc olan bunu yasamak zaten

Merak etmeyin kime nasil saygi gosterecegimi bilirim,kisinin kendine saygisi yok ki ben boyle durumu yasaysnlar icin genelledim,tabirlerimse en usluplu sekilde igrenc olan bunu yasamak zaten

insan karşısındakine değil kendine duyduğu saygıdan böyle tabirlerle yazamaz zaten
ben kendime yakıştıramam mesela öyle bir üslupla yazmayı
sizinle de daha fazla tartışmak, yazışmak istemiyorum

Anlamiyorum ve tasvip bu genc kizlarin evlenmeden once herseyi yasamalarini,neden acsiniz bu kadar?neden kendinize sayginiz yok?kimi onden verip hamile kalir ya babasiz dogurur ya bebegi aldirayim diye öldürür kimi de arkadan sevgilisini mutlu eder...ne geciyor elinize su internet olmasa bilmicem kizlarin ne kadar aciz olduklarini,cok sukur ne kendi tiniyetim bozuk ne etrafimda boyle birileri yok.halti yiyip bide buralara yazip medet umuyolar,sen bu halti yaparken dusunseydin ne kadar asagilik bi durum..dugununude yapar kirmizi kusagida baglarsin artik..orf adeti gectim ananiza babaniza yazik kendinize basta olmak uzere esiniz olacak kisiyede sayginiz yok.gelecek nasil bi neslin eline dusuyor boyle:KK20:

Ne kadar terbiyesiz bir yorum. Konu sahibinin hamile kalması kendi tercihi. Yaşını okumadım tabi olgun bir yaştaysa.
Siz bu gelecek nesil nasıl bir nesil diyormuşsunuz sanırım, ben de sizin yorumunuza bakarak bu cehaletle mi çocuk yetiştirecek dedim. Evlendiğimde bakireydim, anal ilişki de yaşamadım. Dini inancımdan falan değil. Sırf tercihimden. Eşimin evinde kaldığım zamanlar da oldu, yakınlaştığım da. düğünümde de gururla siyah kemer taktım. Şimdi ben ailemin yüzünü yere mi eğdirdim? Saygısız mıyım? Olsam bile bu size bu kadar hakaret dolu bir yorum yapma hakkı verir mi?

Ne kadar terbiyesiz bir yorum. Konu sahibinin hamile kalması kendi tercihi. Yaşını okumadım tabi olgun bir yaştaysa.
Siz bu gelecek nesil nasıl bir nesil diyormuşsunuz sanırım, ben de sizin yorumunuza bakarak bu cehaletle mi çocuk yetiştirecek dedim. Evlendiğimde bakireydim, anal ilişki de yaşamadım. Dini inancımdan falan değil. Sırf tercihimden. Eşimin evinde kaldığım zamanlar da oldu, yakınlaştığım da. düğünümde de gururla siyah kemer taktım. Şimdi ben ailemin yüzünü yere mi eğdirdim? Saygısız mıyım? Olsam bile bu size bu kadar hakaret dolu bir yorum yapma hakkı verir mi?
Nasil boyle bi durumun destekcisi olabiliyorsunuz anlayamiyorum,bebegi aldirmaktan öldürmekten bahsediliyor,yasananlar dogru olsaydi bu konu konusulmazdi,simdiden yapilan yanlisin acisini dogmamis bebege biciyorlar ki ilerisi nasil daha iyi olabilir.ayrica ne hakaret ne terbiyesiz bi yorumum yok artik nasil bakis aciniz varsa

Nasil boyle bi durumun destekcisi olabiliyorsunuz anlayamiyorum,bebegi aldirmaktan öldürmekten bahsediliyor,yasananlar dogru olsaydi bu konu konusulmazdi,simdiden yapilan yanlisin acisini dogmamis bebege biciyorlar ki ilerisi nasil daha iyi olabilir.ayrica ne hakaret ne terbiyesiz bi yorumum yok artik nasil bakis aciniz varsa

Siz hem kendini yeterince geliştirememiş hem de okuduğunu anlayamayan bir hanımsınız. Zira ben bebeğin aldırılmasıyla ilgili bir yorumda bulunmadım. Konu sahibi de bebeği doğurmak istediğini belirtmiş. Bunu da okumadınız siz sanırım. Siz bekaretinizi sizin deyiminizle "eşinize saygınızdan" ötürü sakladıysanız eğer, bunu söylerken bu kadar cömert olmayın, zira kendinize zerre kadar saygınız yok.

Siz hem kendini yeterince geliştirememiş hem de okuduğunu anlayamayan bir hanımsınız. Zira ben bebeğin aldırılmasıyla ilgili bir yorumda bulunmadım. Konu sahibi de bebeği doğurmak istediğini belirtmiş. Bunu da okumadınız siz sanırım. Siz bekaretinizi sizin deyiminizle "eşinize saygınızdan" ötürü sakladıysanız eğer, bunu söylerken bu kadar cömert olmayın, zira kendinize zerre kadar saygınız yok.
Konuda bi gercek var onun detayina girdim diyelim,siz bunu anlamadiysaniz kendini gelistirmek okudugunu anlamak bunlarin hukmu kalmiyor sizin tarafinizdan,ben bebegin aldirilmasiyla ilgili bi dusunceniz oldugunu belirtmedim sizde okuyup anlamamissiniz belliki,konu sahibide bebegi aldirmak istemesede kararindan emin degil,lutfen dusuncelerimi sahsi olarak almayin fikrinizi ortaya yazabilirsiniz cevap yerine

:KK43: kaç saattir ağlıyorum bilmiyorum artık. Bende hazır değilim ama kıyamıyorum bebeğimin bi suçu yok. Napicami şaşırdım böyle evlensem bile onun bu düşüncesi beni ondan uzaklaştırıyor bu durumu bu kadar basit gormesi
senin ailen biliyor mu?
bilmiyorsa ayrılık dışında ileride öğrenecekler zaten.

eğer ailende bilip kabul ediyorsa aldırıp cana kıymaya gerek yok.

benim aklıma aldırdıktan sonra caymalarının yolunu yapıyorlar diye geldi,
ama bence doğru yapıyorlar, bu kadar istenmeyen gelin olduktan sonra ilerde aranız düzelmez

Bu durumda olmak benim de hoşuma gitmiyor. Artık yaşamak bile istemiyorum neye tutunsam elimde kaldı bugüne kadar yoruldum çırpınmaktan. Teşekkürler yorumlarınız için.

Kızlar buraya ilk defa yazıyorum. Çok bunaldım artık dayanamıyorum. 3 yıllık bir ilişkim var ailesi beni istemiyordu iki üç hafta önce hamile olduğumu öğrendim artık ailesi de bişey diyemiyor kabul ettiler evlilik hazırlıkları falan başladı ama erkek arkadaşım bebek erken doğunca laf olur sana bana mecburen evlendiler vs diye aldırmak istiyor. Bende hazır değilim sanırım. Ne yapmalıyım bilmiyorum :KK43:
Sakın öyle bi hata yapma sakın kim ne derse desin zaten hep diyolar aklindan cikmaz aci cekersin. Daha sonra bi bebegin oldugunda ona bakip bakip aglarsin her baktiginda aklina gelir. O nasil olucakti ? Kizmi erkek mi ? Kime benziycekti vs vs benim ne hakkim vardi onu öldürmeye :( Kokusu nasildi anne diycekti..... Bunlari simdi ablamiycaksin belki ama Anne olunca gercekten inan bana kim ne derse desin :(

Anlamiyorum ve tasvip bu genc kizlarin evlenmeden once herseyi yasamalarini,neden acsiniz bu kadar?neden kendinize sayginiz yok?kimi onden verip hamile kalir ya babasiz dogurur ya bebegi aldirayim diye öldürür kimi de arkadan sevgilisini mutlu eder...ne geciyor elinize su internet olmasa bilmicem kizlarin ne kadar aciz olduklarini,cok sukur ne kendi tiniyetim bozuk ne etrafimda boyle birileri yok.halti yiyip bide buralara yazip medet umuyolar,sen bu halti yaparken dusunseydin ne kadar asagilik bi durum..dugununude yapar kirmizi kusagida baglarsin artik..orf adeti gectim ananiza babaniza yazik kendinize basta olmak uzere esiniz olacak kisiyede sayginiz yok.gelecek nasil bi neslin eline dusuyor boyle:KK20:

Ben de kendini erkeklere hediye paketi gibi paketleyip hediye edenlerden hiç hoşlanmıyorum!!!
Benim bir erkeğe verebileceğim daha manalı özelliklerim var üç beş damla kandan daha önemli ve özel. Hiç bir erkek beni bunun için tercih etmesin zaten, sığ erkeklerden hiç haz etmem, kendi hemcinslerini kırmızı kurdelayla bağlayıp erkeğe mal gibi hediye eden kadınlardan da ben iğreniyorum mesela.
Ben eşimin gerçekten sevgisinden eminim çünkü beni hediye paketi gibi satın almaya kalkmadı, almalı vermeli bir cisim gibi görmedi, sevdi ve kırmızı paket kağıtlarına bulamadan sevdi, saydı. Anası babası kırmızı kuşak gibi iğrenç adetleri istediğinde de arkamda durdu.
Biz evlenirken sadece aşkla sevgiyle evlendik evlenelim de sevişelim diye evlenmedik. Çok sevdik seviştik ve bir ömür beraber olmak, yoldaş olmak istedik evledik. Sadece kırmızı kuşak dolar kendime hediye ederim bunu mantığı değildi yada elletmiyor da bu evleneyim bariden öte duygulardı yani. İleride kızım olursa da öyle kırmızı kuşak falan gibi bitmesi gereken saçmalıkları uygulamayacağız, çok şükür bana da o kırmızı kuşağı bağlamadılar. Kendimi bir erkeğe kediye etmiyorum ben öyle paketleyip!!
Yazdığınız şeylerden ben utandım ayıp cidden ya...

yanlış anlamayın ama bence sevgiliniz sizi sevmiyor.
çocuğuda istemiyor.
aldırırsanız sizinlede evlenmeyecek..

ki ben yerinizde olsam bu adamla evlenmezdim.sonuçta çocuk gökten inmedi sizin rahminize..

Evlenmeden cinsellik kişinin kendi seçimidir. Cinselligi evlenmeden yaşamayıp evlenincede korkudan uzun süre ilişkiye giremeyenler vajinismus olanlar biten evlilikler, aldatılan, dayak yiyen kadınlar da bu ülkede belki cinsellik ten bu denli uzak, bastırılmış olmasaydı kadın evliligi bitmeyecek çok mutlu olacaktı burdanda bakmak lazım

Kızlar buraya ilk defa yazıyorum. Çok bunaldım artık dayanamıyorum. 3 yıllık bir ilişkim var ailesi beni istemiyordu iki üç hafta önce hamile olduğumu öğrendim artık ailesi de bişey diyemiyor kabul ettiler evlilik hazırlıkları falan başladı ama erkek arkadaşım bebek erken doğunca laf olur sana bana mecburen evlendiler vs diye aldırmak istiyor. Bende hazır değilim sanırım. Ne yapmalıyım bilmiyorum :KK43:
yav ne lafi sozu? kac tane cocuk erken doguyor, benim bebegim de gec dogmustu beklenenden 2 hafta? onu ne yapalim?

cok durust de olabilir, hic durust de olmayabilir. lutfen hata yapmayin

arkadaşım karnı burnunda hamileyken evlendi, üstelik aceleye de getirmedi, yavaş yavaş evi hazırladılar, gelinlik dikildi vs. hazırlıkların tamamlanması 7 aylık hamileliğine ancak yetişti, düğününe katıldık, aileler gayet neşeliydi, kimse ayıplamadı.

Erkek arkadaşınız "fırsat bu fırsat" deyip hemen evlenmek yerine "mecburen olmasın" diyerek nedense evlilikten kaçmış. Ailesi sizi istemiyor diye ayrılacaktı ve o arada hamile kaldınız bence. Sizinle evlenmekten zaten vazgeçmiş. Yoksa bu olaya sevinirdi.

önden vermek??? arkadan mutlu etmek???
sizin ahlakınızın seviyesi kullandığınız kelimelerden belli zaten, neyse ki tıyniyetiniz bozuk değilmiş, bozuk olsa nasıl tanımlardınız acaba?
siz eşinizle sevişmenizi önden arkadan verdim diye tanımlayabilirsiniz, ama başkalarının cinsel hayatını bu şekilde kadını metalaştıran kaba, argo kelimelerle tanımlamaya hakkınız yok.

Back
X