siz olsanız ne yapardınız ?

siz olsanız ne yaparsınız ?

• ayrılırım

• ne ayrılcam bence normal

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

meralkan

Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2016
63
50
8
33
merhaba ;

erkek arkadaşınız instagramdan gecenin 3.30 unda ekleme talebini kabul etmediği bi kıza naber napıyosun diye mesaj atsa ne yaparsınız ?
aynı erkek arkadaşın önceden de bu tarz vukuatları mevcut ancak bir şekilde hep kıvırmış.

Kendisine uykusuz gecelerde yaptığı kekomaçiliklerle mutluluk dilerim.
Nasıl yolsuz kaldıysa demek...

aynı erkek arkadaşın önceden de bu tarz vukuatları mevcut ancak bir şekilde hep kıvırmış.

Bir hareket size bir kere yapılıyorsa bu yapanın hatasıdır ama bunu bir kaç kez yapabiliyorsa buna nasıl izin verdiğinizi sorgulayın derim.
Bu kız anladığım kadarı ile tanıdığı bir kız değil. Tanıdığı bile olsa iletişim yolu mesaj olur falan instagram ne alaka. Yani bunu nasıl kıvırabilir ki?

Kivirana yol veririm bkadr basit
Bence vukuatli biri olmasin hayatimda one ya seni seviyorum ama afert gibi ole sevgi olucagina hic olmasin daha iyi

şöyle ;
neden beni ekliyorsun diyecekmiş.

Hata hir kere yapilir ikinci si zayifliktir ucuncusu ise tercihtir o onu tercih etmis sizde yol vermek duser

sen gecenin bir vakti başka bir erkekle konuşsaydın o ne yapardı acaba.. ayrıll.

Erkek arkadaşınızın bu ilk vukuatı değilmiş hepsinde de kıvırmış, ama burada birazda kendinizi sorgulayın bu kadar kıvırmasına nasıl izin veriyorum diye bence.

şöyle ;
neden beni ekliyorsun diyecekmiş.

Yani yaşınız da küçük değil. Kanmayın böyle şeylere ya. Eminim sizi de ekleyen insanlar oluyordur. "Hadi ya demek eklemesini reddettiğimiz insanlara naber diyerek neden eklediklerini doruyorduk, dur ben de o zaman benimkilere bir sorayım neden eklemişler" diyin bakalım ne diyecek. Tabi hayatım gecenin 3ünde sen de naber de millete diyecek hali yok herhalde.

Naber napiosun ile neden beni ekledin arasinda daglar kadr fark var
Bunu hal hatir sorucana direk neden beni ekledin seklinde yazabilirdi demekki cevap brklemis kizdan ben tanimadigim birini kabul etmem israr edios kimsin nie ekledin der keserim konusamyi tanidiksa naber ne yapiona gider konu ama direk naber napion deyip sonrada kivirmam

Bir kıza bunları yazdığı için değil böyle boş işler ile uğraştığı için ayrılırdım

Ay kivirma deince aklima serdar ortacin
BINLERCE DANSOZ VAR
Ssrkisi geldi... :))))

Bence erkek arkadaşıniz aptal değil yada sizi kandirdigini düşünmüyor. İnanmadığınızı bal gibi de biliyor. Sorun şu ki 'kaybetmekten korktuğunuz için inanmış gibi yapacağınızı da bal gibi biliyor. Adam niye yaratıcı yalanlar bulmaya çalışsin ki, haziri varken..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…