siz olsanız ne yaparsınız ben mi problemliyim

Bilmukabele

Eşin gibilere, henüz ergenliğini tamamlayamamış diyorlar. Hiç normal bir davranış değil bu... Ha o club'e gitmese büyümeyecekmi acaba. Arkadaşlarıyla çıktı da başı göğe mı erdi yarabbim, bu ne zihniyet. Allah akıl versin kız kocana... 9 aylık gebe karını evde bırak, eğlenmeye git... pes...
Daha kendi çocuk bunun, nasıl çocuk yetiştirecek... Üzerindeki yük ağır tatlm. Allah kolay doğum versin. Sağ salim al bebeğini kucağına inşallah...
Sevgiyle...

Herşeyi anladım da şunu çözemiyorum : herkes bekar ve eşli, eşin evli ve aralarında tek mi olacaktı yoksa o gecelik ona eşlik edecek bir kadın mı vardı da hevesi bu kadar kursağında kaldı ? Bi kaza bela istemiyorsa 9 aylık hamile karısına ve karnındaki bebeğine saygı duymayı öğrenecek. .doğum günüymüş de bilmem ne ..afkur pislik fuşki ye diyeydin

Kendinize uygun olmayan biriyle evlenmissiniz

Kendinize uygun olmayan biriyle evlenmissiniz

Ben olay çıkartırım. Ne demek ya beni sokamayacağı ortama bireysel gidiyor, hadi gitsin herkes sevgilileriyle gidiyor erkek erkeğe de değil.

Bende 1 haftadır doğumgünü için plan yapıyordum kendimi aptal gibi hissediyorum
Kendini aptal gibi hissetme lütfen. Eski kocam buna benzer bir şey yapmıştı bana hamile değildim ama öğrendiğimde tepki gösterdiğimde beni aptallıkla suçlamıştı. Evi başına yıkmadığım için kızıyorum şu an kendime... sakın alttan alma, hamilesin bir de...

Böyle erkek zihniyetlerinden tiksiniyorum. Evlenirken kapalı bayan alayım namuslu olsun (tabii namusun kapalisi açığı yok ta bu dingiller böyle düşünür ya) onu eve çocuk yemek temizlik kullanırım ama kendim club larda gezerim.. yuh be cahil cahil kafalar var şu memlekette. Kusura bakmayın esinizin kafası belli.

Her harfine katılıyorum

Sizin o ortama ayak uyduramayacağınizi dusunmesi zaten gitmek istemeyeceginizi bilmesinden onunda kisitlanacakmis gibi kabugun icinde gormesinden kendini olabilir. Bence biraz daha ılimlı yaklasin sizde gidecekmis gibi davranin heryere tabulariniz olmasin erkekler tabulari olan hayat arkadasi malesef ki sevmiyor . Alkol almayabilirsiniz ,inançli olabilirsiniz ama bu olayi onlar kotu insanlar gitme diye yansitirsaniz esiniz gider malesef ki erkekler kadinlarin gozunden goremiyor bu sebeple yaninda olmak icin gitmeye ilimli yaklasmali biraz durup kalkabilirsiniz bahaneniz var zaten hamileyim diyebilirsiniz diye dusunuyorum diger turlu gizem yaratiyorlar .gizli görüşmeler yapmaya calisiyorlar

Adam madem böyle bir eş seçti o zaman adam kadına ayak uydurmalı bence. Nihayetinde eşiyle evlenmeden önce az çok bunu tahmin etmiştir. Kulüplerde gezecekse öyle biriyle evlenmeliydi!

Belki de ediyordur ama sözünü geciremiyordur

Eşin senin öyle ortama giremeyeceğini bile bile bu planı yapmakla hata etmiş,resmen seni plan dışı bırakmış..Haklısın ne desen...

Çok haklısınız
Çok acı bi gerçek
Eve gelince Namus abidesi kesiliyor dışarda kamber misali eğlence adamı doğum gününü erkek arkadaşları ve sevgilileriyle geçirmeyi planlıyor
Kadın evde karnı burnunda duygusallık tavan yapmış durumda Doğum günü süprizleri düşünüyor
Allah en yakın zamanda akıl fikir versin ne diyeyim çok üzüldüm gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…