- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.300
- 598
"Gicik" dedin diye mi tadim kacacak? O zaman tum ergenler tadimizi kacirirdi hep boyle hakaretli konusuyolar cunku.
Haza hanimefendi olmasina gerek yok vasat zekali bi muhatabim olsun yeter ya. Mesela yorumlarimi begenmiyosa blocklamayi akil edebilsin ne bileyim
Sen onu nasıl hatırladınAsude bahar sana kim cücükbeyinli demişti? Hatırladın mı, ben de beğenince banlanmıştım. Gelirse ağzından öpücem.Melisagun08 sen miydin kız?
seni öyle ortamlara sokmam
Herşeyi anladım da şunu çözemiyorum : herkes bekar ve eşli, eşin evli ve aralarında tek mi olacaktı yoksa o gecelik ona eşlik edecek bir kadın mı vardı da hevesi bu kadar kursağında kaldı ? Bi kaza bela istemiyorsa 9 aylık hamile karısına ve karnındaki bebeğine saygı duymayı öğrenecek. .doğum günüymüş de bilmem ne ..afkur pislik fuşki ye diyeydinKızlar düşünün 9 aylık hamilesiniz ve eşinizin Doğum günü. Eşinizde bir cumartesi gecesi arkadaşlarıyla önce yemeğe oradan da bir club e gitme planı yapıyor ve bir öğreniyorsunuz ki hiçbiri evli olmayan arkadaşlarının sevgilileride geliyor o yemeğe siz olay çıkartıyorsunuz eşiniz ben seni öyle ortamlara sokmam diye bir savunma yapıyor. Gitmekten vazgeçmiş olsada olayı sindiremiyorum. (Bu arada ben kapalı bir bayanım o tarz ortamlara zaten davetli olsamda gitmem)
Kendini aptal gibi hissetme lütfen. Eski kocam buna benzer bir şey yapmıştı bana hamile değildim ama öğrendiğimde tepki gösterdiğimde beni aptallıkla suçlamıştı. Evi başına yıkmadığım için kızıyorum şu an kendime... sakın alttan alma, hamilesin bir de...Bende 1 haftadır doğumgünü için plan yapıyordum kendimi aptal gibi hissediyorum
Her harfine katılıyorumBöyle erkek zihniyetlerinden tiksiniyorum. Evlenirken kapalı bayan alayım namuslu olsun (tabii namusun kapalisi açığı yok ta bu dingiller böyle düşünür ya) onu eve çocuk yemek temizlik kullanırım ama kendim club larda gezerim.. yuh be cahil cahil kafalar var şu memlekette. Kusura bakmayın esinizin kafası belli.
Adam madem böyle bir eş seçti o zaman adam kadına ayak uydurmalı bence. Nihayetinde eşiyle evlenmeden önce az çok bunu tahmin etmiştir. Kulüplerde gezecekse öyle biriyle evlenmeliydi!Sizin o ortama ayak uyduramayacağınizi dusunmesi zaten gitmek istemeyeceginizi bilmesinden onunda kisitlanacakmis gibi kabugun icinde gormesinden kendini olabilir. Bence biraz daha ılimlı yaklasin sizde gidecekmis gibi davranin heryere tabulariniz olmasin erkekler tabulari olan hayat arkadasi malesef ki sevmiyor . Alkol almayabilirsiniz ,inançli olabilirsiniz ama bu olayi onlar kotu insanlar gitme diye yansitirsaniz esiniz gider malesef ki erkekler kadinlarin gozunden goremiyor bu sebeple yaninda olmak icin gitmeye ilimli yaklasmali biraz durup kalkabilirsiniz bahaneniz var zaten hamileyim diyebilirsiniz diye dusunuyorum diger turlu gizem yaratiyorlar .gizli görüşmeler yapmaya calisiyorlar
Belki de ediyordur ama sözünü geciremiyordurAynen, benimde tanidigim var böyle. Adamin esi kapalı, adam heryerde fink atıyor. Hatta esinin hamile oldugu dönemler bile gecenin köründe mekanlarda karsilastim adamla. Erkek erkege gitmesi bana göre bisey degistirmiyor. Yanında değilsin sonuçta. Bende o adamın eşine acıyordum ama sorun etmiyorlarmış demekki.
Çok haklısınızKusura bakmayın ama bir prototip var bizim erkeklerimizde kocanız da sanırım onlardan. Eş olarak kapalı veya kapalı olmasa da mutaassıp bir kadın buluyorlar. Sonra onu eve bırakıp kendileri dışarıda bekar hayatı yaşıyorlar. Öyle kadınlara çok üzülüyorum açıkçası ama bir çözüm de yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?