siz olsanız ne yaparsınız ben mi problemliyim

Gayet duzgun konusuyo caninfistigi. Farkli gorusu olabilir ama bana hakaret etmiyo. Durduk yere hakaret eden sensin

Ben de onu diyorum o çok düzgün konuşuyo ama sen bilgin yok fikrin var diyosun ve görüyoruz ki bilgisi olmayanda senmişsin haşema konusunda gayet hijyenik diyo bak arkadaş

Ayrıca ben kimseye alkış tutmadım, adamın kendini anlatış şeklinı sevdim,akıcı noktalı virgüllü yazmış Allah gönlüne göre versin dedim bitti bu alkış tutmak mi oluyo

İstediğim yere gitmekte özgürüm cümlesini bir bayan eşim gibilerin karılarımı eve kapattığını kasteden bir yorumuna istinaden kurdum. Size normal geliyor mu sizin olmadığınız bir ortamda herkes eşli sizin eşiniz tek başına. Bu arada benim sevgililere takılıyor olmamın sebebi hiçbiri ciddi ilişkiler değil çocukların üstüne başına arabalarına bakan afedersiniz ama motor denilen tipler bu kızlar

Ben de ona hakaret etmedim. Ayrica ikimiz yazisiyoruz senlik durum yok. Teknik kismini demedim otel uygulamasindan bahsettim. Idrak edememissin ben ne yapayim ya

Eşim herşeye karışır diyen de sendin ben anlamadım arkadaşım seni

O kızlar motor mu bilemem, bir kıza motor denir mi bilemem. Ama o bar ortamında zaten her türlü kadın olacak. Aynı masada oturmayınca sıkıntı yok mu?
Neyse üzgünüm çok başka yerlerden bakıyoruz hayata. Ve benim bütün mesajlarım sizin haklarınızı savunmak üzerineydi. Ama kadınlara motor yakıştırması yapan ciddi ilişki/ciddi olmayan ilişki ayrımlarına giren biri için gereksiz çaba.
Eşiniz hatasını anlamış sizden de özür dilemiş. Konuyu kapatmamanız için bir sebep göremiyorum. Mutluluklar.

Ben de ona hakaret etmedim. Ayrica ikimiz yazisiyoruz senlik durum yok. Teknik kismini demedim otel uygulamasindan bahsettim. Idrak edememissin ben ne yapayim ya

Hijyenik değil dersen o teknik kısma girer, otel kuralları şu bu desen neyse, vasat oteller de değil bunlar, onu da yanlış biliyosun

Eşim herşeye karışır diyen de sendin ben anlamadım arkadaşım seni
Kıyafetime karışır dedim bana kargo muhafazakar olduğunu belirtmek için ikisi farklı şeyler analını gerçekten çok dağıldı yorum yapan herkese teşekkür ediyorum iyi gecelelr

Kıyafetime karışır dedim bana kargo muhafazakar olduğunu belirtmek için ikisi farklı şeyler analını gerçekten çok dağıldı yorum yapan herkese teşekkür ediyorum iyi gecelelr

E tamam işte yani o kadar da özgür değilsin neyse baştan beri olaya yanlış yaklaştığını düşünüyorum, biz olayın düşüncesizlik boyutundayız sen karı kız boyutunda hayırlı doğumlar

Ya niye motor olsun sevgilisiyse sevgilisidir iste adamin sevgilisine mi bakacak kocan

Konuya da ne güzel yorum yapmışsın. benim yüzümden banlanırsan çok üzüleceğim.

Konuya da ne güzel yorum yapmışsın. benim yüzümden banlanırsan çok üzüleceğim.

Yok üzülme değer yani, siz bilmiyorsunuz ben biliyorum fikir var bilgi yok falan...bu tavra 3 dk dan fazla katlanamıyorum helali hoş olsun bana yersem de

Yaw her neyse mesele otel mi haşema mı herşeyi sen algılıyosun biz hep alığız
Ya sen durduk yere bana hakaret ederek muhatap olma alanima girdin bir de off tribi yapiyosun. Gercekten ilginc bi zihin

Ben konu sahibine yorum yapiyorum, caningistigi benim mesajlari alintilayip bildirim yapiyo cevap veriyorum, o mesajlara da sen atliyosun bana hakaret ediyosun. Suyunun suyunun suyu. Öff sana yani

Noldu tadın mi kaçtı?
Karşında haza hanımefendi varken bilgin yok fikrin var diye atarlanmak iyiydi,tepkin saçmaydı herkeste herkese yorum yapabildiğine göre ben de araya girme hakkımı kullandım

İstersen bu saçma sohbet şu an bitebilir konu sahibi alacağını aldı zira

Ban yerse bana durduk yere hakaret ettigi icin yer. Seni savundugu icin hakaret etmedi, bana genel kini varmis. Sen aglama

Ay hiç kinim falan yok, hoşlanmama diyelim, yorumlar da saçma gelince birleşti,yoksa beğendiğim yorumlarin da oluyo, ilginçtir sen bile beğenilecek yorum yazabiliyosun

"Gicik" dedin diye mi tadim kacacak? O zaman tum ergenler tadimizi kacirirdi hep boyle hakaretli konusuyolar cunku.

Haza hanimefendi olmasina gerek yok vasat zekali bi muhatabim olsun yeter ya. Mesela yorumlarimi begenmiyosa blocklamayi akil edebilsin ne bileyim

Ay hiç kinim falan yok, hoşlanmama diyelim, yorumlar da saçma gelince birleşti,yoksa beğendiğim yorumlarin da oluyo, ilginçtir sen bile beğenilecek yorum yazabiliyosun
Senin nickten evli cocuklu kadin cikmasindan tuhaf degil. Buyuk harf kucuk harf kaosu falan. Msn zamanindan mi kaldi nedir yani simdinin ergenleri bile boyle yazmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…