- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.300
- 598
Gayet duzgun konusuyo caninfistigi. Farkli gorusu olabilir ama bana hakaret etmiyo. Durduk yere hakaret eden sensin
İstediğim yere gitmekte özgürüm cümlesini bir bayan eşim gibilerin karılarımı eve kapattığını kasteden bir yorumuna istinaden kurdum. Size normal geliyor mu sizin olmadığınız bir ortamda herkes eşli sizin eşiniz tek başına. Bu arada benim sevgililere takılıyor olmamın sebebi hiçbiri ciddi ilişkiler değil çocukların üstüne başına arabalarına bakan afedersiniz ama motor denilen tipler bu kızlarÖzür. Gerçekten konun dağıldı. Ama bu sevgili olayına neden bu kadar takılmış olduğunu anlamadım. Bir sıkıntı mı çıkar? Eşin sıkılır diye mi? Gözü kayar diye mi? Gereksiz bir samimiyet olur diye mi? Nedir seni rahatsız eden?
Hamile olmasan içmesen de eşin gelmene ses etmezdi diye anlıyorum o zaman istediğim yere gitmekte özgürüm dediğin için.
Ben de ona hakaret etmedim. Ayrica ikimiz yazisiyoruz senlik durum yok. Teknik kismini demedim otel uygulamasindan bahsettim. Idrak edememissin ben ne yapayim yaBen de onu diyorum o çok düzgün konuşuyo ama sen bilgin yok fikrin var diyosun ve görüyoruz ki bilgisi olmayanda senmişsin haşema konusunda gayet hijyenik diyo bak arkadaş
Ayrıca ben kimseye alkış tutmadım, adamın kendini anlatış şeklinı sevdim,akıcı noktalı virgüllü yazmış Allah gönlüne göre versin dedim bitti bu alkış tutmak mi oluyo
İstediğim yere gitmekte özgürüm cümlesini bir bayan eşim gibilerin karılarımı eve kapattığını kasteden bir yorumuna istinaden kurdum. Size normal geliyor mu sizin olmadığınız bir ortamda herkes eşli sizin eşiniz tek başına. Bu arada benim sevgililere takılıyor olmamın sebebi hiçbiri ciddi ilişkiler değil çocukların üstüne başına arabalarına bakan afedersiniz ama motor denilen tipler bu kızlar
İstediğim yere gitmekte özgürüm cümlesini bir bayan eşim gibilerin karılarımı eve kapattığını kasteden bir yorumuna istinaden kurdum. Size normal geliyor mu sizin olmadığınız bir ortamda herkes eşli sizin eşiniz tek başına. Bu arada benim sevgililere takılıyor olmamın sebebi hiçbiri ciddi ilişkiler değil çocukların üstüne başına arabalarına bakan afedersiniz ama motor denilen tipler bu kızlar
Ben de ona hakaret etmedim. Ayrica ikimiz yazisiyoruz senlik durum yok. Teknik kismini demedim otel uygulamasindan bahsettim. Idrak edememissin ben ne yapayim ya
Kıyafetime karışır dedim bana kargo muhafazakar olduğunu belirtmek için ikisi farklı şeyler analını gerçekten çok dağıldı yorum yapan herkese teşekkür ediyorum iyi gecelelrEşim herşeye karışır diyen de sendin ben anlamadım arkadaşım seni
Kıyafetime karışır dedim bana kargo muhafazakar olduğunu belirtmek için ikisi farklı şeyler analını gerçekten çok dağıldı yorum yapan herkese teşekkür ediyorum iyi gecelelr
Otellerin beyanini soyledim ya cidden algilayamadin basit bi ifadeyi saka gibiHijyenik değil dersen o teknik kısma girer, otel kuralları şu bu desen neyse, vasat oteller de değil bunlar, onu da yanlış biliyosun
Otellerin beyanini soyledim ya cidden algilayamadin basit bi ifadeyi saka gibi
Ya niye motor olsun sevgilisiyse sevgilisidir iste adamin sevgilisine mi bakacak kocanİstediğim yere gitmekte özgürüm cümlesini bir bayan eşim gibilerin karılarımı eve kapattığını kasteden bir yorumuna istinaden kurdum. Size normal geliyor mu sizin olmadığınız bir ortamda herkes eşli sizin eşiniz tek başına. Bu arada benim sevgililere takılıyor olmamın sebebi hiçbiri ciddi ilişkiler değil çocukların üstüne başına arabalarına bakan afedersiniz ama motor denilen tipler bu kızlar
Arkadaşlar kadın 9 aylık hamile yani ha doğurdu ha doğuracak, erkek erkeğe umreye bile gidilecek olsa şu ara gidemez gitmemeli yani, bu düşüncesizlik, sütçünün çocuğu değil o karındaki, ne münasebet
Konuya da ne güzel yorum yapmışsın. benim yüzümden banlanırsan çok üzüleceğim.
Ya sen durduk yere bana hakaret ederek muhatap olma alanima girdin bir de off tribi yapiyosun. Gercekten ilginc bi zihinYaw her neyse mesele otel mi haşema mı herşeyi sen algılıyosun biz hep alığız
Ban yerse bana durduk yere hakaret ettigi icin yer. Seni savundugu icin hakaret etmedi, bana genel kini varmis. Sen aglamaKonuya da ne güzel yorum yapmışsın. benim yüzümden banlanırsan çok üzüleceğim.
Ya sen durduk yere bana hakaret ederek muhatap olma alanima girdin bir de off tribi yapiyosun. Gercekten ilginc bi zihin
Ben konu sahibine yorum yapiyorum, caningistigi benim mesajlari alintilayip bildirim yapiyo cevap veriyorum, o mesajlara da sen atliyosun bana hakaret ediyosun. Suyunun suyunun suyu. Öff sana yani
Ban yerse bana durduk yere hakaret ettigi icin yer. Seni savundugu icin hakaret etmedi, bana genel kini varmis. Sen aglama
"Gicik" dedin diye mi tadim kacacak? O zaman tum ergenler tadimizi kacirirdi hep boyle hakaretli konusuyolar cunku.Noldu tadın mi kaçtı?
Karşında haza hanımefendi varken bilgin yok fikrin var diye atarlanmak iyiydi,tepkin saçmaydı herkeste herkese yorum yapabildiğine göre ben de araya girme hakkımı kullandım
İstersen bu saçma sohbet şu an bitebilir konu sahibi alacağını aldı zira
Senin nickten evli cocuklu kadin cikmasindan tuhaf degil. Buyuk harf kucuk harf kaosu falan. Msn zamanindan mi kaldi nedir yani simdinin ergenleri bile boyle yazmiyoAy hiç kinim falan yok, hoşlanmama diyelim, yorumlar da saçma gelince birleşti,yoksa beğendiğim yorumlarin da oluyo, ilginçtir sen bile beğenilecek yorum yazabiliyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?