Ben tam bilmiyorum konuyu neden girdiklerini sormadım tek bildiğim çocuğun arkadaşımın anlattığına göre çok iyi bi insan olduğu ve birbirlerini gerçekten çok sevdiklerisuç nedir? adam mı öldürmüşler, dolandırıcı çetesi filanlar mıymış?
suçsuz yere içerde olsalar bi talihsizlik derim ama aksi halde hem anne hem baba demek ki sağlam ayakkabı değiller diye düşünürüm babamın karşısına çıkarmam bile çünkü karşı taraf rencide olur onu üzmek de istemem.
Sildim isminiArkadaşınızın ismini silin lütfen!
Sorunuza gelirsek; suçun ne olduğuna bağlı. Cinayet, yada yüz kızartıcı birşeyse hiç bulaşmasın.
Geçmişte benzer suçlar var mı muhakkak ona da baksın.
2 yıl dediginiz için malum siyasi olaylar geldi aklıma. Ona da yorumum yok, kendi karar versin
Detayını bilmediğiniz bir konuda arkadaşınıza yardımcı olamazsınız. Buradaki hiç kimseden de sağlıklı bir yardım alamazsinizBen tam bilmiyorum konuyu neden girdiklerini sormadım tek bildiğim çocuğun arkadaşımın anlattığına göre çok iyi bi insan olduğu ve birbirlerini gerçekten çok sevdikleri
Suçlarını bilmiyorum doğru olmaz diye sormadım ama ben de kararsızım anne babanın suçunu çocuğa yüklemek doğru mu değil miSuçları ne?
Bu önemli
Bilmiyorum bana göre niye girdikleri çok önemli değil önemli olan anne babasının hatasını çocuğa yüklemek doğru mudur değil midir bence çok karışık konular bunlarDetayını bilmediğiniz bir konuda arkadaşınıza yardımcı olamazsınız. Buradaki hiç kimseden de sağlıklı bir yardım alamazsiniz
Zalimden âlim doğmaz derler.Bilmiyorum bana göre niye girdikleri çok önemli değil önemli olan anne babasının hatasını çocuğa yüklemek doğru mudur değil midir bence çok karışık konular bunlar
İşte ben de o yüzden sordum arkadaşım yanlış anlama nasıl bi insan diye aşk gözünü kör etmiş olmasın diye sordum dedi ki çok çok altın kalpli bi insanSuça bağlı. O aile yetiştiriyor çocuğu sonuçta. Siyasetçisi de, gazetecisi de, rusvetcisi, katili, hırsızı da giriyor.
Suça göre değişir bence..Suçlarını bilmiyorum doğru olmaz diye sormadım ama ben de kararsızım anne babanın suçunu çocuğa yüklemek doğru mu değil mi
Sanmam öyle tipler değillerSuça göre değişir bence..
Fetöden mi tutuklanmışlar?
Arkadaşınızın ismini silin lütfen!
Sorunuza gelirsek; suçun ne olduğuna bağlı. Cinayet, yada yüz kızartıcı birşeyse hiç bulaşmasın.
Geçmişte benzer suçlar var mı muhakkak ona da baksın.
2 yıl dediginiz için malum siyasi olaylar geldi aklıma. Ona da yorumum yok, kendi karar versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?