AmberRose Blow a kiss, fire a gun tek ayak cezası Kayıtlı Üye 30 Mart 2015 579 764 53 29 Haziran 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Ruslana90 #21 LimonReceli .!.: Sizin önbelleginizde kalmıştır, aksi durumda @Mune veya @Kazen 'e bildirebilirdiniz. Genişletmek için tıkla... hayir, senin yorumun zaten 1. sayfadaki ücüncü....git oku ve alintiladigin bölüme bak...kizin adi yaziyor
LimonReceli .!.: Sizin önbelleginizde kalmıştır, aksi durumda @Mune veya @Kazen 'e bildirebilirdiniz. Genişletmek için tıkla... hayir, senin yorumun zaten 1. sayfadaki ücüncü....git oku ve alintiladigin bölüme bak...kizin adi yaziyor
D Deve tabani * Kayıtlı Üye 13 Nisan 2018 3.125 10.535 208 29 Haziran 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Ruslana90 #22 Ruslana90 .!.: Ben tam bilmiyorum konuyu neden girdiklerini sormadım tek bildiğim çocuğun arkadaşımın anlattığına göre çok iyi bi insan olduğu ve birbirlerini gerçekten çok sevdikleri Genişletmek için tıkla... E siz de konunun can alici noktasini bilmeden ne onermemizi bekliyorsunuz ?
Ruslana90 .!.: Ben tam bilmiyorum konuyu neden girdiklerini sormadım tek bildiğim çocuğun arkadaşımın anlattığına göre çok iyi bi insan olduğu ve birbirlerini gerçekten çok sevdikleri Genişletmek için tıkla... E siz de konunun can alici noktasini bilmeden ne onermemizi bekliyorsunuz ?
R Ruslana90 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 20 Haziran 2018 147 30 13 35 29 Haziran 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Ruslana90 #23 Begonfil .!.: E siz de konunun can alici noktasini bilmeden ne onermemizi bekliyorsunuz ? Genişletmek için tıkla... Can alıcı noktanın o olduğunu düşünmüyorum açıkçası
Begonfil .!.: E siz de konunun can alici noktasini bilmeden ne onermemizi bekliyorsunuz ? Genişletmek için tıkla... Can alıcı noktanın o olduğunu düşünmüyorum açıkçası
R Ruslana90 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 20 Haziran 2018 147 30 13 35 29 Haziran 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Ruslana90 #24 Begonfil .!.: E siz de konunun can alici noktasini bilmeden ne onermemizi bekliyorsunuz ? Genişletmek için tıkla... Buraya kimseyi yargılamak için yazmadım zaten yargılanan yargılanmış Bahsettiğim farklı siz farklı noktaya bakmışsınız
Begonfil .!.: E siz de konunun can alici noktasini bilmeden ne onermemizi bekliyorsunuz ? Genişletmek için tıkla... Buraya kimseyi yargılamak için yazmadım zaten yargılanan yargılanmış Bahsettiğim farklı siz farklı noktaya bakmışsınız