Siz olsaniz ne yaparsiniz

limoncu28

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2013
7.132
4.597
398
Kizlar Mrb ben bu boşanma isini kafama taktim deli gibi iş arıyorum almanca kursuna gidiyorum
bu arada evde boş boş oturmaktansa şimdi esimle sürekli kavgalı bi ilişkimiz var her hafta ille aptal bi neden den kavga ederiz
ve iş hep s. Git e varir bu arada kendisi çocuk istiyo ne cesaret hergun s.git dedigin kadından
oldu canım güvensiz bi evlilik bana gore kavgada her türlü hakaret dune kadar kapı cam kırma vardı şimdi yok

neyse zaten bu adama asla ben çocuk yapmam ise bi girsem direk bosancam da ailem canimi sıktı citlattim azcik anlaşamıyoruz zaten görüyorsunuz diye
dune kadar babam serefsizler derdi şimdi babami geç annemin susmasi canimi sikti dedim anneme kızım bana dicek eşim s.git dedi ki her genel kavgada der senin yerinde olcam mahalleyi indirir kizimi alirdim sizden bana bi cacık olmaz dedim offf param.olmadan adım atamam mantikli olmam lazim ise gitmeden babama da gidemem çünkü malimi biliyorum 100 lira para vermez gerici gezme der oraya gitme der ee ben alıştım rahat gezmeye zaten kocada durmayıda şuan o yüzden takiliyorum babam olmasa 1 dakika durmam e babamin ölmesini de bekleyemem heralde bana şans dileyin iş konusunda kizlar

Babanın ölmesini beklemek de neyin nesi bilemedim ama iş bulup ayrilmak tabi ki dogru olan da ne kadardır bu durumdasınız? Bazen bu iş bulayim, birikim yapayım düşüncesi var olan ev hayatının rahatlığından kopmamak için bahane oluyor. O beklenen gün hiç gelmiyor.

Val
limoncu sen bosanmazsin gulum. hayatta dram aramaktan vazgecip mutlu olmaya calissan keske.
Valla bi kadın bosansam diyosa kadin haklıdır kaç tane kadin var boşanan yani evlilikte kadin çeker çeker artık yol gitmiyosa bosanmayi dusunur

1 yıllık evli değilim ha dur şunu deniyelim dur bunuda uygulayım diye diye gecti zaman

haa dersin ki çevrendeki kadınlar nasıl valla kuzenin eşi bogazini sıktı kapi arkasında kizinin boğazı oldu mosmor ayrıl bu adamdan dedik gitti 2 çocuk yaptı ben böyle bi insan degilimki mutsuz evlilige çocuk yapilmaz adam her kavgada seni gozden cikariyi çocukla tabir yerindeyse ağzına eder yani

Babanın ölmesini beklemek de neyin nesi bilemedim ama iş bulup ayrilmak tabi ki dogru olan da ne kadardır bu durumdasınız? Bazen bu iş bulayim, birikim yapayım düşüncesi var olan ev hayatının rahatlığından kopmamak için bahane oluyor. O beklenen gün hiç gelmiyor.
Orda ironu var arkadasim beklicek halim yokya diyorum yani

hiç para biriktiremedin mi gerçekten limoncu
inşallah biran önce bulursun güzel bir iş

Orda ironu var arkadasim beklicek halim yokya diyorum yani
Evet anladim ironu.
Siz şu ithal yiyecekler yediğini ballandıra ballandıra anlatan üyeydiniz değil mi? Keşke onları yiyeceginize size küfreden eşinizden ayrilmak için para biriktirseymişsiniz.

hiç para biriktiremedin mi gerçekten limoncu
inşallah biran önce bulursun güzel bir iş
Ya 7 8 binim var ama kime gidicen babandan başka

benim maksadim işe girmeden babamlara gitmemek dün dedim güvenlik sertifikasi alicam bu cevrede çok arıyolar ozel güvenlik bu yeni havalimani hatta aradı beni dedim kursa girsem 6 ayda alınıyo dediler siz alin yine basvurun zaten çok. Güvenlik lazım sürekli insanlar uzak diye girip çıkıyolar dedi mesela

dün diyorum.babama alican onun sertifikasını bana diyo mal gibi 8 saat ayaktami durucam 2 saat trfaiktr ki servisle gidip geliyon yok uzak yok sen yapamazsın vs vs yani maddiyi geç manevi destek 0 buna kiziyorim ben bid3 almanca a1 kursundayim oda güvenlik içinn avantaj diye düşündüm

Limoncu altının yok mu? Vardır bence sende kuyumcu açacak kadar altın. Boşa kocayı iş bulana kadar altınlarla idare edersin bence.

Evet anladim ironu.
Siz şu ithal yiyecekler yediğini ballandıra ballandıra anlatan üyeydiniz değil mi? Keşke onları yiyeceginize size küfreden eşinizden ayrilmak için para biriktirseymişsiniz.
Valla keske her kadin benim gibi durust olup herşeyi yazsa eee ne olmuş rahat yasamayi kim sevmez ben altta yazdım bak yasamimdan kismadan kenera attim atabilicegim kadar öyle 30 liralık peynir parasini kenera atmakla 100 bin birikmez sekerim hayal dunyasindan uyan bak çok severim öyle kibirli insani seninn gibi o yüzden çekil kenara

Valla keske her kadin benim gibi durust olup herşeyi yazsa eee ne olmuş rahat yasamayi kim sevmez ben altta yazdım bak yasamimdan kismadan kenera attim atabilicegim kadar öyle 30 liralık peynir parasini kenera atmakla 100 bin birikmez sekerim hayal dunyasindan uyan bak çok severim öyle kibirli insani seninn gibi o yüzden çekil kenara
Kenara çekilip çekilmemeye ben karar veririm de bu kadar sinirlenme, bir öneriydi sadece!

Kenara çekilip çekilmemeye ben karar veririm de bu kadar sinirlenme, bir öneriydi sadece!
Sayfamda sordugum soruya cevap ver o zaman fesatlik yapıcana kadının dusmani kadin olarak 2019 ilk fesadini tayin ediyorum kadinlar bunu yazın bi kenara insanlar başka konuda yorum beklerken kendin egosunu tatmin eden kadin seni eski konularinbirak şimdiye gel yada bence sen gelme ben mevlana değilim okis

Sayfamda sordugum soruya cevap ver o zaman fesatlik yapıcana kadının dusmani kadin olarak 2019 ilk fesadini tayin ediyorum kadinlar bunu yazın bi kenara insanlar başka konuda yorum beklerken kendin egosunu tatmin eden kadin seni eski konularinbirak şimdiye gel yada bence sen gelme ben mevlana değilim okis
Ben yorum yaptım zaten soruna da neyse, iyi günler:kahve:

Back
X