Siz olsanız ne yaparsınız

Nitrit

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2021
3.107
6.856
108
İte kaka,zar zor,çabalaya çabalaya,idare ede ede,can çekişen daha önce de boşanma davası açılmış ve aman çocuk İçin barışalım duygu sömürülerinden sonra tekrar şans verilmiş evliliğim vardı,2 yıl bi düzelme oldu daha doğrusu törpülenme ama tekrar özüne döndü artık hiçbir şekilde istemiyorum bu 2 yıllık süreçte korunurken bi oğlum daha oldu,çalışıyorum 10 çocuğum olsa da boşanmak istiyorum fakat çocuklarla tehdit ediyor,hakim ona vermez de işte huzursuzluk yaratacak,bi de şu an kredisini hep benim ödediğim bir evimiz var onun da üzerine konacak evi satıp parayı bölüşsek bi daha ev alamayacağım,bunun yüzünden evimden de olmak istemiyorum..1 aydır aynı evde hiç konuşmadan yaşıyoruz çocuklarla ilgileniyor çocuk bakımında faydası oluyor Buda bi şekil işime geliyor ama ister istemez görmek ve hala soyadını taşımak sinir bozucu sizce evden olsamda boşanmalı mıyım bi daha ev alamayacağım 15 yıllık emeğim çöp olacak ya da bu şekil çocuklara baksın diyip böyle yaşamaya katlanmalı mıyım

Ben olsam boşanırdım sanırım. Sevmediğim bir adamla aynı evin içinde çok zor yani insanın eve gelesi gelmez.

Önemli olan mutluluk, huzur…
Gerisi teferruat.
Bu evlilikte mutlu olma ihtimalini göremiyorsanız, ki denenmiş tekrar ve herşey aynı; herşey ev değil boşanın gitsin.
İyi bir avukat tutarsanız daha kolay olur hakkınızı da savunmak.

Faturalar aidat kredi kartından büyük alışverişler bende,mutfak pazar falan ondaydı ben olmasam asla bi ev alamazdı
fatura kredi aidat büyük alış verişler sizdeyse o maaşını be yapıyordu ben onu anlamadım. sizden gizli para mı biriktiriyordu yoksa maaşı sizden çok mu azdı

Kredi bitene kadar eve alma, zaten herseyin sorumluluğu senin üstündeymiş.

Kredi bitene kadar eve alma, zaten herseyin sorumluluğu senin üstündeymiş.
Git dedim gitmiyor,boşanalım evden payımı istiyorum ben çocuklara bırakacağım diyor e öküz benden kalan da onlara diyorum kendi ellerimle ben çocuklarıma vermek istiyorum diyor benim aldığım evle çocuklarıma ev bıraktım havası atacak sen önce düzgün bir yuva vereydin çocuklarına karaktersiz

Kredisi ne zmn bitiyor evin

Şu süreçte kafanız çok karışık sanırım ki konu açtınız biraz evden uzaklaşıp bir yerlere gidip derinlemesine düşünmenizi tavsiye edebilirim mesela bosanacaksam napmaliyim bosanmicaksam niye duruyorum gibi hangi Kefe neye göre ağır basıyor.
sevmiyorum diyosaniz zaten hiç düşünmeyin bosayin.

Ben bosanirdim diye düşünüyorum.
Gerekirse evde ki payını veririm. Çünkü her geçen gun daha çok pay sahibi olacak

Cok haklısınız tapu sizin uzerinizdemi

Vermezler.. hem sana ev vermis olacak adı... hazmedemez bunu bi kere.
Ayrica, bugun cocuklarim icin der gunu gelince banane coluktan cocuktan ben ölünce zaten onlara kalacak der. O para da gelmez zaten yer icer cikar...
Erkeklerin bazen isine gelmiyor anlamak, manupule ediyorlar

Sevgi kısmı değil kafamı karıştıran onda netim,evden olmak ve çocuklara bakıyor tek başıma sorumluluk alacağım o da bekar bekar takılacak,biri daha bebek çocukların haftada bir gün bırakıp ben çıkıp hava alabiliyorum bu kısımlar kafamı karıştırıyor onun dışında 1 aydır herkes kendi dünyasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…