• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsanız ne yaparsınız?

8 aydır evliyim. Eşim ev işlerinde vs bana yardım eder, beni düşünür. Ancak, nişanlıyken benimle düğünlere gelmezdi evlenince derdi. Evlendik kuzenimin düğününe 3 gün kala gelmeyeceğim dedi. Düğün sevmem hastalık cenaze olursa gelirim dedi kabul ettim. Kuzenim genç bir kadın ve kanser hastası yoğun bakımda ve ölümü bekleniyor. benimle hastaneye gelmedi durumunu sormadı. Beni bile gece 11 olmuş arayıpta sormadı öldüm mü kaldım mı. Çoğu zaman aramaz etmez ya başıma bişey gelse dediğimde annenler yanında ölsen de en fazla gömerler ortada kalmazasın diyor şaka ile karışık. Heryere annemlerle tek başıma giderim bayramda sadece anneme gelir diğer ziyaretlere gelmez. Artık düğün ve bayram ziyaretlerini bile geçtim hastalara cenazelere gelmemek büyük ayıp. Yazın amcam vefat ettiğinde de gelmedi tanımıyorum ki dedi. Bunun dışında evde de kırıcı oluyor hatasını asla kabul etmez kırıldım desem kırıl yanlış bişey demiyorum der. Evlendikten sonra 1 beden fazlalaştım paltom olmuyordu ve bana az yersen olur dedi en kısası. Aynı yerde çalışıyoruz servise küs bin yemeğe küs çık eve küs git bunlar yordu beni. Daha önce de yolda yürürken tartıştık sürekli evde surat asıp oturduğu için. bana önden yürü dedi defol git rezil olduk dedim sen zaten rezil olacağın kadar olmuşsun dedi ve çok zoruma gitti 2 gün annemde kaldım gelmedi bile ve haklı olduğunu idda etti. Akşamları en geç 9 yada 9 buçukta uyur hep tek kalırım. Herşeye eyvallah dedim ama benim babam rahmetli ve şuan ailemizde tek erkek benim eşim ve biz hala kadın kadına gidiyoruz heryere. Fikirlerinizi bekliyorum.
Eşiniz gamsızlığın had safhasını bile aşmış. Herşeyden elini eteğini çekmiş ondan banane, şundan banane, bundan banane diye geziyor. Bu banane kategorilerinin içinde ne yazıkki sizde varsınız. Ölsen gömerler ortada kalmazsın ne demek ? İnsan sevdiği insanla ölüm kelimesini aynı cümlede şakasına duysa bile içi acır, katlanamaz. Sanırım ortada bir gerçek var; size olan sevgisi bitmiş.. Sadece kendisi içi yaşıyor. Dış dünya hiç hiç umurunda değil. Siz de değilsiniz. Sizi de dış dünyada görüyor. Çocuğunuz varmı bilmiyorum ama bence kesinlikle yapmayın..

erkeklere çok fazla güvenmemek gerekiyor ya, valla irdelesek neler çıkacak kim bilir

Canım eşinle nasıl tanıştın? Yani evlilik olayı nasıl gelişti? Görücu usulü mu?

Sonuna kadar okumadım, okuyamadım.
Eşin evliliğin ne olduğunu idrak edememiş gördüğüm kadarı ile.
Seni cenazede bile yalnız bırakan bir adamdan fazla bir şey bekleme ve güvenme.

Eski kocam böyleydi. Onun için artık eski :KK25:

Özellikle baban rahmetli olduğu için daha dikkatli olmalı.
Gerekli ortamlarda bir erkek olarak bulunmalı eşin.
Kızmakta kırılmakta çok haklısın.

Kendi ailesine, akrabalarına karşı nasıl merak ettim?

Onlara karşı da böyle soğuk, ilgisiz bir yapısı varsa eğer kendini üzme.
Kendi kanına bile böyleyse çok normal derim.

Ama tabi ki bu durumu değiştirmeye çalış.
Çirkin sözlerle, kavga ile, küslükle değil.

Tatlı tatlı..İnşallah :)

Eşin asosyal bir kişilik midir? Arkadaşları çevresi var mıdır mesela? Bana biraz toplum içine cıkmaktan korkan asosyal biri gibi geldi

Çok arkadaşı var ve sürekli onlar arar sorar. Bir topluluğa girince gayet kendinden emin bir şekilde düzgünce sohbet eder ve kendini dışlamaz. Sanırım ailesinden görmemiş. Baba tarafı ile pek görüşmezler çok ilginç ve sebebi de yok

Kendini nimetten sayıyor sizinki...Bence bırak ne hali varsa görsün. Kadınız biz demeyin, kendi işinizi görün.

Elbet onunda olur düğünü hastası, geç dışarıda kaldığı. Siz de ne ona eşlik edin, ne de sorup ilgi gösterin. Anlasın biraz odun.

Yok şükür bu zamana kadar herşeyimizi her işimizi kendimiz yaptık çoğu erkeğin yapamayacağını ve hiç sorun etmiyoruz ama dışarıdan bence tuhafsıyorlardır

Özellikle baban rahmetli olduğu için daha dikkatli olmalı.
Gerekli ortamlarda bir erkek olarak bulunmalı eşin.
Kızmakta kırılmakta çok haklısın.

Kendi ailesine, akrabalarına karşı nasıl merak ettim?

Onlara karşı da böyle soğuk, ilgisiz bir yapısı varsa eğer kendini üzme.
Kendi kanına bile böyleyse çok normal derim.

Ama tabi ki bu durumu değiştirmeye çalış.
Çirkin sözlerle, kavga ile, küslükle değil.

Tatlı tatlı..İnşallah :)

Kendi ailesine de böyle ve bana çok tuhaf geliyor. Birde demez mi ben seni zorla götürüyormuyum diye bende içimden hangisine gidiyorsun ki dedim :)

8 aydır evliyim. Eşim ev işlerinde vs bana yardım eder, beni düşünür. Ancak, nişanlıyken benimle düğünlere gelmezdi evlenince derdi. Evlendik kuzenimin düğününe 3 gün kala gelmeyeceğim dedi. Düğün sevmem hastalık cenaze olursa gelirim dedi kabul ettim. Kuzenim genç bir kadın ve kanser hastası yoğun bakımda ve ölümü bekleniyor. benimle hastaneye gelmedi durumunu sormadı. Beni bile gece 11 olmuş arayıpta sormadı öldüm mü kaldım mı. Çoğu zaman aramaz etmez ya başıma bişey gelse dediğimde annenler yanında ölsen de en fazla gömerler ortada kalmazasın diyor şaka ile karışık. Heryere annemlerle tek başıma giderim bayramda sadece anneme gelir diğer ziyaretlere gelmez. Artık düğün ve bayram ziyaretlerini bile geçtim hastalara cenazelere gelmemek büyük ayıp. Yazın amcam vefat ettiğinde de gelmedi tanımıyorum ki dedi. Bunun dışında evde de kırıcı oluyor hatasını asla kabul etmez kırıldım desem kırıl yanlış bişey demiyorum der. Evlendikten sonra 1 beden fazlalaştım paltom olmuyordu ve bana az yersen olur dedi en kısası. Aynı yerde çalışıyoruz servise küs bin yemeğe küs çık eve küs git bunlar yordu beni. Daha önce de yolda yürürken tartıştık sürekli evde surat asıp oturduğu için. bana önden yürü dedi defol git rezil olduk dedim sen zaten rezil olacağın kadar olmuşsun dedi ve çok zoruma gitti 2 gün annemde kaldım gelmedi bile ve haklı olduğunu idda etti. Akşamları en geç 9 yada 9 buçukta uyur hep tek kalırım. Herşeye eyvallah dedim ama benim babam rahmetli ve şuan ailemizde tek erkek benim eşim ve biz hala kadın kadına gidiyoruz heryere. Fikirlerinizi bekliyorum.
bu adamdan emin olup, devam edebilirim diyene kadar cocuk dusunme lutfen..

sadece insan görüntüsünden ibaret, ucundan kıyısından biraz duygu olmaz mı insan da yahu..
sabır çok güzel bir erdem belki senin sabrınla, birgün kıymetini anlar.

Ailesine karşı da böyleymiş,ne yazık ki değişmez.
Sosyal ilişkilerden ve nezaketten uzak yetişmiş bir eşin var.
Üzgünüm ama seni hayat boyu eksik bırakacak ve çevrene her zaman mahçup edecek.
Bu küçük bir sorun gibi görünebilir ama aslında tüm hayatınızı etkileyecek bir sorun.
Ben de çocuk konusunda acele etmemeni öneririm.

Back
X