- 14 Ekim 2014
- 3.265
- 3.578
- 168
Eşiniz gamsızlığın had safhasını bile aşmış. Herşeyden elini eteğini çekmiş ondan banane, şundan banane, bundan banane diye geziyor. Bu banane kategorilerinin içinde ne yazıkki sizde varsınız. Ölsen gömerler ortada kalmazsın ne demek ? İnsan sevdiği insanla ölüm kelimesini aynı cümlede şakasına duysa bile içi acır, katlanamaz. Sanırım ortada bir gerçek var; size olan sevgisi bitmiş.. Sadece kendisi içi yaşıyor. Dış dünya hiç hiç umurunda değil. Siz de değilsiniz. Sizi de dış dünyada görüyor. Çocuğunuz varmı bilmiyorum ama bence kesinlikle yapmayın..8 aydır evliyim. Eşim ev işlerinde vs bana yardım eder, beni düşünür. Ancak, nişanlıyken benimle düğünlere gelmezdi evlenince derdi. Evlendik kuzenimin düğününe 3 gün kala gelmeyeceğim dedi. Düğün sevmem hastalık cenaze olursa gelirim dedi kabul ettim. Kuzenim genç bir kadın ve kanser hastası yoğun bakımda ve ölümü bekleniyor. benimle hastaneye gelmedi durumunu sormadı. Beni bile gece 11 olmuş arayıpta sormadı öldüm mü kaldım mı. Çoğu zaman aramaz etmez ya başıma bişey gelse dediğimde annenler yanında ölsen de en fazla gömerler ortada kalmazasın diyor şaka ile karışık. Heryere annemlerle tek başıma giderim bayramda sadece anneme gelir diğer ziyaretlere gelmez. Artık düğün ve bayram ziyaretlerini bile geçtim hastalara cenazelere gelmemek büyük ayıp. Yazın amcam vefat ettiğinde de gelmedi tanımıyorum ki dedi. Bunun dışında evde de kırıcı oluyor hatasını asla kabul etmez kırıldım desem kırıl yanlış bişey demiyorum der. Evlendikten sonra 1 beden fazlalaştım paltom olmuyordu ve bana az yersen olur dedi en kısası. Aynı yerde çalışıyoruz servise küs bin yemeğe küs çık eve küs git bunlar yordu beni. Daha önce de yolda yürürken tartıştık sürekli evde surat asıp oturduğu için. bana önden yürü dedi defol git rezil olduk dedim sen zaten rezil olacağın kadar olmuşsun dedi ve çok zoruma gitti 2 gün annemde kaldım gelmedi bile ve haklı olduğunu idda etti. Akşamları en geç 9 yada 9 buçukta uyur hep tek kalırım. Herşeye eyvallah dedim ama benim babam rahmetli ve şuan ailemizde tek erkek benim eşim ve biz hala kadın kadına gidiyoruz heryere. Fikirlerinizi bekliyorum.