• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsanız ne yaparsınız?

Kart okutmamı kaldı ya inan şaşırdım. Hele ki bu zihniyet de insanlar çalışıyorken. Erken çıktıysa yöneticisi durumdan haberdardır yarım saat ücrete yansımaz yok haberdar değil kart saatine göre ücret alıyor ise haksız kazanca girer ve buna neden müsade edesiniz.işim gereği çok hassasım bu konuda ben asla karta güvenemezdim ekstra parmak izi ve ya kamera kaydı ile desteklerdim giriş çıkışları

Kart okutmamı kaldı ya inan şaşırdım. Hele ki bu zihniyet de insanlar çalışıyorken. Erken çıktıysa yöneticisi durumdan haberdardır yarım saat ücrete yansımaz yok haberdar değil kart saatine göre ücret alıyor ise haksız kazanca girer ve buna neden müsade edesiniz.işim gereği çok hassasım bu konuda ben asla karta güvenemezdim ekstra parmak izi ve ya kamera kaydı ile desteklerdim giriş çıkışları
Kart basmayınca ücret kesintisi vs olmuyor. Sadece giriş çıkış takipleri için önemli kart basmayı unutabilir bir personel buna herhangi bir şey denmiyor zaten. Kaldı ki idarecilerimiz anlayışlı. Yani birinin herhangi bir acil işi olduğunda izin istediğinde vermeme durumları olmuyor. Ben bu tür şeyleri doğru bulmadığımı söylemeye çalışsam da verdi kartını elime. Daha ne söyleyeyim bilemedim. Ama kimsenin haberi olmasa bile vicdanen kendimi rahat hissedemem. Diğer arkadaşa verdiği oluyordu erken çıkıp da. O da okutuyordu hep. Ama okutmadım bilmiyorum ne der sadece nasıl bir açıklama yapmam gerek onu düşünüyorum onun da tepki göstermeyeceği ve beni anlayacağı bir açıklama yapmak istiyorum.

Cikarken unuttum zaten böyle şeyler doğru değil bir daha ben den böyle birşey istemeyin deyin.

En bastan karti birakmasina net hayir diyecektiniz unuturum, dogru bulmuyorum diye gevelemek yerine.
Adam karti birakmis siz net olmayinca. Biraktirdiysaniz karti okutacaktiniz. En basta almak hata olmus. Adam da basinin caresine bakardi.

En bastan karti birakmasina net hayir diyecektiniz unuturum, dogru bulmuyorum diye gevelemek yerine.
Adam karti birakmis siz net olmayinca. Biraktirdiysaniz karti okutacaktiniz. En basta almak hata olmus. Adam da basinin caresine bakardi.
Hayır ben okutamam diyemedim. Kırıcı olmayayım derken net konuşamadım biliyorum abiyle. Ben doğru bulmuyorum o yüzden dedim ama dinlemedi ya da duyması bilmiyorum.

Cikarken unuttum zaten böyle şeyler doğru değil bir daha ben den böyle birşey istemeyin deyin.
Unuttum demeyi düşündüm fakat başka bir gün yine benden aynı şeyi isteyebileceği ihtimali doğar bu defa. Doğru bulmadığım için okutamadığımı nasıl dile getirmeliyim o yüzden fikir istemiştim. Teşekkür ediyorum

Zaten net bir şekilde hayır demediğim için bu sıkıntıya girdim. Evet bana verdi net bir şekilde hayır diyemedim ama bunu yapamadığımı bir daha da bana verememesi gerektiğini anlayacağı şekilde nasıl açıklama yapabilirim. Sadece karşındakinin nazik karşılayacağı bir biçimde açıklama yapmak istiyorum.

Zaten net bir şekilde hayır demediğim için bu sıkıntıya girdim. Evet bana verdi net bir şekilde hayır diyemedim ama bunu yapamadığımı bir daha da bana verememesi gerektiğini anlayacağı şekilde nasıl açıklama yapabilirim. Sadece karşındakinin nazik karşılayacağı bir biçimde açıklama yapmak istiyorum.
"Kusura bakma abi ben okutamam hic bana verme"

Back
X