Siz olsanız o yemeğe gidermiydiniz?

Bu kadar kinli oldugum kisilerle gorusmem. Ama bu kadar kinli olmam icin de baya kotu bir gecmisimiz olmasi gerekir.
Yoksa klasik gelin kaynana gorumce mevzularina hic canimi sikmam, az gorusurum yeter.

Bence icinizdeki nefreti sonduremiyorsaniz gitmeyin, oyle de boyle de kotu olursunuz zaten.

Birebir kavga gürültü olmadı ama davranıslarıyla hep belli ettiler. Doğru söylediğine eminim çünkü nişan zamanında ufak tefek şeyler olmuştu bunu anlatmasalar kızın bilmesi imkansız. Kendi kendilerine küstüler (sosyal medyadan silmeler, numara engellemeler, bir ortamda konuşmamalar) uzaklaştılar simdide yemeğe davet ediyorlar bende çok kararsız kaldım
Merhaba eğer dediğiniz gibi aranızda bir şey yaşanmadan sadece kıskançlıklarindan engellemeye kadar vardı ise yaptıkları ben gitmezdim net .Ama dediğim gibi yüzde yüz hakliysaniz ,
gerekirse kv ve kp ile konuşup bana bunları bunları yaptılar bende görüşmek istemiyorum diyebilirsiniz.

Gidin bence seviyeli bir sekilde muhabbetinizi edin dönün. Gitmemek daha ayıp ve haklıyken sizi haksız yapar biz adım artık aaa ne kötü geline döner o is

Esin ne düşünüyor. Esimle aram iyiyse ve durumun farkindaysa, ben olsam giderdim. Sonucta ailesi onun ve insan ailesini secemiyor. Herkes birbirini sevmek zorunda degil ama aile olmak bunu gerektirir. Mesafeli bir sekilde görüşmek.

Sizi anliyorum bu arada benzer sureclerden gectim . Sadece eşimin degil ,kendi ailemde de var gorusmek istemeyip görüştüğüm. Ama yilda birkac kere oluyor, idare ediyorum.

Birebir kavga gürültü olmadı ama davranıslarıyla hep belli ettiler. Doğru söylediğine eminim çünkü nişan zamanında ufak tefek şeyler olmuştu bunu anlatmasalar kızın bilmesi imkansız. Kendi kendilerine küstüler (sosyal medyadan silmeler, numara engellemeler, bir ortamda konuşmamalar) uzaklaştılar simdide yemeğe davet ediyorlar bende çok kararsız kaldım
Yemeğe gidip bi güzel salınacaksın.ketum dur mesafeli olduğunu anlasınlar. Ortada somut olay yokken bu kadar ters düşersen ilerde esin tarafından bu konuda sorun yaşayabilirsin. Iletisimi keserek değil iletişimi mesafeli tutarak sorunu çözmeye çalışmalısın.simdi buradaki çoğu kadın evli ve gelin konumunda belki çok objektif yorumlar da alamaya bilirsin. Biri ile evlenince onun aile dinamigi ile de evlenirsiniz diyorlar ya hani bu çok doğru. Sen şimdi bana çok kötü şeyler yaptılar diyorsun ama bu yapılanların boyutu ne mesela? Eğer yukarıda yazdıklarınsa, tavrın için çok geçerli bir neden olmayabilir. Eşinin ailesiyle görüşmezsen ilerde çocuk olcak ozman da gorusmek isteme o zman cocuk esinin ailesinin evine gitmek zorunda kalacak. Sonucta torunlari mahrum edemezsin.oyuzden sen hem gercekten sorun cikaran degil yapici ve sorun cozen ol hem de eşinin gözünde bu profilde ol. Bir süre sonra eşin çünkü sana bu sebeple tavır alacaktır. Bak bunları gerçekten çok kötü şeyler yaşayan hanımlar için demiyorum. Yok sövenler dövenler namusuna laf edenler iftira atanlar vs var onlar için kesinlikle sorun çözülecek ve yapıcı olcak birşey yok. Ama sizin için eğer sizi engellemeleri dedikodunuz yapmaları gibi pasifagrasif hareketlerse boşverin. Ayrica tabi hatalarini anlamis ve onlarda yapıcı olmayı tercih ediyorda olabilir. Eşiniz için kucuk ayda yılda bir buluşma zaman geçirme eylemini yapiverin. Kendi duygularınızı on planda tutarak yaşamayın derim herşeyi.

Ben olsam gitmem. Görüşmeye başlanacaksa da böyle bir yemekle olmasını istemem. Bir yerde denk gelinir. Onlar adım atar vs. Sonra sonra yavaş yavaş cevp veririm, eşim görüşürse eşlik ederim

Arkadaşlar 1,5 yıllık evliyim. 2 görümcem 1 eltim var. Ben 25 yaşındayım onlar 40 küsur yaşlarda. Çok tuhaf insanlar. Yönetmeyi, dediklerini yaptırmayı, ilgiyi pohpohlanmayı çok seviyorlar. Bende tam tersi. Kararlarıma saygı duyulmasını isterim , karışılmasından hoşlanmam ve yalakalık yapmayı asla sevmem.

Neyse bu üçlü ben evlendim beni bir türlü kabullenemedi. Sürekli saçma sapan sebeplerden laf soktular. Eşim onların her işine koştuğu için ilgi bölündü o yüzden beni sevmediler. Sürekli yalan dolan arkamdan yapılan dedikodular.. ( görümcemin kuzeniyle arası bozulmuş kız bana her şeyi anlatmıştı )

ben yine de çizgimi bozmadım. Onları yok saydım. Adlarını dahi anmadım. Eşimle mutluyuz ve oda her şeyin farkında olduğundan beni görüşmek konusunda hiç zorlamadı. Görüşmek istemiyorum dedim saygı duydu. Çünkü öncesinde onlar kendi kendilerine küsmüşlerdi. Bende üstelemedim kabuğuma çekildim. dört ay oldu.

Asıl konuya geliyorum. Ben 3 aylık hamileyim. Ve etrafa yeni söyledik. Dün eşimin ablası aradı ve ailecek yemeğe çıkmak istediğini söyledi. Biz iki gün şehir dışında olacağız. Gününü de bize göre ayarlamışlar. Eltim görümcelerim anne baba ve biz. Ben gidip gitmemek konusunda çok kararsızım. Yaptıklarını hazmedebilmiş değilim. Bi soğukluk var ve yapım gereği hemen geçemiyorum. Sizce o yemeğe gitmelimiyim?
Küsmüsünüz ki gitmiceksnz ortada küslük yoksa ne bileyim ayıp olur belki gitmemek.tabi ne yasadgnzı bilmiorum

Ne kadarda aynıyız inanamadım okurken ben olsam giderdim ama mesafeli ve tavırlı olarak yani onların eline koz vermezdim altı üstü bir yemek 2 saat bir şey

Yasadiklarinizi tam olarak bilmiyorum ve anlamadim ama kesinlikle oraya gitmeli ve her seye inat en guzel guluslerinizle bulunmanizi umuyorum

Arkadaşlar 1,5 yıllık evliyim. 2 görümcem 1 eltim var. Ben 25 yaşındayım onlar 40 küsur yaşlarda. Çok tuhaf insanlar. Yönetmeyi, dediklerini yaptırmayı, ilgiyi pohpohlanmayı çok seviyorlar. Bende tam tersi. Kararlarıma saygı duyulmasını isterim , karışılmasından hoşlanmam ve yalakalık yapmayı asla sevmem.

Neyse bu üçlü ben evlendim beni bir türlü kabullenemedi. Sürekli saçma sapan sebeplerden laf soktular. Eşim onların her işine koştuğu için ilgi bölündü o yüzden beni sevmediler. Sürekli yalan dolan arkamdan yapılan dedikodular.. ( görümcemin kuzeniyle arası bozulmuş kız bana her şeyi anlatmıştı )

ben yine de çizgimi bozmadım. Onları yok saydım. Adlarını dahi anmadım. Eşimle mutluyuz ve oda her şeyin farkında olduğundan beni görüşmek konusunda hiç zorlamadı. Görüşmek istemiyorum dedim saygı duydu. Çünkü öncesinde onlar kendi kendilerine küsmüşlerdi. Bende üstelemedim kabuğuma çekildim. dört ay oldu.

Asıl konuya geliyorum. Ben 3 aylık hamileyim. Ve etrafa yeni söyledik. Dün eşimin ablası aradı ve ailecek yemeğe çıkmak istediğini söyledi. Biz iki gün şehir dışında olacağız. Gününü de bize göre ayarlamışlar. Eltim görümcelerim anne baba ve biz. Ben gidip gitmemek konusunda çok kararsızım. Yaptıklarını hazmedebilmiş değilim. Bi soğukluk var ve yapım gereği hemen geçemiyorum. Sizce o yemeğe gitmelimiyim?
Ben de istemezdim ama mecbursan yemekten sonra kötü oldum gidelim dersin. Hamilesin sonuçta o kadarını da anlarlar herhalde. 😁

Ben gitmezdim.
Birini ve ya birilerini sildiysem geri donusu olmaz bende.
Ayni seyleri yaşamamak icin acik kapi birakmam.

İşte annemde bu yemeği bebek için düzenlemiişlerdir soğukluğu bitirmek istiyorlar demek ki dedi işte o zaman fikrim değişti yoksa gitmemek konusunda çok katıydım
Annen doğru söylemiş, bebek için buzları eritmek istiyorlardır, gitmezsen canını sıkabilirler. Git, bundan sonra yüz göz olma. Küsmek, kavga etmek karşı tarafı da saldırıya geçirir.

Agir seyler yasattilar dediginjz sey "laf sokmaksa" abartiyorsunuz. Ha laf sokmak normal ve hafife alinacak birsey mi asla degil, gercekten can sıkıcı ama sen halledemiyorsan eşinin onlarla konusmasi lazim bu durumu ve ondan sonra gorusulecekse gorusulur. Cocuk olmasa gorusmesen de olur, ben gorumcemin biriyle gorusmuyorum sorun olmuyor ama cocugum olsa bir dusunurdum.

Yemeğimi güzelce yer,mesafemi güzelce koyar,elimi ağzımı yıkar gelirdim.
karar sizin.
eşiniz şimdiye kadar ısrarlı davranmadıysa,bu isteği makul olabilir.
yeni bebek,yeni heyecan. Ailesiyle kutlamaya heveslenmiş te olabilir.

Çocuk olunca yine bir araya geliceksiniz elbet geliceksiniz yani.O yüzden şimdi gidin ama muhabbete karışmayın sorarlarsa anca cevap verın

Evlilik bazen biraz da alttan almak uyum Sağlamak.
Madem davet ettiler ben olsam giderim. Gitmesen bu sefer biz çağırdık o gelmedi olacak.

Çok büyük meseleler yok anladığım kadarıyla. Mutlaka siz de ailenize çevrenize onların dedikodusunu yspmışsınızdır. Fark sizin onların konuştuklarını duymanız olmuş ki mutlaka abartılıdır.Namusuna iftira etmişlerdir, sana ailene büyük hakaretler, kavgalar olmuştur tamam görüşülmez ama çoğu ailede olan çözülebilecek olaylar için ilişkileri tamamen koparmak bana acımasız ve çok kötü geliyor. Ben her zaman mesafe saygı ve iyi niyet çerçevesinde ilişkileri güzel tutmaktan yanayım.

Back
X