O resmi nikah gerek yok diyen evli çünkü bence.e secme sende ikisinide muhtelen gozu sende degil ailenin oarasinda . ben hic kumar batagindan kurtulan gormedim .
otekide adam degil ne demek resmi nikah kiymatalim ?? seni buna mi layik goruyir .bide benden yasca buyuk ir erkek arkadasim olsaydi hesabi onun odemesini beklerdim adama bak hem genc kizla gezcek hemde alman usulu odetcek
ikisindende koca olmaz
Gerçek değil miymişİnanalım diye çabalıyor.
Seçimim C şıkkı Hiçbiribiri var yaslarimiz aynı fakat geçmişte surekli borç isterdi neyse ise girdi bu sefer kumar oynayıp borclara girdi ağızı cok bozuk sorumsuz biri. simdide benle evlenmek istiyor ama güvenmiyorum maddi olarak biraz ailemden para gelecek ondan dolayı mi bu ısrarı bilmiyorum.
bir başka biri karşıma cıktı yaşca büyük fakat olgun güven veriyor ama o da resmî nikah hemen yapmayalım falan diyince işkillendim. 10 yaş üstü bir yaş farkımız var. ama bu kişiye karşı sevgi güven huzurlu hissediyorum yanındayken mutluyum ama sanki ikisiylede mutsuz olacakmışım gibi aslında yazca büyük olanla evlensem mutlu olurum gibi ama o da ilgili değer vermesine rağmen resmi nikah şimdi kalsın diyor
Yaşı büyük olan kişi evliliğe nikaha mi karşı onu anlamadım
yaaaEvlenme kuzenim böyleydi hala borç ödüyorlar eşinin her şeyini sattı
Üzgünüm
cidden o kadar miAysel ben zaten ne zamandır kocayı boşayıp erkek olmayı düşünüyordum, gel ben alayım seni yavalla böyle safını bi yerde bulamam.
sanirim doğru cok uzun zaman oldu goruseli kestirip atmak zor oluyorEvlilik böyle bir şey değil. Allah aşkına.
Yapmayın, etmeyin. Büyüyün, yetişkin olun, olgunlaşır sonra evlilik kararı da verirsiniz. Bize bile ihtiyaç kalmaz. Çünkü o zaman böyle saçma sapan insanlar çıkmaz karşınıza. Siz de önce sevgi, değer hisseder sonra da evliliğe gider ilişkiler.
yeni vefat etmedi kafanızdan turetmeyinşimdi kafam karıştı.bugün 2 konu mu açmış biri babam yeni öldü erkek kardeşlerim miras peşinde bana da vermek istemiyorlar diye.aynı gün 2 erkekten hangisini seçeyim konusu nasıl aklına gelmiş pekii?
uzun zaman görüştüğüm için az çok biliyor genç olan cok bir parada degil düşecek olanElinize para geçeceğini kendinize saklamalıydınız
farkederdim heralde yeni görüşmüyoruz ama maddi konularda eli sıkı belki kendiyle parası için birlikte olduğumu düşünmesin diye miO resmi nikah gerek yok diyen evli çünkü bence.
İkisindende arkana bakmadan kac derim... Sakın sakın ikisinede güvenme, adam olmaz bu anlattıklarından.. Basına durduk yerde dert acarsın Allah korusun..biri var yaslarimiz aynı fakat geçmişte surekli borç isterdi neyse ise girdi bu sefer kumar oynayıp borclara girdi ağızı cok bozuk sorumsuz biri. simdide benle evlenmek istiyor ama güvenmiyorum maddi olarak biraz ailemden para gelecek ondan dolayı mi bu ısrarı bilmiyorum.
bir başka biri karşıma cıktı yaşca büyük fakat olgun güven veriyor ama o da resmî nikah hemen yapmayalım falan diyince işkillendim. 10 yaş üstü bir yaş farkımız var. ama bu kişiye karşı sevgi güven huzurlu hissediyorum yanındayken mutluyum ama sanki ikisiylede mutsuz olacakmışım gibi aslında yazca büyük olanla evlensem mutlu olurum gibi ama o da ilgili değer vermesine rağmen resmi nikah şimdi kalsın diyor
Evlenmek zorunda mısın. Doğru insan olduğunu düşünmeden lütfen evlenme. Nefes alması yeterli olmuyor malesefbiri var yaslarimiz aynı fakat geçmişte surekli borç isterdi neyse ise girdi bu sefer kumar oynayıp borclara girdi ağızı cok bozuk sorumsuz biri. simdide benle evlenmek istiyor ama güvenmiyorum maddi olarak biraz ailemden para gelecek ondan dolayı mi bu ısrarı bilmiyorum.
zaten yasitim olana gram güvenmiyorum dürüst degil yaşlı olanda şüpheli soracağım ama bazu şeyleriİkisindende arkana bakmadan kac derim... Sakın sakın ikisinede güvenme, adam olmaz bu anlattıklarından.. Basına durduk yerde dert acarsın Allah korusun..
Yakın zamanda işte. Türetmedimyeni vefat etmedi kafanızdan turetmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?