siz olsaniz seciminiz ne olurdu?

Seçmek mi zorundasın, evlenmezsen dünyanın sonu mu gelecek. Hayatında karşına çıkabilecek en makbul talipler bunlar mı?

O resmi nikah gerek yok diyen evli çünkü bence.

Atilla Ilhan' ın Aysel şiirini bilir misin?

Genç olan şu dizeleri demeli size:
"Aysel git başımdan ben sana göre değilim
ölümüm birden olacak seziyorum
hem kötüyüm karanlığım biraz çirkinim
Aysel git başımdan istemiyorum
benim yağmurumda gezinemezsin üşürsün
dağıtır gecelerim sarışınlığını
uykularımı uyusan nasıl korkarsın
hiçbir dakikamı yaşayamazsın"

Yaşını almış ise şu dizeleri:
"Aysel git başımdan ben sana göre değilim
benim için kirletme aydınlığını
hem kötüyüm karanlığım biraz çirkinim"

Velhasıl Aysel, al aklını başına ikisinden de adam olmaz...

Seçimim C şıkkı Hiçbiri

sanirim doğru cok uzun zaman oldu goruseli kestirip atmak zor oluyor

yeni vefat etmedi kafanızdan turetmeyin

İkisindende arkana bakmadan kac derim... Sakın sakın ikisinede güvenme, adam olmaz bu anlattıklarından.. Basına durduk yerde dert acarsın Allah korusun..

Evlenmek zorunda mısın. Doğru insan olduğunu düşünmeden lütfen evlenme. Nefes alması yeterli olmuyor malesef

İkisindende arkana bakmadan kac derim... Sakın sakın ikisinede güvenme, adam olmaz bu anlattıklarından.. Basına durduk yerde dert acarsın Allah korusun..
zaten yasitim olana gram güvenmiyorum dürüst degil yaşlı olanda şüpheli soracağım ama bazu şeyleri

Aysel hanım ıssız bir adaya düşmüş gibi davranmayın, ikisini de salın gitsin.

Yaşca büyük olana duygularınız varmış. Peki bu adam neden "Evlilik için acele etmeyelim biraz tanıyalım" demek yerine "resmi nikah sonra olsun" diyor?? İkisi çook farklı şeyler. Birincisi son derece normal, ikincisi tehlikeli.
Evli mi acaba?

Dünyada kalan son 2 erkek bunlar mı?
Ya da evlenmezse ölecek hastalığına yakalandınız da acilen birini seçip evlenmeniz mi gerekiyor?

Bence ikisinden birini seçip evlenin hemen, hangisi olduğu önemli değil.
Bu mantıkla bulacağınız 3., 4., 5. de aynı şeyin laciverti olacak belli ki. Bu ikisinden biri piyasadan kalksın en azından.

Baska erkek mi kalmadi???
Yani kendinize bu ikisinden birini cidden yakistiriyor musunuz ?
Okurken akli basinda olan insan isik hizi ile uzaklasir boyle tiplerden diyorum. Demem ile kaliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…