siz olsaniz seciminiz ne olurdu?

Ya adam nikah kıymıyor nikah

İkisinden de uzaklaş bacıımm.. bunlardan bir yol olmaz diyem sana

Evet aynen. Normal erkek arkadaş değil ki, evlenmeyi düşündüğü adam üstelik..

İkisinden de koşarak kaçın lütfen..
Ne yazık ki ikisi ile de mutlu olamazsınız..
Bekar ve sade bir yaşam mutsuz bir evlilikten milyonlarca kat daha iyidir..

Niye ikisinden birini seçmek zorundasın ki. İkisine de yol vermen gerek. Gelecekte olanları tahmin etmek zor değil. İlla ki evlenmek zorundayım diye düşünme

sorunun mantığı ne sen zaten herşeyin farkındasın ikisi ile de evlenmek istemiyorsun zaten aklı başında bir şekilde düşünmüşsün kumar oynayan adamdan hayır gelmez uzak dur seni de aileni de batırır . sonra birde boşanmakla uğraşırsın.
yaşı büyük olana gelince bi araştır belki evli senden saklıyor yoksa neden resmi nikah istemesin. bence davul bile dengi dengine eşler arasında en fazla 5-6 yaş olmalı sonra yaş ilerleyince o yaş farkı göze batmaya başlar sen 40lı yaşlarında hala genç dururken eşiniz 50li yaşlarda baya yaşlanmış olacak şuan problem yok gibi gözükür ama ilerde çok göze batar . bence adam evli zaten

Bu tarz konuları dalga geçmek için mi açıyosunuz Allah aşkına Ağzı bozuk, kumar oynuyor, benden sürekli borç isterdi, şimdi benimle evlenmek istiyor, ne yapmalıyım? Aklı selim bi insan bu soruyu nasıl sorar yahu? 2 kızım var kınamak istemiyorum ama sizin beyniniz nasıl çalışıyo, bu 2 seçenekten birini seçmek mi zorundasınız? Sonra gelsin mutsuz evlilikler, şiddet, borç harç haciz…

evet yaşımız eşit olan kişi normalde cok kotu davranırken bir anda melek kesildi değiştim falan filan dedi ama insanlara güvenmiyorum.
Ne yaşıtınıza ne de 40'lı yaşlardaki adama güvenmeyin.
Sizin gibi saf iyi niyetli karşısındakinin amacını anlamayan bir kadını, sizin görüştüğünüz adamlar gibi bir tilki kandırdı, kadın hem öksüz hem yetimdi, kadının ana babasından kalan ne varsa yedi adam, sonra da ver elini parasını yiyeceği başka bir kadın.
Adam sadece parasını yese iyi sürekli dövdü de, kadın az kalsın elinde kalıyordu ölüyordu.

Daha 24 yaşındasınız ne işiniz var biri kumarbaz ağzı bozuk, diğeri kart horoz olan adamlarla

haklisiniz uyarılarınızı dikkate alacağım değer görünce iste kapıldım büyüye birden

ben gururuma yetiremedim evlenmeden kimsenin parasını yemek yakıştıramadım ben kendim hep ödedim bu sefer sanirim yolunan ben oldum. ama ben kimseden bir şey istememeye alıştım hayat bana bunu öğretti

kendisine soracağım bu durumu. yaşca büyük olan tatlı dilli ilgili davranınca büyüye kapildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…