- 19 Mayıs 2020
- 47.402
- 212.934
- 598
Ya adam nikah kıymıyor nikahDünyada kalan son 2 erkek bunlar mı?
Ya da evlenmezse ölecek hastalığına yakalandınız da acilen birini seçip evlenmeniz mi gerekiyor?
Bence ikisinden birini seçip evlenin hemen, hangisi olduğu önemli değil.
Bu mantıkla bulacağınız 3., 4., 5. de aynı şeyin laciverti olacak belli ki. Bu ikisinden biri piyasadan kalksın en azından.
Ya adam nikah kıymıyor nikah
İkisinden de uzaklaş bacıımm.. bunlardan bir yol olmaz diyem sanabiri var yaslarimiz aynı fakat geçmişte surekli borç isterdi neyse ise girdi bu sefer kumar oynayıp borclara girdi ağızı cok bozuk sorumsuz biri. simdide benle evlenmek istiyor ama güvenmiyorum maddi olarak biraz ailemden para gelecek ondan dolayı mi bu ısrarı bilmiyorum.
bir başka biri karşıma cıktı yaşca büyük fakat olgun güven veriyor ama o da resmî nikah hemen yapmayalım falan diyince işkillendim. 10 yaş üstü bir yaş farkımız var. ama bu kişiye karşı sevgi güven huzurlu hissediyorum yanındayken mutluyum ama sanki ikisiylede mutsuz olacakmışım gibi aslında yazca büyük olanla evlensem mutlu olurum gibi ama o da ilgili değer vermesine rağmen resmi nikah şimdi kalsın diyor
Evet aynen. Normal erkek arkadaş değil ki, evlenmeyi düşündüğü adam üstelik..sosyal erkek arkadaşla ortak öderim yada bir ben bir o öderiz de ciddi ilişki yaşadığım adam hesapları bana ödetirse borç isterse beni kullanıyor diye düşünürüm direkt.konu sahibi para vererek sevgi satın almayın lütfen.vermediğiniz dakika gerçek yüzlerini gösterirler
İkisinden de koşarak kaçın lütfen..biri var yaslarimiz aynı fakat geçmişte surekli borç isterdi neyse ise girdi bu sefer kumar oynayıp borclara girdi ağızı cok bozuk sorumsuz biri. simdide benle evlenmek istiyor ama güvenmiyorum maddi olarak biraz ailemden para gelecek ondan dolayı mi bu ısrarı bilmiyorum.
bir başka biri karşıma cıktı yaşca büyük fakat olgun güven veriyor ama o da resmî nikah hemen yapmayalım falan diyince işkillendim. 10 yaş üstü bir yaş farkımız var. ama bu kişiye karşı sevgi güven huzurlu hissediyorum yanındayken mutluyum ama sanki ikisiylede mutsuz olacakmışım gibi aslında yazca büyük olanla evlensem mutlu olurum gibi ama o da ilgili değer vermesine rağmen resmi nikah şimdi kalsın diyor
Evli olabilir mi?yaşca büyük olan saygılı ama çözemediğim bir şeyler var
Niye ikisinden birini seçmek zorundasın ki. İkisine de yol vermen gerek. Gelecekte olanları tahmin etmek zor değil. İlla ki evlenmek zorundayım diye düşünmebiri var yaslarimiz aynı fakat geçmişte surekli borç isterdi neyse ise girdi bu sefer kumar oynayıp borclara girdi ağızı cok bozuk sorumsuz biri. simdide benle evlenmek istiyor ama güvenmiyorum maddi olarak biraz ailemden para gelecek ondan dolayı mi bu ısrarı bilmiyorum.
Aa sitede evlenenler var amaaaNikah kıymadan nasıl evlencen aysel?
Aa sitede evlenenler var amaaahatta nispet için kocam da kocam diyorlar. Senin kocann yokkkkk diyemiyoruz tabi kiii
Ne yaşıtınıza ne de 40'lı yaşlardaki adama güvenmeyin.evet yaşımız eşit olan kişi normalde cok kotu davranırken bir anda melek kesildi değiştim falan filan dedi ama insanlara güvenmiyorum.
haklisiniz uyarılarınızı dikkate alacağım değer görünce iste kapıldım büyüye birdenNe yaşıtınıza ne de 40'lı yaşlardaki adama güvenmeyin.
Sizin gibi saf iyi niyetli karşısındakinin amacını anlamayan bir kadını, sizin görüştüğünüz adamlar gibi bir tilki kandırdı, kadın hem öksüz hem yetimdi, kadının ana babasından kalan ne varsa yedi adam, sonra da ver elini parasını yiyeceği başka bir kadın.
Adam sadece parasını yese iyi sürekli dövdü de, kadın az kalsın elinde kalıyordu ölüyordu.
Daha 24 yaşındasınız ne işiniz var biri kumarbaz ağzı bozuk, diğeri kart horoz olan adamlarla
teşekkür ederim haklisinizKuzum neyi secmemen gerektigine dair iki ornek var önunde bunlara benzemesin kalan sahalar bizimdir
ben gururuma yetiremedim evlenmeden kimsenin parasını yemek yakıştıramadım ben kendim hep ödedim bu sefer sanirim yolunan ben oldum. ama ben kimseden bir şey istememeye alıştım hayat bana bunu öğrettiNe yaşıtınıza ne de 40'lı yaşlardaki adama güvenmeyin.
Sizin gibi saf iyi niyetli karşısındakinin amacını anlamayan bir kadını, sizin görüştüğünüz adamlar gibi bir tilki kandırdı, kadın hem öksüz hem yetimdi, kadının ana babasından kalan ne varsa yedi adam, sonra da ver elini parasını yiyeceği başka bir kadın.
Adam sadece parasını yese iyi sürekli dövdü de, kadın az kalsın elinde kalıyordu ölüyordu.
Daha 24 yaşındasınız ne işiniz var biri kumarbaz ağzı bozuk, diğeri kart horoz olan adamlarla
kendisine soracağım bu durumu. yaşca büyük olan tatlı dilli ilgili davranınca büyüye kapildimsorunun mantığı ne sen zaten herşeyin farkındasın ikisi ile de evlenmek istemiyorsun zaten aklı başında bir şekilde düşünmüşsün kumar oynayan adamdan hayır gelmez uzak dur seni de aileni de batırır . sonra birde boşanmakla uğraşırsın.
yaşı büyük olana gelince bi araştır belki evli senden saklıyor yoksa neden resmi nikah istemesin. bence davul bile dengi dengine eşler arasında en fazla 5-6 yaş olmalı sonra yaş ilerleyince o yaş farkı göze batmaya başlar sen 40lı yaşlarında hala genç dururken eşiniz 50li yaşlarda baya yaşlanmış olacak şuan problem yok gibi gözükür ama ilerde çok göze batar . bence adam evli zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?