siz olsaniz seciminiz ne olurdu?

Evlilik böyle bir şey değil. Allah aşkına.
Yapmayın, etmeyin. Büyüyün, yetişkin olun, olgunlaşır sonra evlilik kararı da verirsiniz. Bize bile ihtiyaç kalmaz. Çünkü o zaman böyle saçma sapan insanlar çıkmaz karşınıza. Siz de önce sevgi, değer hisseder sonra da evliliğe gider ilişkiler.

biz şunu seçin deyince onu mu seçeceksiniz? bu şekilde evliliğe karar verme de burada görüyorum ilk defa
hiç evlenmeden önce sevmeyi ve sevilmeyi düşündünüz mü?

Aysel delirdin mi Aysel?
Önce bi sevgili olunur sonra evlilik planlanır.
Yangından mal mı kaçırılıyo Aysel?
sanırım evet , konu sahibinin babası vefat etti, miras kalacak diye bu iyi davranmalar.

hanımefendi babanız yeni vefat etmiş, aile karışmış, birbirlerine düşmüşler mirassss diye. sizin aklınız evlilikte mi
yorumsuz

Kendinle hayatınla bir zorun mu var bacım neden ikisinin arasında tercih yapmak zorunda hissediyorsun kendini ?

Sayfalarca erkek adam hesap ödetmez lafı dönmüş. Şaşkın ve üzgünüm. Hala bu kafalar....

İkisinden de uzak dur göz göre göre kendinizi ateşe atmayın.

Ya bu işlerde kadın erkek olmamalı sen de ısmarlarsın o da ısmarlar alman usulü de olur. Hep tek kişi ödüyorsa olmaz tabi.
Hep tek taraf ödüyorsa sıkıntı var, isteyen napar eder altta kalmaz öder yani o hesabı.

Hep tek taraf ödüyorsa sıkıntı var, isteyen napar eder altta kalmaz öder yani o hesabı.
şimdi kafam karıştı.bugün 2 konu mu açmış biri babam yeni öldü erkek kardeşlerim miras peşinde bana da vermek istemiyorlar diye.aynı gün 2 erkekten hangisini seçeyim konusu nasıl aklına gelmiş pekii?

Ilki ile kesin mutsuz olursunuz. Yani bu çok net. Sormaniz bile ilginç. Evlenmek icin evlenmeyin

Yalnız kalmaktan korkuyo.

Kumarcının sonu belli ondan uzak durun. diğeride resmi nikah istemediğine göre büyük ihtimal evli aksi halde resmi evlilik isterdi. sizi metres yapacak ondan da uzak durun

Bu ne böyle şu kazağı mı alsam bunu mu gibi eş mi seçilir
Cevap ikisi de birbirinden beter

İkisini de istemiyor gibisiniz sevgi de hissetmedim yazdiklarinizda. Neden bu evlenmek zorunda hissiyatı? Evlenmis olmak için evlenmeyin abuk subuk tiplerle bir kere hata yapınca bir daha yolu düzelmiyor insanın bazen. O yüzden bile bile lades demeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…