sanırım evet , konu sahibinin babası vefat etti, miras kalacak diye bu iyi davranmalar.Aysel delirdin mi Aysel?
Önce bi sevgili olunur sonra evlilik planlanır.
Yangından mal mı kaçırılıyo Aysel?
Her defasında kadının kesesinden yiyen adam da çok normal değil, insan biraz da öne atılır yani.Sayfalarca erkek adam hesap ödetmez lafı dönmüş. Şaşkın ve üzgünüm. Hala bu kafalar....
Ya bu işlerde kadın erkek olmamalı sen de ısmarlarsın o da ısmarlar alman usulü de olur. Hep tek kişi ödüyorsa olmaz tabi.Her defasında kadının kesesinden yiyen adam da çok normal değil, insan biraz da öne atılır yani.
Hep tek taraf ödüyorsa sıkıntı var, isteyen napar eder altta kalmaz öder yani o hesabı.Ya bu işlerde kadın erkek olmamalı sen de ısmarlarsın o da ısmarlar alman usulü de olur. Hep tek kişi ödüyorsa olmaz tabi.
şimdi kafam karıştı.bugün 2 konu mu açmış biri babam yeni öldü erkek kardeşlerim miras peşinde bana da vermek istemiyorlar diye.aynı gün 2 erkekten hangisini seçeyim konusu nasıl aklına gelmiş pekii?Hep tek taraf ödüyorsa sıkıntı var, isteyen napar eder altta kalmaz öder yani o hesabı.
şimdi kafam karıştı.bugün 2 konu mu açmış biri babam yeni öldü erkek kardeşlerim miras peşinde bana da vermek istemiyorlar diye.aynı gün 2 erkekten hangisini seçeyim konusu nasıl aklına gelmiş pekii?
Bu ne böyle şu kazağı mı alsam bunu mu gibi eş mi seçilirbiri var yaslarimiz aynı fakat geçmişte surekli borç isterdi neyse ise girdi bu sefer kumar oynayıp borclara girdi ağızı cok bozuk sorumsuz biri. simdide benle evlenmek istiyor ama güvenmiyorum maddi olarak biraz ailemden para gelecek ondan dolayı mi bu ısrarı bilmiyorum.
bir başka biri karşıma cıktı yaşca büyük fakat olgun güven veriyor ama o da resmî nikah hemen yapmayalım falan diyince işkillendim. 10 yaş üstü bir yaş farkımız var. ama bu kişiye karşı sevgi güven huzurlu hissediyorum yanındayken mutluyum ama sanki ikisiylede mutsuz olacakmışım gibi aslında yazca büyük olanla evlensem mutlu olurum gibi ama o da ilgili değer vermesine rağmen resmi nikah şimdi kalsın diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?