- 25 Aralık 2016
- 2.026
- 3.690
- 133
Evlenme kuzenim böyleydi hala borç ödüyorlar eşinin her şeyini sattıbiri var yaslarimiz aynı fakat geçmişte surekli borç isterdi neyse ise girdi bu sefer kumar oynayıp borclara girdi ağızı cok bozuk sorumsuz biri. simdide benle evlenmek istiyor ama güvenmiyorum maddi olarak biraz ailemden para gelecek ondan dolayı mi bu ısrarı bilmiyorum.
bir başka biri karşıma cıktı yaşca büyük fakat olgun güven veriyor ama o da resmî nikah hemen yapmayalım falan diyince işkillendim. 10 yaş üstü bir yaş farkımız var. ama bu kişiye karşı sevgi güven huzurlu hissediyorum yanındayken mutluyum ama sanki ikisiylede mutsuz olacakmışım gibi aslında yazca büyük olanla evlensem mutlu olurum gibi ama o da ilgili değer vermesine rağmen resmi nikah şimdi kalsın diyor
hayır yaşi büyük diye çekiniyor
O da ilginçmiş cidden ikisinin falsoları çok biri maddi açıdan sömüren diğeri de evlilik fikrine mesafeli uzak . bence başka bir aday bulun kendinize düşüncelerinize uyacakYaşı büyük uyanık. Evlilik istemiyor.
Bu adamın seni kullanacağı gerçeğini değiştirmiyor.yaşca büyük olanla uzun zamandır görüşüyorum
Yok artıkbiri var yaslarimiz aynı fakat geçmişte surekli borç isterdi neyse ise girdi bu sefer kumar oynayıp borclara girdi ağızı cok bozuk sorumsuz biri. simdide benle evlenmek istiyor ama güvenmiyorum maddi olarak biraz ailemden para gelecek ondan dolayı mi bu ısrarı bilmiyorum.
bir başka biri karşıma cıktı yaşca büyük fakat olgun güven veriyor ama o da resmî nikah hemen yapmayalım falan diyince işkillendim. 10 yaş üstü bir yaş farkımız var. ama bu kişiye karşı sevgi güven huzurlu hissediyorum yanındayken mutluyum ama sanki ikisiylede mutsuz olacakmışım gibi aslında yazca büyük olanla evlensem mutlu olurum gibi ama o da ilgili değer vermesine rağmen resmi nikah şimdi kalsın diyor
Aysel ben zaten ne zamandır kocayı boşayıp erkek olmayı düşünüyordum, gel ben alayım seni yagenç olan surekli borç isterdi yaşca büyük olan oyle durum olmadi ama ondada ısmarlayan benim
Uğraşıyor didiniyor son sürat, yaşlı olan harika adam kaçırma dememiz için. Bu azme gözlerim yaşardı.Aysel konusu olmus yine.
Ak başında olan kimse bu iki kişiyle ilgili bir soru işareti taşımaz aklında.
İkinci kişinin de evli olma ihtimali yüksek.
Z hiçbiri illaki birini seçmek zorunda mısınız ?biri var yaslarimiz aynı fakat geçmişte surekli borç isterdi neyse ise girdi bu sefer kumar oynayıp borclara girdi ağızı cok bozuk sorumsuz biri. simdide benle evlenmek istiyor ama güvenmiyorum maddi olarak biraz ailemden para gelecek ondan dolayı mi bu ısrarı bilmiyorum.
Söyle söyle, yaşlı olan mikkemmel biri, tut bırakma de.Z hiçbiri illaki birini seçmek zorunda mısınız ?
Gız bana da anlatın ne dönüyor dedikodu neSöyle söyle, yaşlı olan mikkemmel biri, tut bırakma de.
Daha birkaç gün önce uzun süredir birlikte olduğu sevgilisiyle ilgili bir konu açmıştı üstelik.Uğraşıyor didiniyor son sürat, yaşlı olan harika adam kaçırma dememiz için. Bu azme gözlerim yaşardı.
İnanalım diye çabalıyor.Gız bana da anlatın ne dönüyor dedikodu ne
Bence hemmen evlenmek istiyor. Artık kim alırsa.Daha birkaç gün önce uzun süredir birlikte olduğu sevgilisiyle ilgili bir konu açmıştı üstelik.
Bunlarla da ayrica görüşüyor demek
Hepsinin hayal ürünü olma ihtimali de yüksek.
o umutsuz değil miydi?Bence hemmen evlenmek istiyor. Artık kim alırsa.
O bile daha seçici.o umutsuz değil miydi?
Allah akıl fikir versin.Bence hemmen evlenmek istiyor. Artık kim alırsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?