- 9 Temmuz 2021
- 3.243
- 6.065
- 108
- 29
aysel sana deger verse neden resmi nikah kiymak istemesin ?!? seni baskalarinin gozunde metres durumuna dusurecek yani kocam diyeceksin ama resmi olarak kican olmayacak ne alaka . deger veren adam seni bu duruma cekmez ...
sakın bunlada evlenme.
işte kafam çok karışık bende kararsizimİkisini de isteme. Büyük olan da küçük olan kadar güven vermiyor bence. Yaşınız da genç. Evlilik için acele etmeyin.
güzel bir benzetme cok duygusal mi bakiyorum bilmiyorum ama sebepsiz bir güven duyuyorum mesela aynı yasitimla o duygu yokVerdiği kıymet, keseceği koyunu elleriyle besleyen kasabı andırıyor.
aslına bana kıymet veriyor ama bir yandanda cok mu duygusal düşünüyorum diyorum
Yaşınız kaç acaba?görüşmeye başlayalı baya uzun oldu aslında önleyen sıkılmıyorum iyi hissetiriyor bana kendimj
Sen yalnız kalmaktan korkuyorsun. Korkunun üstüne git, yoksa felaketin olacak.güzel bir benzetme cok duygusal mi bakiyorum bilmiyorum ama sebepsiz bir güven duyuyorum mesela aynı yasitimla o duygu yok
sonra resmi nikah dedi bende o duruma takildim. bu zaman kadarda farkli bir yaklaşımda bulunmadıaysel sana deger verse neden resmi nikah kiymak istemesin ?!? seni baskalarinin gozunde metres durumuna dusurecek yani kocam diyeceksin ama resmi olarak kican olmayacak ne alaka . deger veren adam seni bu duruma cekmez ...
Genç olan diye hatırlıyorumBunlardan hangisi siz 40 kere aramanıza rağmen açmıyordu? Hatırladım ben sizi.
24Yaşınız kaç acaba?
Böyle arızalı tipleri nerede buluyosunuz çingene Mahallesi'nde mi takiliyorsunuzbiri var yaslarimiz aynı fakat geçmişte surekli borç isterdi neyse ise girdi bu sefer kumar oynayıp borclara girdi ağızı cok bozuk sorumsuz biri. simdide benle evlenmek istiyor ama güvenmiyorum maddi olarak biraz ailemden para gelecek ondan dolayı mi bu ısrarı bilmiyorum.
bir başka biri karşıma cıktı yaşca büyük fakat olgun güven veriyor ama o da resmî nikah hemen yapmayalım falan diyince işkillendim. 10 yaş üstü bir yaş farkımız var. ama bu kişiye karşı sevgi güven huzurlu hissediyorum yanındayken mutluyum ama sanki ikisiylede mutsuz olacakmışım gibi aslında yazca büyük olanla evlensem mutlu olurum gibi ama o da ilgili değer vermesine rağmen resmi nikah şimdi kalsın diyor
Resmi nikahı unut, seni kullanacak dolandıracak ve bi köşeye atıp gidecek.sonra resmi nikah dedi bende o duruma takildim. bu zaman kadarda farkli bir yaklaşımda bulunmadı
E hanımefendi yaşlıya duygum yoğun diyor. Öbürünü neden darladı o vakit.Genç olan diye hatırlıyorum
evet işte asıl sebep bu sosyal biri değilim yaşca büyük olan kişi sanki o yalnızlık duygumu öldürüyor gibiSen yalnız kalmaktan korkuyorsun. Korkunun üstüne git, yoksa felaketin olacak.
Nereden buldunuz bu faydasizlari allah askina? Niye bir secim yapasiniz?biri var yaslarimiz aynı fakat geçmişte surekli borç isterdi neyse ise girdi bu sefer kumar oynayıp borclara girdi ağızı cok bozuk sorumsuz biri. simdide benle evlenmek istiyor ama güvenmiyorum maddi olarak biraz ailemden para gelecek ondan dolayı mi bu ısrarı bilmiyorum.
bir başka biri karşıma cıktı yaşca büyük fakat olgun güven veriyor ama o da resmî nikah hemen yapmayalım falan diyince işkillendim. 10 yaş üstü bir yaş farkımız var. ama bu kişiye karşı sevgi güven huzurlu hissediyorum yanındayken mutluyum ama sanki ikisiylede mutsuz olacakmışım gibi aslında yazca büyük olanla evlensem mutlu olurum gibi ama o da ilgili değer vermesine rağmen resmi nikah şimdi kalsın diyor
biri var yaslarimiz aynı fakat geçmişte surekli borç isterdi neyse ise girdi bu sefer kumar oynayıp borclara girdi ağızı cok bozuk sorumsuz biri. simdide benle evlenmek istiyor ama güvenmiyorum maddi olarak biraz ailemden para gelecek ondan dolayı mi bu ısrarı bilmiyorum.
bir başka biri karşıma cıktı yaşca büyük fakat olgun güven veriyor ama o da resmî nikah hemen yapmayalım falan diyince işkillendim. 10 yaş üstü bir yaş farkımız var. ama bu kişiye karşı sevgi güven huzurlu hissediyorum yanındayken mutluyum ama sanki ikisiylede mutsuz olacakmışım gibi aslında yazca büyük olanla evlensem mutlu olurum gibi ama o da ilgili değer vermesine rağmen resmi nikah şimdi kalsın diyo
aslında parama öylede ihtiyacı olan biri değil ama duygusal yönden güvenik bosa çıkarsa yikilirimResmi nikahı unut, seni kullanacak dolandıracak ve bi köşeye atıp gidecek.
Yaşlının ilgisi yüzünden böyle, genç olan akılsız, kendini saklayamıyor. Genç olana kötü diyor, ama asıl tehlike yaşlı olan.E hanımefendi yaşlıya duygum yoğun diyor. Öbürünü neden darladı o vakit.
Resmi nikahı unut, seni kullanacak dolandıracak ve bi köşeye atıp gidecek.
hayirBöyle arızalı tipleri nerede buluyosunuz çingene Mahallesi'nde mi takiliyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?