- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.546
- 498
Ahhh bu dünyadan hiç haberin yok. Elinde külçe altın da olsa sendeki gümüş yüzükte gözleri kalır, aç gözlülük böyle bir şey.aslında parama öylede ihtiyacı olan biri değil ama duygusal yönden güvenik bosa çıkarsa yikilirim
Önünüze bakın daha iyi insan cikar karsiniza bu aceleneniz neden bu kadar sonrada pisman olacaksinizbiri var yaslarimiz aynı fakat geçmişte surekli borç isterdi neyse ise girdi bu sefer kumar oynayıp borclara girdi ağızı cok bozuk sorumsuz biri. simdide benle evlenmek istiyor ama güvenmiyorum maddi olarak biraz ailemden para gelecek ondan dolayı mi bu ısrarı bilmiyorum.
bir başka biri karşıma cıktı yaşca büyük fakat olgun güven veriyor ama o da resmî nikah hemen yapmayalım falan diyince işkillendim. 10 yaş üstü bir yaş farkımız var. ama bu kişiye karşı sevgi güven huzurlu hissediyorum yanındayken mutluyum ama sanki ikisiylede mutsuz olacakmışım gibi aslında yazca büyük olanla evlensem mutlu olurum gibi ama o da ilgili değer vermesine rağmen resmi nikah şimdi kalsın diyor
evet yaşca büyük olana karşı güven duygum var üslubu vs düzgünYaşlının ilgisi yüzünden böyle, genç olan akılsız, kendini saklayamıyor. Genç olana kötü diyor, ama asıl tehlike yaşlı olan.
ne güzel dediniz en yakınlarım tamda tarif ettiğiniz gibi en yakınlarım böyleyse el daha fenadır degil miAhhh bu dünyadan hiç haberin yok. Elinde külçe altın da olsa sendeki gümüş yüzükte gözleri kalır, aç gözlülük böyle bir şey.
Yok yok ben şeyi kastettim daha 2 gün önce bu kızcağız ben onu uyardım aradigim da aç dedim ama 40 kere aradım ve açmadı diye isyan ediyordu. Biz de uyarmıştık bu duygusal taciz diye. Bence genc olan bu acmayan. Kart niye acmasin.Yaşlının ilgisi yüzünden böyle, genç olan akılsız, kendini saklayamıyor. Genç olana kötü diyor, ama asıl tehlike yaşlı olan.
ben isteyemem ki hatta yeri gelir ben ısmarlarımadam hem senden buyuk hem de alman usulu yapıyor. vay be
Tehlikeli. Senin ilgi ve sevgi açlığını biliyor, istediğini alana kadar seni onunla zehirleyecek.evet yaşca büyük olana karşı güven duygum var üslubu vs düzgün
tam tersi yaşi fazla olan açmadıYok yok ben şeyi kastettim daha 2 gün önce bu kızcağız ben onu uyardım aradigim da aç dedim ama 40 kere aradım ve açmadı diye isyan ediyordu. Biz de uyarmıştık bu duygusal taciz diye. Bence genc olan bu acmayan. Kart niye acmasin.
Bu o mu?Yok yok ben şeyi kastettim daha 2 gün önce bu kızcağız ben onu uyardım aradigim da aç dedim ama 40 kere aradım ve açmadı diye isyan ediyordu. Biz de uyarmıştık bu duygusal taciz diye. Bence genc olan bu acmayan. Kart niye acmasin.
Ben de genç dedim zaten.Yok yok ben şeyi kastettim daha 2 gün önce bu kızcağız ben onu uyardım aradigim da aç dedim ama 40 kere aradım ve açmadı diye isyan ediyordu. Biz de uyarmıştık bu duygusal taciz diye. Bence genc olan bu acmayan. Kart niye acmasin.
Ben olsam ikisinden de uzak dururum dünyada düzgün insan mı kalmadı da iki bozuk kişi arasında tercih yapmaya çalışıyorsunuz 2 si de bana güven vermedi sizde zaten bunların farkındasınız ama neden hala üstüne gidiyorsunuz anlamadımbiri var yaslarimiz aynı fakat geçmişte surekli borç isterdi neyse ise girdi bu sefer kumar oynayıp borclara girdi ağızı cok bozuk sorumsuz biri. simdide benle evlenmek istiyor ama güvenmiyorum maddi olarak biraz ailemden para gelecek ondan dolayı mi bu ısrarı bilmiyorum.
bir başka biri karşıma cıktı yaşca büyük fakat olgun güven veriyor ama o da resmî nikah hemen yapmayalım falan diyince işkillendim. 10 yaş üstü bir yaş farkımız var. ama bu kişiye karşı sevgi güven huzurlu hissediyorum yanındayken mutluyum ama sanki ikisiylede mutsuz olacakmışım gibi aslında yazca büyük olanla evlensem mutlu olurum gibi ama o da ilgili değer vermesine rağmen resmi nikah şimdi kalsın diyor
Ahahaha. Daha neler duyacagız. Fosile bak sen.adam hem senden buyuk hem de alman usulu yapıyor. vay be
evlenmeyi dusundugun biri ile olmaz oyle bence. sen ısmarlarsın ok tatlı bir sey ama bana normal gelmediben isteyemem ki hatta yeri gelir ben ısmarlarım
ben insanlara çabuk güveniyorum sanirim güvenmek istiyorum yadaTehlikeli. Senin ilgi ve sevgi açlığını biliyor, istediğini alana kadar seni onunla zehirleyecek.
Bence bir süre kimseyi hayatınıza almayın. Sağlıklı dusunemiyorsunuz.tam tersi yaşi fazla olan açmadı
El canına okur, ne diyorsun.ne güzel dediniz en yakınlarım tamda tarif ettiğiniz gibi en yakınlarım böyleyse el daha fenadır degil mi
İkisi arasında seçim yapmak zorunda mısınbiri var yaslarimiz aynı fakat geçmişte surekli borç isterdi neyse ise girdi bu sefer kumar oynayıp borclara girdi ağızı cok bozuk sorumsuz biri. simdide benle evlenmek istiyor ama güvenmiyorum maddi olarak biraz ailemden para gelecek ondan dolayı mi bu ısrarı bilmiyorum.
yaptığım benim yanlış miAhahaha. Daha neler duyacagız. Fosile bak sen.
bir de resmi nikah yapmayalım demis. acaba sevgili gibi devam edelim anlamında mı yoksa dini nikah yapalım anlamında mı o kısmı anlamadım, ama dini nikah ise cok kötu. sonunuz esra erol olurAhahaha. Daha neler duyacagız. Fosile bak sen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?