siz olsaniz seciminiz ne olurdu?

aslında parama öylede ihtiyacı olan biri değil ama duygusal yönden güvenik bosa çıkarsa yikilirim
Ahhh bu dünyadan hiç haberin yok. Elinde külçe altın da olsa sendeki gümüş yüzükte gözleri kalır, aç gözlülük böyle bir şey.

Önünüze bakın daha iyi insan cikar karsiniza bu aceleneniz neden bu kadar sonrada pisman olacaksiniz

Yaşlının ilgisi yüzünden böyle, genç olan akılsız, kendini saklayamıyor. Genç olana kötü diyor, ama asıl tehlike yaşlı olan.
Yok yok ben şeyi kastettim daha 2 gün önce bu kızcağız ben onu uyardım aradigim da aç dedim ama 40 kere aradım ve açmadı diye isyan ediyordu. Biz de uyarmıştık bu duygusal taciz diye. Bence genc olan bu acmayan. Kart niye acmasin.

tam tersi yaşi fazla olan açmadı

Ben de genç dedim zaten.

Ben olsam ikisinden de uzak dururum dünyada düzgün insan mı kalmadı da iki bozuk kişi arasında tercih yapmaya çalışıyorsunuz 2 si de bana güven vermedi sizde zaten bunların farkındasınız ama neden hala üstüne gidiyorsunuz anlamadım

İkisi arasında seçim yapmak zorunda mısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…